Beszámolók


1.Január
21.Április



Natália sokat várt arra, hogy találkozhasson kedvenc énekesével, Fluor Tomival. Nagyon örült neki, hogy erre a lakóhelyén, Sopronban kerülhetett sor, a Wellhello ugyanis ott koncertezett húsvét péntekjén. Nati már kora reggeltől izgatottan készült, míg végre eljött az esti koncert ideje, ahova szüleivel együtt érkezett.

A találkozó előtt elmondta, hogy az interneten rendszeresen hallgatja Flour Tomi számait, melyeket otthon ő is gyakran énekel, hiszen már régóta rajongója.

A koncert előtt végre személyesen találkozhatott kedvencével, akinek egy saját kezűleg készített szívet is adott ajándékba. Natália nagyon izgult, alig tudott megszólalni és el sem akarta hinni, ami vele történik. A hőn áhított közös kép is természetesen elkészült, immár a Wellhello másik tagjával, Diazzal együtt. Ezt követően örömmel várta, hogy végre elkezdődjön élete első koncertje, amin részt vehet, s amit ráadásul a kedvenc énekese adott.


Köszönjük Fluor Tominak, a Wellhello együttes másik tagjának Diaznak és Tóth Gergő menedzsernek, hogy a találkozással Natáliának egy életre szóló élményt szereztek.


Lampért Dénes
kívánság-koordinátor
Sopron, 2017. április 14.

18.Április


Mia nagy vágya egy Xbox Kinect játékkonzol volt. Egy kedves támogatónknak, Gábriel Péternek köszönhetően még Húsvét előtt sikerült meglepnünk őt a Tűzoltó utcai Klinikán az ajándékkal. A kislány csillogó szemmel vette át a dobozt, és izgatottan bontotta ki a kis csomagot is, amiben kedvenc játékai, köztük a legújabb táncolós játék lapult.


Kívánjuk, hogy mielőbb otthon játszhassál a játékgépeddel!


Köszönjük Gábriel Péter úr ismételt támogatását!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Budapest,2017.április 12.


13.Április


Szép napsütéses keddi nap délután, megjelentünk egy Olaf-os tortával Polliéknál. Nagyon megörült, nem is sejtette, hogy valami az udvarukon készül.

Ameddig Mátrai Zoltán és kollégája felépítették a várva várt meglepetést, Polli benn nagyon jól elszórakoztatott bennünket. Bújócskáztunk, sütöttünk, főztünk az ő pici játékkonyhájában, rajzoltunk és nagyon - nagyon sokat nevettünk.

Polli nagy vágya volt egy csúszdás hintás játszótér az udvarukra! Amit sikerült is teljesíteni a születésnapján.

Amikor készen lett a játszótér, a pici lányt kicsaltuk az udvarra. A teraszról meglátta és a szava is elállt, a szája elé tette a kezét úgy rácsodálkozott, hogy teljesült a kívánsága!!!




Köszönjük az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek,

hogy a Budapest Bonfire Night Party for Charity rendezvényen gyűjtött adományok

révén teljesülhetett Polli kívánsága.


Köszönjük továbbá magántámogatóink segítségét!

Steerné Judit és Kónyáné Tímea
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2017. március 28.

13.Április


Melánia nevelőotthonban él, távol szüleitől és két testvérétől. Huawei típusú okostelefon lett a kívánsága, melyet elsősorban azért kért, hogy tudjon beszélni távol élő testvéreivel.

Súlyos betegsége miatt minden héten három napot a klinikán tölt, reméli, hogy hamarosan a transzplantáció segít javítani az állapotán. De most csak rendszertelenül tud iskolába járni, pedig szívesen menne, nagyon szépen rajzol.

Tudta, hogy hamarosan megkapja a telefont, amit kért, de az átadás pontos időpontja meglepetés volt számára, így nagyon boldog mosollyal kísérte a gyönyörű telefon első megérintését.


Köszönjük Kovács Géza magántámogatónknak, hogy segített ennek a nagyon kedves, nem könnyű sorsú kislánynak önfeledten boldog, örömteli mosolyt varázsolni az arcára!


Lángh Zsófia
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.04.07.

13.Április


Esős, csúnya idő volt aznap, amikor Egerben egy kisfiú kényelmesebb alvásához tudtunk a Csodalámpa Alapítvány támogatásával hozzájárulni.

Krisztofer súlyos betegségben szenved, nehezen mozog, a kedve viszont annál jobb, vidám, csillogó szemű kisfiú. Egy ágyat kért, amin komfortosabban pihenhet éjszakánként.

Kolléganőmmel adhattuk Krisztofernek az új ágyikóját, aminek nagyon örült. Reméljük, azóta még szebb álmai vannak!


Köszönjük a Fundamenta SZEB ismételt támogatását!


Tamasi Gréta
Eger, 2017.02.21.

13.Április


Dani idén februárban egy laptopot kért a Csodalámpától, mert kapott egy FIFA-17 játékprogramot, amit sajnos nem tud lejátszani a számítógépén. Nagyon szereti a focit, a kedvenc csapata az FC Barcelona.

Édesapjával egyeztettem telefonon, hogyan tudunk meglepetést szerezni Daninak, így mikor megérkeztem, ő még nem sejtett semmit. Amikor meglátott engem és a csomagot is a kezemben, még egy ideig akkor sem volt biztos lenni, hogy ilyen gyorsan teljesült az álma.

Kedves Dani, így már igazán jót játszhatsz kedvenc csapatoddal, amikor csak szeretnél.


Köszönjük az FGSZ Zrt. támogatását!


Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Mernye, 2017. 03.22.

13.Április


Csodalámpa ajándék szülinapra!

Ismét csodát tett a Csodalámpa Dzsinnje, boldoggá tett egy gyermeket és hozzájárult tanulásához és a szabadidejének az eltöltéséhez. A nyolcéves kislány, Amanda kérése egy laptop volt, ami egy kivételes kezdeményezés segítségével valósulhatott meg.

Két budapesti fiatal születésnapi ajándékként pénzt kért a barátaitól, hogy abból megvegyék Amandának a laptopot. Nagyon szép gesztus volt részükről. Amikor a két fiatallal, Ernával és Marcival ellátogattunk Cserszegtomajra átadni a laptopot, találkozhattam is velük. Igazi mai fiatalok, lelkesek, érdeklődőek, felelősségteljesek, önzetlenek… csupa jót írhatok Róluk!!

Erna sokat beszélgetett a gyerekekkel, Marci profi fotókat készített róluk. Amanda nagyon örült a hófehér színű ajándéknak, de két testvére is csillogó szemmel nézte azt. Amanda szerény kislány, jó tanuló, szépen ír, amit láthattunk is, amikor a füzetét megmutatta.

Mi korábban elköszöntünk a családtól, Erna és Marci viszont ott maradt és tovább tanította a gyerekeket a laptop használatára.




Köszönjük Kindli Erna és Túri Márton magántámogatóink segítségét!!!


Varga Andrea és Eckert László
kívánság-koordinátorok
Cserszegtomaj, 2017.03.17.

12.Április

A négyéves Dávidka súlyos beteg, igazán a ringatózó mozgás nyugtatja meg, így kedves támogatóink meglepték őt egy hintaággyal.

Tudták, semmi nem sürgeti őket, hiszen a szülők majd jó időben, a kertbe fogják kihelyezni ezt a hintát. A két család végül februárban találkozott!

Dávidka, hamarosan tavasz lesz, reméljük sok kellemes percet, órát töltesz el új hintádban, élvezve a jó időt.


Köszönjük a Szabó család segítségét!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2017.02.20.

12.Április



Bence jó általános állapotban érkezett a kívánság teljesítésére klinikánkra. Kívánsága egy nagy síkképernyős okostelevízió volt, amire már nagyon vágyott.

Elmondta, nagyon boldog, hogy megkapta a TV-t, amit otthon azonnal beüzemelnek.

Terve szerint ki fogja használni a TV összes lehetőségeit és a letöltött filmeket is ezen meg tudja majd nézni, a „csodamasina” akár 3D-ben is levetíti a filmeket.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását!


Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Szeged, 2017. március 29.

Archívum



Belépés