Hogyan lehetsz rendezvény-szervezéssel Csodabogár?

Megtiszteltetés számunkra, hogy egy általad vagy neked szervezett rendezvény kapcsán segíteni szeretnéd a Csodalámpa misszióját, örömet szerezve ezzel egy vagy több életveszélyesen beteg gyereknek.

Ha éppen nem szervezel még rendezvényt, akkor szívesen adunk egyéb ötletet is, hogyan tudnád (tovább...)

Hogyan kezdj hozzá?

 • Amennyiben van már konkrét elképzelésed, hogy milyen, jótékonysággal összekötött rendezvényt szerveznél, akkor nyomd meg az Esemény beküldése gombot és töltsd ki az űrlapot, vagy ha ennél több információt szeretnél adni, írd meg az esemenyek@csodalampa.hu címre az alább felsorolt adatokat magadról, ha céges rendezvény, akkor a cégről és a programról, hogy rögzíthessünk Téged (vagy a céget) támogató partnerként, és elkészíthessük az esemény saját adománygyűjtő oldalát:

A rendezvényről:

 • a neve (a fantáziádra bízzuk az elnevezést) úgy ahogyan a meghívott vendégeid látni fogják (pl. "22. szülinapi bulim" vagy pl. "Csepeli Családi Csődület a beteg Csemetékért", akármi...) dátuma, helye, illetve egy rövid leírást, felhívást, buzdítást arra, hogy vendégeid is csatlakozzanak kisebb nagyobb adományukkal a Csodabogarakhoz.

Rólad:

 • teljes név, becenév, ahogyan barátaid, meghívott vendégeid ismernek, postacím, honlap cím, e-mail cím, mobil telefonszám - ahol elérhetünk a további egyeztetésekhez.

Cégről:

 • név, cím, honlapcím, kapcsolattartó személy elérhetősége, e-mail címe, telefonszáma a további egyeztetésekhez.
 • Fényképet küldj magadról, illetve az eseményről, ami szerepelni fog az esemény regisztrációs oldalán.
 • Írj egy rövid bemutatkozást magadról, és/vagy arról, hogy miért támogatod a Csodalámpát, miért szeretnél Csodabogár lenni te is. Ez is kikerül a regisztrációs adománygyűjtő oldaladra.
 • Ha vannak, a rendezvény szponzorait, támogatóit is add meg (honlap címe, logo) - ha kívánod, a támogatókat feltüntetjük az eseményed leírásánál.
Mire gyűjtesz?
 • A Csodalámpa misszióját szeretnéd gyűjtéseddel támogatni
 • Egy konkrét kívánság teljesítéséhez szeretnél hozzájárulni - ezt egyeztetni kell a Csodalámpa munkatársaival
 • Mekkora célösszeget szeretnél összegyűjteni?

A célösszeg minden esetben magában foglalja a beteg gyermek által kívánt termék vagy szolgáltatás beszerzésének, a kívánságteljesítés megszervezésének és lebonyolításának költségeit is. Amennyiben ennél magasabb összeg gyűlne össze, úgy a különbözetet az alapítvány országos kívánságteljesítő hálózatának működtetésére fordítjuk. Abban az esetben, ha a kitűzöttől elmaradna a gyűjtés eredménye, természetes, hogy akkor a Csodalámpa más támogatóival közösen teljesítjük a kívánságot.

Hogyan lesz ebből adománygyűjtés?

A megadott adatok alapján létrehozzuk a rendezvény saját oldalát és felvesszük veled a kapcsolatot.

Az elkészült oldalad linkjét elküldjük neked.
Ezután a gyűjtést a saját Csodabogár-gyűjtő oldalad www. címének "terjesztésével" indíthatod el (e-mail, social media, stb.).

 • Adományozni névvel vagy anonim módon, bankkártyával vagy PayPal-on keresztül, illetve átutalással is lehet az egyes gyűjtések saját lapján. Ugyanott látható a gyűjtést, kampányt elindító „Csodabogár” bemutatkozása, a gyűjtés célja, a gyűjtés állása, az adományozók üzenetei, stb.
 • a rendezvény oldalán folyamatosan látszik, hol tart a gyűjtés a célösszeghez képest.

Mikor érnek célba az adományok?

 • Ha konkrét kívánságra gyűjtöttél, akkor a teljesítésről készült beszámoló linkje a rendezvényed oldalán is megjelenik; így könnyen bemutathatod támogatóidnak, hogy segítségük valóban célba ért.
 • Ha gyűjtéseddel célod a Csodalámpa missziójának segítése volt, akkor a ide kattintva elolvashatod auditált éves beszámolóinkat elért eredményeinkről, a neked is köszönhető sok-sok újabb mosolyról.

Köszönjük, hogy magad, valamint barátaid, ismerőseid, munkatársaid összefogásával jótékony Csodabogárként mellettünk állsz és segíted a Csodalámpa Alapítvány munkáját.

Aktuális események


Belépés