Beszámolók


1.Január
29.Június

Krisztián nagyon megörült várva-várt Playstation II-jének. 

Sajnos most ismét kórházban van ideje, de már alig várja, hogy elhagyhassa a kórházat, majd otthon kihívhassa testvéreit párbajra.   Krisztiánnak 6 testvére van és egyre jobban hiányoznak egymásnak.   

A PlayStation lehetőséget nyújt Krisztián számára, hogy némi ünnepséget vigyen bele hazaérkezésébe.

Benkő Vilmos
koordinátor
2005. június 7.


20.Június

Amikor Fruzsinával arról beszélgettek, hogy mit szeretne kapni, mire vágyik, egyetlen és legnagyobb kívánsága az volt, hogy meggyógyuljon. Egy véletlen beszélgetésből azonban kiderült, hogy kedvence a Megasztár című műsorból ismert Bartók Eszter, és egyszer szívesen találkozna, beszélgetne is vele. A kívánságról néhány nappal a Megasztárok szegedi koncertje előtt szereztünk tudomást. A jó szervezésnek, és az együttműködésnek köszönhetően sikerült elérnünk, Hogy Eszter ellátogasson a kilnikára. Fruzsina nem tudta biztosan, csak remélte, hogy Eszter meg fogja őt látogatni, mert aznap nem volt kezelés mégis be kellett jönnie a klinikára, és igen nagy volt körülötte a nyüzsgés. Izgalommal teli várakozás után a kívánság teljesítésére 2005.06.07-én délután került sor. Dupla volt a kislány öröme, amikor meglátta, hogy Esztert Bálint Ádám is elkísérte, akit szintén nagyon kedvel. Fruzsina már előre készült, hogy miről szeretne beszélgetni, és egy rajzot is készített Eszternek ajándékba. Egy vidám, önfeledt beszélgetés után a kislány sugárzott a boldogságtól, hogy találkozhatott kedvenceivel.

Nagy Bettina kívánságkoordinátor
2005. június 12.


15.Június

Robi körülbelül 10 éve Superman rajongó, ez idő alatt tökéletesen azonosult kedvencével. Több jelmeze is készült már, melyeket az idő múlásával kinőtt ugyan, de lelkesedése töretlenül megmaradt. Egy bánata volt csupán, mégpedig az, hogy ő nem tud úgy repülni, mint kedvenc hőse. Nem csoda hát, hogy kívánsága is ez volt: "Szeretnék úgy repülni, mint Superman."

2005. június 12 -én Robi bebizonyíthatta a nagyvilágnak, hogy ő nemcsak afféle földi Superman imitátor, hanem a levegőbe emelkedve is megállja a helyét. Ezen a napon ugyanis Békéscsabára indultunk vele és szüleivel a repülőtérre, ahol már mindenki nagyon várta őt. Főként Matuska Pál pilóta, aki a tandemes sikló sárkányrepülés meghonosítója itt, Magyarországon. Robin a budapesti indulás óta ott volt a Suprman jelmez, melyben itt a repülőgéphez lépett. Rövid előkészítés után már a felszállópályán voltunk, ahol speciális hevederek segítségével a pilóta mellé rögzítették őt és igen, megkezdődött a felszállás. Kis idő múlva Magyarország első repülni tudó Superman-je már 600 méteres magasságban szárnyalt Békéscsaba fölött. Körülbelül 20 perc után a gép ereszkedni kezdett, majd egy hatalmas ÉLJEEEEEN ! kiáltással Robi füldet ért. A jól sikerült napot fejedelmi ebéd zárta.

Az eseményen jelen volt a TV2 napló című műsorának stábja, és a Békés Megyei Hírlap is. A kívánságteljesítésről készített felvételt a TV2 Napló című műsorában láthatták 2005. június 19-én 19 órakor.

Vicai Zsolt kívánságkoordinátor
Meszlényi Norbert segítő
2005. június 3.

 

A kívánság teljesítésében segítségünkre voltak:
Békés Airport


15.Június

/ 7




2005. június 3.

A kívánság teljesítésében segítségünkre volt az Inner Wheel Klub:


15.Június

Bálint Veszprém megyében lakik szüleivel és testvéreivel.

Betegsége miatt élettere nagyon beszűkült, ideje nagy részét otthon kell töltenie, ezért internet előfizetést kért alapítványunktól.

A kívánságot az Invitel Rt. segítségével tudtuk teljesíteni. A cég jelentős díjkedvezményt adott, így Bálint számára sikerült szélessávú internethozzáférést biztosítanunk. Alapítványunk vállalta, hogy az előfizetést 6 hónap időtartamra finanszírozza, ezzel jelentősen csökkentve a család anyagi terheit.

Este kilenc órakor, az összes szükséges frissítés és program telepítése után Bálint "birtokba vehette" a várva várt világhálót.

Ezúton is szeretnénk megköszönni az

Rt-nek a kívánság teljesítéséhez nyújtott segítségét!

Vicai Zsolt
kívánságkoordinátor
2005. május 28.

A kívánság teljesítésében segítségünkre volt az Inner Wheel Klub.


9.Június

Liliána 4 éves, betegsége miatt ideje nagy részét sajnos a klinikán tölti. Ide nem tudta magával hozni az összes játékát, így az építőkockák is otthon maradtak. Lilinek van egy ikertestvére, amikor hazamegy a klinikáról, együtt szoktak játszani közös játékaikkal, így az építőkockákkal is. Nagyon szereti ugyan a babákat, és a babaházakat is, de mégis egy saját építőkocka készletre vágyott igazán, ami egyedül csak az övé. Szerencsére sikerült találni olyan készletet, amelyből akár babaházat is lehet építeni, így még teljesebb lett az öröm. Ráadásul véletlen ugyan, de az új játék az otthoni építőkockákkal is kombinálható. Az ajándék átadására 2005. június 3-án délelőtt került sor, néhány óra elteltével Lili már fel is épített egy csinos kis házikót, és boldogan mutogatta mindenkinek.

Nagy Bettina
koordinátor
június 3.


Archívum



Belépés