MI IS EZ A „CSODABOGÁR” DOLOG?!?

A Csodalámpa Alapítvány több ezer, 3-18 év közötti nagybeteg gyerek kívánságát teljesítette már 2003-as alapítása óta.
A „Csodabogarak” ezt a küldetést támogatják magánemberként és céges formában azzal, hogy barátaikkal, ismerőseikkel összefogva kisebb-nagyobb adományokat gyűjtenek, vagy önállóan, adományukkal hozzájárulnak egy-egy álom megvalósítására.

  • Sportolóként gyűjtesz adományt egy sporteseményen indulva pl. 1000 -2000 Ft támogatást kérve a Csodalámpa javára minden megtett kilométerért, kerékpárút szakaszért, golfütésért, labdapattogtatásért. Így mindenki a saját kreativitása alapján szólíthatja meg a barátait és a kollégáit.
Tudnivalók a sportoló "Csodabogaraknak" és támogatóinak


  • Gyűjthetsz úgy is, hogy jótékony céllal eseményt szervezel: pl. egy általad vagy neked szervezett családi vagy céges alkalomhoz kapcsolódva, megkéred a vendégeket, meghívottakat, hogy a Neked szánt születésnapi vagy esküvői ajándékok helyett, azok árával járuljanak hozzá vendégeid egy-egy nagybeteg gyerek öröméhez és ezzel legyenek ők is Csodabogarak.
Tudnivalók jótékony céllal eseményt, kampányt szervezőknek  • Aki nem sportol, nem szervez eseményt, de szeretné magánszemélyként támogatni a 15 éves Csodalámpa országos kívánságteljesítő misszióját, az ezen a felületen elküldheti adományát, amellyel szintén "Csodabogárként" segíti a tevékenységünket. Az adomány elküldésekor megadott néven és irányítószámmal felkerül a Csodabogarak térképére.

Csodabogárként adománnyal támogatom a Csodalámpa misszióját

A legfontosabb tudnivalók:

Az egyes gyűjtések saját lapján – sport- és egyéb esemény - keresztül lehet adományozni és ugyanott látható a gyűjtés célja, célösszege, pillanatnyi állása, az adományozók üzenetei, valamint, ha konkrét „csodalámpás” kívánságot támogatott a gyűjtés, a teljesítésről készített fényképes beszámoló linkje is.
Adományozni névvel vagy anonim módon, bankkártyával vagy PayPal-on keresztül, illetve átutalással is lehet az egyes gyűjtések saját lapján. Ugyanott látható a gyűjtést indító „Csodabogár” támogatónk bemutatkozása, a gyűjtés célja, a gyűjtés állása, az adományozók üzenetei, stb.

Te, mint a gyűjtés elindítója és adakozó támogatóid, és az eseményeidre meghívott adományozók is „Csodabogarakká” válnak.

Aki az adományozásával Csodabogár lett, annak neve vagy beceneve, üzenetük és adományuk a "Csodabogarak térképén" jelenik meg, az adományozáskor megadott irányítószám és helységnév alapján.

A beérkezett adományokról köszönő e-mail visszaigazolást küldünk az adományozóknak.

Aktuális versenyek


    Belépés