Tudnivalók sportolóknak

Köszönjük, hogy egy sportrendezvényhez kapcsolódva segíteni szeretnéd a Csodalámpa misszióját, örömet szerezve ezzel egy vagy több életveszélyesen beteg gyermeknek.
Szervezhetsz te magad is sportrendezvényt, pl. barátaiddal kerékpár- vagy sétatúrát, vagy akár pincérfutóversenyt, de akár golfversenyt vagy egész napos krav-maga edzést is. Ilyen eseményeken a nevezési díjakat vagy az ott gyűjtött adományokat ajánlják fel az alapítványunknak.

Sportolóként hogyan jelentkezhetsz?

  • Kattintással válassz a versenynaptárunkban szereplő sporteseményekből. Ha nincs a naptárban az, ahol Te indulsz (pl. egy helyi verseny, vagy saját szervezés), jelezd nekünk az esemény nevének, linkjének, dátumának, helyének, megadásával, és felvisszük azt a listába.
  • A kiválasztott verseny lapján tudsz regisztrálni az adatok megadásával, adománygyűjtési célod meghatározásával, és végül a "Jelenkezem"gomb megnyomásával. Ha csapatot regisztráltok, a csapat nevét is adjátok meg.

A saját versenyzői oldaladhoz ezeket az adatokat add meg: (tovább...)


Ha céges csapatot regisztrálsz ezeket az adatokat add meg: (tovább...)

Adománygyűjtésed célja lehet:

  • Egy csodalámpás gyermek kívánságát szeretnéd gyűjtéseddel részben vagy egészben finanszírozni - ezt a Csodalámpa munkatársai egyeztetik veled
  • A Csodalámpa Alapítvány misszióját szeretnéd támogatni - ahhoz, hogy egy-egy kívánság teljesüljön, a kívánság jellegétől függő, sok és sokféle, idő és pénzigényes tevékenységet végez a Csodalámpa 150 fős országos kívánságteljesítő hálózata.

Gyűjtés Csodalámpás kívánság teljesítésére:
A kívánság célösszege minden esetben magában foglalja a termék vagy szolgáltatás beszerzésének, a kívánság teljesítés megszervezésének és lebonyolításának költségeit is. Amennyiben az adományozók részéről magasabb összeg gyűlne össze, (tovább...)

Hogyan lesz mindebből adománygyűjtés?

A megadott adatok alapján létrehozzuk a sportrendezvény oldalát, felvesszük veled a kapcsolatot és regisztrálunk a rendezvényhez jótékony Csodabogár sportolóként..

Az saját Csodabogár oldalad linkjét elküldjük neked, melyet pl. a saját közösségi oldalaidon közzétehetsz kérve kapcsolataidat, hogy kisebb-nagyobb összegű adományokkal támogassák sportolásodat és így veled együtt és rajtad keresztül a beteg gyermekek álmait.

  • Adományozni névvel vagy anonim módon, bankkártyával vagy PayPal-on keresztül, illetve átutalással is lehetaz egyes gyűjtések saját lapján. Ugyanott látható (tovább...)
  • Az adománygyűjtő jótékony sportoló Csodabogarak a regisztrációkor kedvezményes áron csodalámpás technikai pólót is vásárolhatnak, melyet céges logóval is el lehet látni, vagy aki egyszeri adománnyal szeretné támogatni ily módon az alapítványt, az a Csodalámpa web-áruházában megrendelheti.

Mikor érnek célba az adományok?


A Csodalámpa Alapítvány működését, benne az alapítványhoz beérkezett adományok felhasználását 2007 óta a világ egyik legnagyobb könyvvizsgálója a PricewaterhouseCoopers auditálja.

Köszönjük, hogy magad, valamint barátaid, ismerőseid, munkatársaid összefogásával jótékony Csodabogárként mellettünk állsz és segíted a Csodalámpa Alapítvány munkáját.

Aktuális sportesemények


Belépés