Mi is "Csodabogarak" vagyunk!


Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy közismert személyek és elismert sportolók elfogadták felkérésünket, hogy mint a "Csodabogarak" jótékony nagykövetei, a Csodalámpa Alapítvány érdekében tevékenykedjenek.
Példamutatásukkal, ismereteikkel, kapcsolataikkal segítik alapítványunkat missziónk teljesítésében.


A Csodalámpa tevékenysége közelről érint, hiszen több különleges kívánság teljesítésében vállaltam már szerepet illetve riportokkal is igyekeztem sokakkal megismertetni az alapítvány tevékenységét eredményeit.

Sebestyén Balázs, médiaszemélyiség


I am deeply impressed by the passion and excellence that Éva, Gábor and their Csodalámpa team is putting in to make such a great impact to the life and prospects of so many children. This kind of magic making for me is really about altruistic assistance. I am happy to be part of it and offer my help as well as my network and PwC at the disposal of the Foundation to promote its successes and mission.
Biczó Péter, Partner, PwC Hungary


Vállalatunknál kiemelt szerepe van a társadalmi szerepvállalásnak. Büszke vagyok, hogy az elmúlt évtizedek alatt már számtalan támogatást nyújtottunk a rászorulók számára és munkatársaim is önkéntes cselekedeteikkel aktívan hozzájárulnak különböző jótékony kezdeményezésekhez.
Kétgyermekes édesanyaként megérintenek a gyermeki sorsok. Segíteni nekik, értük tenni kötelességemnek érzem. A gyermekek álmainak valóra váltása, a rájuk figyelés, az őszinte segítség és mosoly a legszebb motivációt jelenti számomra a felemelő és megtisztelő nagyköveti szerepben.
Dr. Fábián Ágnes,, ügyvezető igazgató, Henkel Magyarország Kft.


Munkám során az elmúlt évtizedben sok olyan alapítvánnyal találkoztam, akiknek szüksége volt segítségre. Én is kollégáim mindig azon voltunk, hogy erőnkhöz mérten, ahol tudunk, segítsünk.
A Csodalámpa alapítvány különösen fontos helyet foglal el az életemben. Nem csupán azért, mert tudom, hogy a segítség jó helyre megy és nemes célt szolgál, hanem azért is, mert az alapítvány minden munkatársán érzem és tudom, hogy fáradságot nem ismerve, folyamatosan keresik annak a lehetőségét, hogy hogyan tudnának még több beteg gyermeken segíteni, még több álmot megvalósítani.
Önfeláldozó munkájuk példaértékű nemcsak számomra, hanem minden olyan kollégám számára is, akik személyesen kapcsolatba kerültek az alapítvány dolgozóival.
Bízom benne, hogy közös erőfeszítésünkkel minél kevesebb beteg gyermekkel találkozom a jövőben és egyre több Csodalámpa által megfertőződött felnőttel. Én már fertőzött vagyok.
Szabó Szabolcs, üzemeltetési Igazgató, Danubius Hotels / City szállodák


A Provident Pénzügyi Zrt. vezetői és munkatársai az elmúlt 14 évben mindig is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a kiváló ügyfélkiszolgálás mellett a társadalmi felelősségvállalásban, az önkéntességben is élen járjanak.
A Vállalat vezérigazgatójaként az elmúlt években jó néhány alkalommal volt részem munkatársaimmal együtt olyan jótékonysági eseményeken részt venni, ahol a Csodalámpa Alapítvány kis betegeit támogathattuk, szerezhettünk örömet számukra.
Magánemberként is fontosnak tartom, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy egy kis segítséggel milyen minőségi változást tudunk hozni egy-egy beteg gyermek életébe. Büszke vagyok rá, hogy az Alapítvány nagykövete lehetek és remélem, hogy még nagyok sok magánszemélyt vagy vállalatot fogunk tudni megnyerni ennek a nagyszerű ügynek.
Szirmák Botond, vezérigazgató, Provident Zrt.


Vogronics Krisztina, HR és vállalati komm. vezető, PHOENIX Pharma Zrt.


Szabó Jilek Zsolt, Ügyvezető igazgató, ICG Kft.


Fogarasi Norbert, ügyvezető igazgató, Morgan Stanley Magyarország


A harmadik gyermekem születése után elkapott a vágy, hogy ne a profit világába térjek vissza, hanem munkámmal, energiáimmal jó célt szolgáljak, segítsek a jólétet, a jóérzést és a hiányt, a rászorultságot összekötni. Végül a profit oldalon kötöttem ki, de ahogy korábban is mindig, most is a segíteni vágyás és ennek érdekében a cselekvés változatlanul bennem van. A gyermekeknél, pedig csodálatosabb dolog nincs, így ha bármi módon az ő életüket tehetem szebbé, jobbá, már ott is vagyok. Éva és Gábor története nagyon megfogott, óriási tisztelettel és csodálattal követem munkájukat, és óriási örömmel, lendülettel csatlakozom a Csodalámpa támogatói táborába.

Pesti Tímea, vezérigazgató, LeasePlan Hungária Zrt.


Belépés