Beszámolók


3.Augusztus



Az idén a jelentkező gyerekek közül Noémi volt az egyetlen, akinek az állapota megengedte, hogy el tudott menni a száguldó cirkusz versenyeire. Határozott kéréssel fordult a Csodalámpához, szeretne a boxutcába is bejutni és ott valamelyik híres pilótával személyesen is találkozni. A futam megtekintéséhez ismét a Hungaroring Sport Zrt. vezetését kértük, szinte azonnal meg is kaptuk a legjobb helyre szóló jegyeket.

Mivel a boxutcai látogatás a futamokat megelőző délutánon van, így Noémi családjával 2 napra érkezett Budapestre, melyhez a kedvezményes szállást a Art’Otel Budapest vezetősége biztosította. Noémi és mamája épphogy elhelyezkedett a kényelmes szállodai szobában, máris indulni kellett a Hungaroringre, ahol izgalmas percek várták.

A Red Bull csapata ebben az évben is lehetővé tette, hogy a csodalámpás kívánság teljesüljön, Noémit elkalauzolták a boxutcában, megnézhette, hogyan készülnek a pilóták a mérkőzésre, majd élete eddigi legnagyobb örömét élhette át, találkozott, beszélt vele és még meg is ölelhette Mark Webbert, akitől sapkát és dedikált pólót is kapott ajándékba. Majd sorban érkeztek a hírességek: Schumacher, Alonso és a többiek. Noémi szinte a reflektorfénybe került, kattogtak a fényképezők, még az esti híradóban is megmutatták, ahogy a sztárkoszorúban mosolygott.

Az izgalmas percek azonban itt nem értek véget, hiszen másnap azt is megtapasztalhatta, milyenek is ezek a szuper autók a versenypályán. A hatalmas zaj, a sürgő-forgó emberáradat sem vette el Noémi lelkesedését, hiszen elmondhatta, ő személyesen is ismeri ezeket a hihetetlenül küzdő sportóriásokat.




Köszönjük Gyulay Zsoltnak, a Hungaroring Sport Zrt. elnökének a szuper jegyeket,

Manuela Pellegrininek az Art’Otel Budapest HR-vezetőjének a kitűnő szállást,

Nagy Bernadettnek és munkatársainak pedig azt, hogy a Red Bull Hungary Kft. képviseletében

megszervezték a sztártalálkozóval egybekötött boxutcai látogatást.







/ 9






Beregi Györgyi, Felkai Márta és Lengyel Andrea
kívánság-koordinátorok
Budapest – Mogyoród
2011. július 29-30.

Archívum



Belépés