Beszámolók


1.Január
30.Április


Timi nagyon szereti az állatokat, kedvence a gepárd és azt kérte tőlünk, hogy gepárdkölyköt simogathasson.
Több európai állatkerttel is egyeztettünk, de sajnos ez egyik gepárdot tartó helyen sem lehetséges. Így természetesen kérhetett mást: Timi számára egyértelmű volt, hogy a második kedvenc állatával, delfinnel szeretne találkozni.

Szóval, delfinekkel találkozni? Teljesítettünk már hasonló kívánságot, nem is egyet, de általában hosszabb szervezés kellett hozzá és Timi a "gepárdos zsákutcák" miatt már vár egy ideje...
Gyors nyomozás után kiderült, hogy Máltán is van delfinárium, és ott lehet delfint simogatni, amit a korábban meglátogatott parkokban már nem engednek meg...

Timit a Malta Marine Parkban nagyon kedvesen fogadták, és hogy az utazás mit jelentett számára, mondja el inkább ő:


"Amikor anya azt mondta, hogy néhány napra el fogunk utazni, elképzelni sem tudtam, hogy ekkora kaland fog rám várni.
A reptéren, amikor megtudtam, hogy Máltára fogunk menni egy delfináriumba delfint simogatni a Csodalámpa Alapítvány segítségével (hiszen ez volt a kívánságom, mert beteg lettem), azt hittem, hogy csak viccelnek.

Második nap mentünk a parkba. Amikor bejelentkeztünk, kérdezték, lenne-e kedvem úszni is velük, mert felszabadult egy hely, örömmel igent mondtam, mert ez volt a legnagyobb vágyam.

Miután átöltöztem, elmondtak néhány szabályt, mit szabad és mit nem. Két csapat volt, először megsimogattam őket, majd cseréltem a második csapattal és utána úszhattam velük. Amikor hozzáértem a delfinhez, a bőre olyan gumiszerű volt. Rengeteg fotót csináltak, a legjobb hármat elhoztam.
Néztem még fóka show-t, delfin show-t és papagáj show-t is!
Ez több volt, mint amit gondoltam, ezért duplán is nagyon köszönök mindent.

Nagyon-nagyon élveztem, főleg, hogy közben még a várost is láthattam és kirándulhattam is egy kicsit."

/ 4



Reméljük, hogy a delfinek is hozzájárultak ahhoz, hogy mielőbb örökre elfelejtsd a betegséget...

Timi nevében is köszönjük az 1%-os támogatásokat, Sörényi Attila úr, Peter Freed úr, a Fundamenta Személyi Bankár és a Best of Budapest Gála közönségének támogatását; ezek a források tették lehetővé, hogy a Timi kívánságának teljesítését napok alatt megszervezhettük.




Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Malta, 2016.04.24.

29.Április


Zita az átlagosnál többet várt arra, hogy átélhesse azt, amiről álmodott, ugyanis kedvenceivel, a Kolompos zenészeivel szeretetett volna együtt énekelni. Csakhogy halasztódott a teljesítés a kezelések miatt, majd vártunk, hogy 6 éves legyen, azután pedig össze kellett egyeztetni mindenki idejét.


De eljött az a bizonyos péntek délelőtt, amikor a Kolompos együttes 5 tagja sok-sok érdekes hangszerrel felszerelkezve megérkezett Pátyra, Zita Körtés óvodájába. Nagyon izgatottan várta mindenki a vendégeket, s Nagy Zoltán és az együttes tagjai azonnal belefogtak a muzsikálásba. Megtanulhattunk néhány különleges hangszer nevét és a használatát, majd Zita rég várt pillanata következett, több dalt is együtt énekelhetett a Kolompossal.


A gyerekek nagyon élvezték a műsort, együtt játszottak, énekeltek és táncoltak. Igazi jó hangulatban telt el nagyon gyorsan ez a kis idő. Zita elhozta magával azt a tablót, amelyre egy-egy korábbi koncert képeit ragasztotta fel. S most a nagy pillanatban, az álom kellős közepén aláíratta a fiúkkal a kedves emléket. Szerintem a Kolompos együttes tagjai is nagyon jól érezték magukat, így mindenkinek egy kellemes, vidám élményben lehetett része.




Nagyon köszönjük Nagy Zoltánnak és a Kolompos együttes minden tagjának, hogy egy igazán kellemes délelőttöt töltöttek el Zitával, örömet, zenei élményt nyújtva a törékeny kislánynak, akinek így végre valóra válhatott az álma.


Felkai Márta
Páty, 2016. április 15.

29.Április


Marci kívánságának teljesítésére egy szép tavaszi napon került sor igazi csapatmunka eredményeként. Az Országos Kardiológiai Intézetben találkozott a súlyos szívbeteg Marci az alapítvány önkéntesével, akinek elmondta titkos vágyát. Szeretne egy PS4 játékkonzolt, és félve még hozzá tette, hogy Star Wars rajongó, és jó lenne, ha ezt a kívánságát Darth Vader teljesítené.


Megtudtuk, hogy a kívánság a szegedi régióban teljesülhet, a kisfiú lakóhelyén. A játékgépet futár hozta, de hogyan tovább? Ott a rejtett kívánság...!
A facebook segítségével rátaláltam a rajongói oldalra, feltettem a kérdést, hogy ki tudna egy kívánságteljesítésnél segíteni, és nem kellett sokat várnom, jelentkeztek a fhttp://cshjrk.webnode.hu/ Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói Klub] tagjai. Rövid időn belül egyeztettünk a találkozás időpontját.


Nagy izgalom előzte meg az eseményt mindenki részéről. A klub tagjai és a Star Wars Miniatures Portal egy Star Wars-os társasjátékot is hoztak Marcinak. Marciék otthonába érkezett a csapat, beöltözés után kezdődött a meglepetés...


Első megdöbbenésén gyorsan túljutott a kisfiú és utána kötetlenül beszélgetett, mókázott Darth Vaderrel, a buckalakóval, a rohamosztagossal és Boba Fettel. Kellemesen telt az idő, végül Marcitól így búcsúztunk:
"Az erő legyen Veled!"


Az erő biztosan vele lesz ez után az élmény után, segíti a további műtéteknél.


/ 5




Ezúton is köszönjük a segítséget Fábián Péternek (Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói Klub), az SWmininek és a négy szenzációs beöltözött karakternek!

Köszönjük a Budapesti Angol Nemzetközi Iskola támogatását, és magántámogatóinknak a nyújtott segítséget, amely lehetővé tette Marci kívánságának teljesítését!.


Lengyel Andrea
kívánság-koordinátor
Hódmezővásárhely, 2016.04.20.



A helyi televízió tudósítása a kívánság teljesítéséről az alábbi linkeken érhető el:

http://vasarhely24.com http://www.vasarhelyitv.hu

29.Április



Hosszú hetek várakozása után végül egy keddi nap délelőttjén, Budapesten került sor Gábor kívánságának teljesítésére. A nagyfiú álma kutyakiképzéshez használható védőfelszerelés volt, amire olyannyira vágyakozott, hogy a gyártás hosszú ideig tartó folyamatát is türelemmel kivárta.

Ez a fiatal fiú kicsi gyermekkora óta céltudatosan erre a hivatásra készül. Aznapi vizsgálatának, kezelésének végeztét követően nagy örömmel fogadott bennünket. Miután átvette a csomagot, gondosan bemutatta nekünk az eszközöket és lelkesedésében egy gyors alapkurzust is tartott kutyakiképzésből. Úgy éreztük, Gábor és édesanyja elégedetten, jókedvűen indultak haza. Mi pedig ismét egy élménnyel gazdagodtunk.

Köszönjük anonimitást kérő támogatónknak az adományát, a K-9 Sport Kft.-nek, hogy lehetővé tette a kedvezményes vásárlást és Balogh Ottó úrnak, hogy a teljesítés létrejöhetett!



Kiss Edit és Tóth Tamás
Kívánság-koordinátorok
Budapest, 2016.03.19.


29.Április

Dorka szereti az állatokat, szimpátiája feléjük betegségét követően még inkább erősödött. Alapítványunktól terápiás lovaglást kért, amit támogatónk segítségével örömmel teljesítettünk.

A kislány számára nagy élményt jelentett a lovak közelsége, izgatottan készült minden foglalkozásra, oktatója szerint jó hatással van rá a terápia.

/ 4



Köszönjük az American International School of Budapest ismételt támogatását, és magántámogatóink segítségét!


Külön köszönet Obermayer Ferencnek, hogy kedvezménnyel segítette a kívánság teljesítését.


Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
2016.03.30.


29.Április

Dominikát egy örökké mosolygós, halkszavú, megfontolt kislánynak ismertem meg.
Bizony minden kiskamasz lánynak vannak kisebb-nagyobb álmai és nagyon meg kell fontolni, vajon melyiket is teljesítse a jótékony dzsinn. A bűbájos kislány végül nagyon félénken, szinte suttogva mondta el, hogy ő legjobban egy igazi laptopra vágyik, hiszen sajnos egyelőre nagyon sok időt kell a kórházban töltenie és nagyon szeretné, ha a tesókkal, a családdal, a barátokkal folyamatosan tudná tartani a kapcsolatot.

Ez egy fantasztikus kívánság, gondolta a dzsin és "varázspálcáját megsuhintva" nagyon rövid idő alatt megtalálta azt a gyönyörű, profi funkciókkal ellátott, különleges fehér színben pompázó laptopot, amelyre a kis Domcsi annyira vágyott.

Időközben azonban Domcsinak sajnos hosszabb időt kellett az intenzív osztályon töltenie.
Kedves támogatónkkal a Deutscher Wirtschaftsclub Ungarn elnökével, Dr. Arne Gobert úrral együtt nagyon drukkoltunk a kis hősnőnek, hogy a nagyon nehéz időszakot mielőbb leküzdve, átkerüljön az elkülönítő szobába, ahol meglátogathatjuk és meglephetjük a csodás ajándékkal.

Amint meghallottuk a jó hírt, hogy mehetünk a kórházba a kis "hercegnőhöz", azonnal felkaptuk a laptopot és siettünk a kórházba, hogy a csodás ajándékkal felvidíthassuk Domcsit, aki bizony a kezelések után nagyon bágyadt és kimerült volt.
Sajnos támogatónk, halaszthatatlan elfoglaltsága miatt nem tudott időt szakítani, hogy személyesen adja át az ajándékot, de természetesen egyet értett azzal, a legfontosabb, hogy a gyerek mielőbb megkaphassa a "csodát".
Így aztán késő délután, orvosi védőruhába öltözve egyedül kopogtattam be Dominikához az elkülönítőbe. A kislány annyira fáradt volt, hogy a szemét is alig tudta kinyitni.

Óvatosan közlébe hajolva a fülébe súgtam, hogy megérkezett a dzsinn és elhozta neki amire oly nagyon vágyott.
A kislány kinyitotta szemét és hitetlenkedve nézett rám, majd amikor elkezdtem kicsomagolni az ajándékot, anyukájára nézett, nem szólt egy szót sem, de gyönyörű szemében bizony hatalmas könnycseppek jelentek meg a meghatottságtól. Minden erejét összeszedve, anya segítségével felült az ágyban és amikor az ölébe adtam és bekacsoltuk a gyönyörű laptopot, a kis Domcsi szinte varázsütésre jobban lett, felélénkült, megsimogatta a laptopot és finom kis ujjacskáival azonnal elkezdte beüzemelni a megvalósult álmot.
Hát ezért a gyógyító pillanatért siettünk átadni az ajándékot !

Búcsúzóul átadtam még Domcsinak támogatónk, Dr. Arne Gobert úr jókívánságát, szeretetteljes üdvözletét és én is elköszöntem Dominikától azzal a boldog tudattal, hogy személyesen lehettem részese a dzsinn gyógyító erejének.

Drága kicsi Dominika, kívánunk neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a laptop használatában.

Köszönjük a DWC tagjainak és vezetőségének, hogy ismét segítettek nekünk „csodát” tenni.



Sipos Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
Budapest, 2016.április 20.

29.Április

A 13 éves Danit Székesfehérváron kezelik, de a műtétjére a Tűzoltó utcai Klinikán került sor. Nagy meglepetésben volt része , amikor a műtét utáni napon meglepte őt a Csodalámpa egy Lego játékkal, amiből különböző darukat, gépeket, berendezéseket lehet összeállítani.

Reméljük, hogy a kórházban töltött napokat és a lábadozás időszakát megkönnyíti ez a sok türelmet és koncentrációs készséget igénylő játék!

Daninak mielőbbi gyógyulást kívánunk!



Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft-nek, hogy lehetővé tette egy újabb kívánság csodás teljesülését.




Szörényi Dalma és Ugrai Erika
kívánságkoordinátorok
Budapest, 2016.ápr.12.


27.Április



Thessza szívesen nézi a televiziót saját kis birodalmában, ezért kereste meg a Csodalámpát azzal a kívánsággal, hogy egy modern lapos TV-t szeretne.

Hamarosan jelentkezett egy magántámogató, akivel közösen április 15-én a Tűzoltó u-i Klinikán felkerestük  Thesszát egy nagyméretű csomaggal. A kislány rögtön tudta, hogy ez a kívánságát rejti.

Meghatódottan köszönte meg az ajándékot. Ezután jó szórakozást kívántunk a TV-hez, és mielőbbi gyógyulást Thesszának.

Köszönjük Takács Klára támogatását!


Dr.Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016. április 15.


27.Április

Katarina 3 éves miskolci kislány. Nagyon szeret hintázni, csúszdázni, kint játszani a szabadban.
Közös játszótérre nem igazán viszi az édesanyja, ezért kért egy játszóteret az udvarukra.

Eljött a várva várt nap, amikor elkészült Katarina játszótere, s át is adtuk a Provident miskolci képviselőjével, Tábori Zoltán úrral.
A kicsi lány kíváncsian nézte végig a nagy építmény összeszerelését, felállítását. Mikor készen lett a játék, mosolyogva, boldogan vette birtokba.
Ki sem akart szállni a hintából, annyira tetszett neki. Amikor végre rábeszéltük, hogy próbálja ki a csúszdát is, nagyon félénken, édesanyja és testvére kezét fogva lecsúszott a világos lila csúszdán. Kipirult arcocskáján látszott, hogy milyen boldog.

Kedves Katarina!
Szívből kívánjuk, hogy tölts sok-sok örömteli, gondtalan, egészséges, boldog percet a játszótereden!

/ 3




Köszönjük a Provident Pénzügyi Zrt-nek, hogy teljesítette a kislány álmát.




Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2016. 04.06.


27.Április

A 12 éves Izabellát már nagyon hosszú ideje kezelik Miskolcon. Sokat tartózkodik kórházban, s sokszor ágyhoz van kötve. Legkedvesebb szórakozása a mesefilmek nézegetése. Izuskának nagyon rossz a látása,  nem látja jól a televíziót sem, ezért a Csodalámpától  egy laptopot kért,  amin elsősorban filmeket nézegetne, de játszásra és tanulásra is használná. 

A Csodalámpa Dzsinnje  most is teljesítette a kívánságot, s elhozta Izabella számára a piros laptopot. A kislány és édesanyja könnytől csillogó szemekkel fogadta az ajándékot.

Kedves Izabella!
Kívánjuk, hogy teljen kellemesen és hasznosan a kórházban töltött időd!


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
Miskolc, 2016. április 8.


27.Április

Gábor a hosszú kezelések alatt kitalálta, hogy nagyon szeretne egy televíziót, amin lehet netezni is. Szemműtétje volt, ezért boldog lenne, ha nagyban látná a képeket.

Az átadást úgy szerveztük, hogy aznap leptük meg, mikor a kezelés után hazamehetett.
Meglátva minket, félszegen elmosolyodott és felkiáltott örömében, amikor bevittük a nagy televíziót a szobába. Azóta már biztos otthon vidáman nézi a filmeket a testvéreivel.



Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását!


Nagy Andrea és Dócziné Magdi
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2016. március 4.


25.Április

A 15 éves Isti, egy régóta dédelgetett álmát sikerült valóra váltani, ami nem volt más, mint egy laptop, amely végre megadta számára a kellő ’szabadságot’. Isti betegségéből adódóan csak kerekesszékben tud közlekedni, és sajnos csak az egyik szobában található asztalhoz fér hozzá, de a laptoppal már bárhol tud a barátaival levelezni, tanulni vagy játszani.

Az édesanya nem árulta el az érkezésünket, így amikor a lakásba beléptünk és beköszöntünk a szobába, Isti azt gondolta, hogy a szülőkhöz jöttünk látogatóba ☺ Amikor az édesanya kérésére a nagyfiú csatlakozott hozzánk és meglátta kezünkben az ajándékot, hihetetlen izgalom lett úrrá rajta és csillogó szemekkel azonnal bontani kezdte a dobozt!!!
Ez tényleg az enyém? – kérdezgette örömében. Amikor újra elismételtük, hogy ez a laptop csak az övé, akkor a kamaszok zavart mosolyával és leírhatatlan örömmel szorította magához a gépet.

/ 3



Hálásan köszönjük Gábriel Péter segítségét, aki lehetővé tette, hogy Isti álma valóra válhasson és azért külön köszönet, hogy mindez ilyen rövid időn belül teljesülhetett.


Mormer Csilla és Mormer Miklós
kívánság-koordinátorok
Tata, 2016. április 22.


22.Április

Amikor először találkoztam Vikivel, egy kicsit megilletődötten válaszolgatott kérdéseimre, majd később, amikor feloldódott, elmondta, hogy egy rózsaszínű laptopot szeretne.

Ápr.15-én délelőtt egy dobozzal jelentem meg a klinikán. Viki nem tudta, hogy mit rejt a doboz, de hamarosan segítségünkkel előbukkant a hőn áhított rózsaszín csoda. Viki édesapja pedig segített a “beüzemelésben”, a kislány mosolya mindent “elárult.”

Gyógyulj meg hamar kicsi lány!!



Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest támogatását!


Dr. Jenei Tiborné
kívánságkoordinátor
Budapest, 2016.április 15.


18.Április

Ákos nagyon vágyott már egy saját számítógépre, így nem kellett sokat gondolkoznia, mit is kívánjon.

Egy szombat délután otthonában leptük meg őt a várva várt csodamasinával. Az utóbbi hónapok nehézségeit hősként viselő nagyfiú nagyon örült a gépnek, elárulta, leginkább a kedvenc játékaival fog rajta játszani, de persze a tanulásban is nagy segítség lesz.

Kívánjuk Ákos, hogy mielőbb gyógyulj meg, és sokat játsszál az új gépeden!



Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016.04.09.


14.Április

Húsvét előtt, szerda délután találkoztunk az adományozókkal Lajosmizsén, Palikáék házánál.
A kisfiú nagyon szereti az autókat, kedvenc játéka tönkrement, így alapítványunktól egy elektromos beülős kisautót kért.
Meglepetésként érkeztünk, a kisfiú nem sejtett semmit…

Palika nagyon megilletődött, és félt a sok idegen embertől. Csak az édesapja karjából leste az új terepjáróját, pedig a vendégek nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, Palikának és testvérének, a 6 éves Ramónának is nagy doboz csokoládéval kedveskedtek.

Egy nemzetközi informatikai szolgáltató cég 3 dolgozója elmesélte, hogy egyik céges rendezvényükön saját süteményekből süti-vásárt rendeztek, és a befolyó összeget adományozták a Csodalámpa Alapítványnak, így teljesülhetett Palika álma is.

Érdeklődtünk, azóta Palika szívesen használja az új autóját, nagy örömet szereztek neki kedves támogatóink.


Bekéné Kulai Éva
kívánság-koordinátor
Lajosmizse, 2016.03.23.


10.Április

A 12 éves Mindra Erdélyben él családjával,azonban a betegsége miatt Budapestre küldtük gyógykezelésre.

Első találkozásunkkor még nagyon bizonytalan volt, hogy mit is kérjen a Csodalámpától, azonban a következőnél már határozott kérése volt: egy olyan játékbaba, amelyiket lehet pelenkázni.

Így tehát a Csodalámpa dzsinnje a mai napra varázsolt a kislánynak egy aranyos beszélő játékbabát, amelyiket még pelenkázni, sőt “szobatisztaságra” is lehet nevelni. Mindra nagyon örült az ajándéknak, én pedig jó kívánságokkal búcsúztam el tőle.

Köszönjük a Glaub Automation Kft. támogatását!

Dr. Jenei Tiborné
kívánságkoordinátor
Budapest, 2016.április 8.

5.Április


Tibi családja egy kis faluban él, ahol a 12 testvér a szüleikkel együtt énekel és zenél szinte minden nap. A kisfiú már nagyon vágyott arra, hogy egy saját pianínója legyen, és azon tanulhassa a komolyzenét. Amikor telefonon beszéltünk, kiderült, hogy nagyon ért hozzá, mivel részletesen elmondta, milyen típusú hangszert szeretne.

Mivel Tibi kórházban volt, így amikor a pianínót eljuttattuk a családhoz, egy fényképet küldtünk neki a hangszerről, amit büszkén mutatott meg a telefonján a társainak.


Köszönjük a Szonáta Zongoraterem és az Invitel Távközlési Zrt. támogatását, melyet a 20 településre kiterjedő kampánya keretén belül kapott a Csodalámpa Alapítvány, hiszen így válhatott valóra Tibi álma is.


Felkai Márta
Budapest, 2016. 02.26.

4.Április

Viki régóta álmodozott egy nagy babaházról, mivel kedvenc játéka a babázás.
Így a Csodalámpa Alapítványtól is ezt kérte, mi pedig megkezdtük a szervezkedést, hogy a vágy minél hamarabb valósággá váljon.

A nagy pillanat Viki és családja gyömrői otthonában jött el. A babaház hatalmas doboza elrejtve várta érkezésemet, viszont az ajándékozás után azonnal megkezdődött a lelkes kicsomagolás! Viki ugrándozott örömében, szép kis kerek arcocskája még kerekebb lett a mosolyától! Előkerült az összes fából készült alkatrész, aminek összeszereléséhez apai segítség kellett. A babaház "összkomfortos", baldachinos ágy, kis állólámpa, zongora, és még sok minden
tartozik a felszereléséhez! Viki mindent egyenként kicsomagolt és mutatta büszkén a sok kis új játéktárgyat.

Viki gyönyörű kék szeme végig ragyogott, az enyém meg könnybe lábadt, amikor elém állva megköszönte az ajándékot…

Nagy élmény volt együtt örülni Vikivel, Szüleivel és Nagymamájával.

/ 3




Köszönjük az RSM Hungary Zrt. ismételt támogatását!


Szécsi Katalin
kívánság-koordinátor
Gyömrő, 2016.03.17.


4.Április


Milán kívánsága egy fehér színű laptop volt. Egy vasárnap délutánra sikerült megszerveznünk a találkozót, amikor megtörtént az ajándék átadása. Milán már nagyon várta, hogy megkapja az vadonatúj csodagépet, amelyet örömmel vett át.

A kívánságteljesítés nagyon jól sikerült, sokat beszélgettünk Milánnal, akiről kiderült, hogy nagyon sok érdekes hobbija van. Nagy kedvencei a Harry Potter könyvek, valamint minden, ami ezzel kapcsolatos, varázslás és egyéb érdekességek. Milán készített is nekünk gyorsan egy elemzést a nevünkből, melyet köszönünk szépen.

Nagyon nagy öröm volt számunkra, hogy ezt a kívánságot teljesíthettük és egy ilyen fantasztikus fiúval sikerült megismerkednünk.

Kívánunk Neked minden jót Milán, használd nagy örömmel az új laptopot.


Köszönjük az American International School of Budapest ismételt támogatását!


Dr. Kiss Tímea és Desacco Ervin
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016. március 20.

4.Április

Hanna egy piros, sportos biciklit szeretett volna, mountain bike-ot 24-es kerékmérettel. Azt is tudtuk, hogy szeret biciklizni és időnként terepre is kimerészkedik…

Az elején azt gondoltuk, hogy könnyű lesz ilyen színű biciklit szerezni, de a vártnál kicsit nagyobb utánajárást igényelt. A szerencse úgy hozta, a kiszemelt biciklin teleszkóp is van.
Már a vásárlás napján hívtam az Édesanyát, megbeszéltük, még ezen a napon teljesítem a kislány kívánságát.

Hanna egy somogyi faluban lakik, úgy beszéltük meg, a játszótéren megvárnak engem. Hanna mit sem tudott az egész szervezkedésről, és mikor meglátott, fogalma sem volt, hogy ki vagyok, és arról sem, hogy az ajándéka már várja az autóban. Ahogy közeledtem feléjük, már látszott, hogy kezdi sejteni, „mi vár rá”.

Nagy volt az öröm, mikor meglátta a gyönyörű piros biciklijét, és még nagyobb, mikor ki is próbálhatta.

Sok szép biciklis kirándulást kívánunk neked Hanna!



Köszönjük a Fércművek támogatását!


Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Miklósi, 2016.03.29.


4.Április


Az esős hétfői reggel sem tudta elvenni az összegyűltek nyitottságát és pozitív hozzáállását a mai kívánságteljesítéstől.

Visszahúzódóan indult a társalgásunk Ginával, aki laptopot kapott, ő is és támogatóink is izgultak kicsit, de ez az érzés hamar elmúlt. Végül több órán keresztül beszélgetünk az élet nagy dolgairól, mint sok éves jó barátok.

Gina érett, erős, életrevaló egyetemista lány, tele lelkesedéssel, célokkal. Támogatóink szintén különleges személyiségek, így a beszélgetésünk megalapozta mindannyiunk hetét és bizonyára a későbbiekben is hatással lesz ránk. Nem túlzás, hogy az életünket befolyásoló beszélgetést és közös élményt éltünk át együtt.


Köszönjük Dr.Menis Yousry támogatónknak az adományt, Kiss Aranka közreműködését és Balogh Ottó úrnak, hogy a kívánság teljesülhetett!


Köszönjük Bodó Gábor fotóit!

Kiss Edit és Tóth Tamás
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2016.03.07.

Archívum



Belépés