Beszámolók


Adományozás bankkártyával vagy PayPal-lal

14.Július

Rebeka kérése négyezredikként érkezett a Csodalámpához. Először nemigen tudtuk, ki is G.w.M. rapper, akinek a dalait kívülről fújja az oroszlányi 9 éves kislány. Sikerült elérni Varga Márk énekest, aki természetesen vállalta, hogy találkozik a kis rajongójával, akkor a helyszín még kérdéses volt, hiszen a fiatal művész országszerte folyamatosan koncertezik. Mivel Rebekáék egy vizsgálatra érkeztek a budapesti kórházba, így arra az időpontra szerveztük a meglepetést. Rebeka szomorúan ült az ágyán, másnap már haza mehetett, de ő még várta, hátha csoda történik. S persze meg is történt, GWM rapper belépett a szobába….Rebeka szemei kikerekedtek és tapsolt örömében, hihetetlen volt látni, mennyire boldog. A zenész nem jött üres kézzel egy GWM-es pólót hozott ajándékba, cserébe Rebeka egy saját készítésű képpel viszonozta. Márkkal egy órán keresztül folyamatosan beszélgettek, Rebeka kikérdezte a rappert, így megtudtuk, hogy a most 22 éves dalszerző már 7 éves korától a zene bűvöletében él, élt nagyon rossz körülmények között is, de most már a dalai által egyre híresebb a fiatalok körében. A beszélgetés hevében egyszer csak egy Rebeka által is kedvelt számot kezdtek el közösen énekelni, sőt az előadásba még egy kis rap is belefért. A kis rögtönzés után a rapper búcsúzóul meghívta Rebekát a közelgő budapesti koncertjére is.

"Amikor a két rapper rappel."

/ 3Köszönjük Varga Márk G.w.M. rappernek, hogy közösen teljesíthettük Rebeka álmát.


Felkai Márta
Budapest, 2019. június 17.

14.Július

Maja legutóbbi hetei izgalmasan teltek, mivel nemrégiben megszületett a kishúga, a szüleivel pedig Budapestre készült egy ellenőrző vizsgálatra. Persze nem akármilyen vizsgálatra, hiszen megbeszéltük, hogy ezen a napon tudjuk teljesíteni a kívánságát. Maja a betegsége miatt az általános iskola befejezését követően nem tudott még továbbtanulni, így otthon tölti a napjait. Imádja a Vámpírnaplók sorozatot, ezért a Csodalámpától a történetet ábrázoló ajándékokat kért. Ezért nekünk is bele kellett vetni magunkat a Vámpírnaplókba és megtalálni azokat a kiegészítőket, melyekkel Majának örömet szerezhetünk. Persze Maja nem csak ezt a sorozatot szereti, látta Lakatos Márkot több műsorban is, maga is eljátszadozott a divatszakma gondolatával. Így amikor erről mesélt nekünk, megkerestük a televíziós műsorvezető divatgurut, aki azonnal felajánlotta, hogy eljön és átadja velünk közösen Majának az ajándékokat.
Ezek után mindannyian izgalmas délután elé néztük, amikor is Márk az RTL Klub Reggeli szerkesztőjével megérkezett. Maja szeme kikerekedett, nagyon örült a vendégnek, s ettől kezdve egy órán keresztül úgy beszélgettek egymással, mintha már korábbról ismernék egymást, beszélgettek a betegségről, hogy kik a barátai, mi szeretne lenni…..Márk pedig tanácsokkal látta el, s még egy divatötletekkel fűszerezett naplót is hozott ajándékba. Maja egymás után kibontogatta a kis csomagokat, s mindegyik ajándékot közösen átbeszéltek, mire jó, mikor lehet hordani: maja kapott egy pólót, egy pulóvert, vámpíros bögrét és még egy párnát is. De még jobban akkor örült, amikor egy palást, kesztyű és még egy állógallér is előkerült a csomagból. Igazi Vámpír lett akkor ott Majából.
Maja profi módon nyilatkozott Kántor Nóra szerkesztő kamerájába, s oly természetesen és vidáman beszélgetett, mintha erre a szerepre készülne. Nagyon megható volt látni a mosolyt az arcán, a szülők szeretetét, amely körülvette őt és a vendégeinket, akik élőben tapasztalhatták meg, milyen, amikor egy gyermeknek igazi örömet szerzünk a Csodalámpában.

"Vámpírok a stylist szempontjából"

/ 5
Köszönjük támogatónknak, Lakatos Márknak, hogy közösen teljesíthettük Maja álmát.


Felkai Márta és Veres Erzsébet
kívánságkoordinátorok
Budapest, 2019. június 12.

14.Július

Julcsi hosszú időt töltött kórházban, így alapítványunktól azt kérte, hogy családjával eltölthessen pár napot belföldön egy szép szállodában. Olyan helyre szeretett volna menni, ahol a hotelben van medence, de kirándulni is tudnak a környéken. Így esett a választás a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelre a Börzsönyben. Julcsi nagyon jól érezte magát a szállodában. Napközben sokat kirándultak, hegyet másztak, kilátóból gyönyörködtek a tájban, de természetesen nem maradhatott el az erdei kisvasút sem, sőt, még egy vízimalmot is megnéztek, ahol megtanulta, hogyan kell finom kenyeret és pizzát sütni. Délutánonként pedig a szálloda medencéjében pancsolt.

/ 3Julcsi szüleitől az alábbi levelet kaptuk:


"Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek azt a szép nyaralást, amelyet biztosítottak Julcsi számára. Biztos vagyok benne, hogy a Szt. Orbán Hotelben eltöltött napok, a belső és külső medencékben való fürdés, az erdei kirándulások, a börzsönyi kisvasúton való utazás mind-mind legalább egy időre feledtetni tudták vele a kórházban, illetve a többi gyerektől elszigetelten, hónapokig otthon töltött időszakot. Súlyos betegként egy vágya volt: utazni valahova, messze, el a kórháztól, kiszabadulni a karanténból.
Köszönjük!
Üdvözlettel,
Harcos család"


Köszönjük az Országos Dohányboltellátó Kft. támogatását, hogy segítségükkel megvalósulhatott Julcsi álma!Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
2019. 06.29.


14.Július

Jónás Legolandbe vágyott, a kívánságát sok ember összefogásával sikerült megvalósítanunk. A kisfiú így emlékezik az utazásra:
„Én egy vidám, mosolygós kisfiú vagyok, aki imádja a legot. Már kb. három éve kitaláltam, hogy Legolandba szeretnék menni és ezt kérem a Csodalámpa Alapítványtól. A kívánságom a Billundi Legolandba szólt, mert az egész lego játéknak onnan indul a története, az erről szóló videót már számtalanszor megnéztem szüleimmel.
A kívánságom teljesülésére türelmesen vártunk, csak vártunk, és láss csodát idén májusban az anyának csörgött a telefonja, a Csodalámpa Alapítványtól hívták, hogy a kívánságom teljesülhet. Innen felgyorsultak az események, telefonok, egyeztetés, e-mail váltások, útlevél csináltatás és elérkezett június 18-a az utazás napja.
A repülőgép reggel korán indult, így hajnalban már úton is voltunk a repülőtérre. Egy kicsit izgultam a repüléstől, mert még sohasem ültem utasszállító repülőgépen, és ezzel tulajdonképpen valóra vált még egy álmom, amiért nagyon hálás vagyok. Az 1 óra 40 perces út nagyon hamar elrepült, és már szálltunk is le Billundban, ahol már a repülő ablakából láttam Legolandet, ami lélegzetelállító volt. Gyors lepakolás a szálláson és irány Legoland, ahol már a bejáratnál minden legoból volt! Ámultam és bámultam, hogy bármerre nézek, mindenhol legoból épített szobrok, építmények, járművek, emberek sorakoznak.
Az első utunk a kétszemélyes kis csónakhoz vezetett, amit én kormányoztam. Ez annyira tetszett nekem, hogy másnap reggel is itt kezdődött a napunk, és délután a szakadó esőben is beültünk. Bármerre mentünk valamire fel lehetett ülni, ki lehetett próbálni. Ültünk a csónak mellett magasvasúton, legovonaton, Safari terepjáróban, forgó kilátóban, kalóz hajón, valamint egy barlangi csónakázásban is volt részem. Várakozás közben pedig néhány helyen lehetett Duplo kockából építeni. Megnéztük még a lovagi tornát, a toronyugrós színdarabot, a pingvineket, Atlantisz gyönyörű víz alatti világát, tüzet oltottunk lego tűzoltóautóval, valamint a parkban található moziban is jártunk.
Szerencse, hogy két napos jegyünk volt, mert az a rengeteg látnivaló és program egy napba nem fért volna bele. Mindkét nap újabb legoval tértünk vissza a szállásra, és kaptunk hozzá mindkét nap ajándék legot is a Legoland Shopban. Mivel az ajándékok egyformák voltak, gondoltam az egyikkel meglepem önkéntes segítőnket, aki velünk utazott és segített nekünk ott mindenben. Nagyon örült az ajándéknak, mi pedig köszönjük még egyszer Molnár Andreának az út során tőle kapott segítséget.
Az időjárás nagyon kedvezett nekünk, napsütés és meleg volt a két napban, csak a második nap délután esett picit az eső. Távozásunk napján az időjárás is szomorúbb lett, lehet azért mert már én sem töltök több napot Billundban.

Hatalmas élmény volt, köszönöm a néniknek és bácsiknak a felajánlásokat, és az alapítvány munkatársainak a gyors és rugalmas segítséget.”

/ 3
Köszönjük magántámogatóink segítségét!

Köszönjük az E.ON Hungária Zrt., Tóth Zoltán és Dr. Szentesi Péter támogatását!Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
2019. 06.21.

14.Július

Botondnak egy ritka betegsége van, így hetente egyszer mindig” meglátogatnak”minket a kórházban. Volt alkalmam többször beszélgetni a kisfiúval és az Édesanyával, megtudtam,hogy egy játszótér csúszdával a kisfiú legnagyobb vágya, és ez az ajándék sokat segítene a mozgásfejlődésében is. A kórházból együtt indultunk Edelénybe, Boti nem is sejtette, milyen meglepetés vár rá otthon, mivel a kertben közben ügyes kezek építették az ő saját játszóterét!
Igazából a képek, amiket csináltam, jól tükrözik, hogy Boti mennyire, de mennyire nagyon boldog volt.
Először meglepődött, meg volt szeppenve… De hamar feloldódott és tette a köröket, a lépcsőn fel, a csúszdán le , fel majd le...
Hiába kértük , hogy kicsit álljon meg, de ő ki nem szállt az új csúszdájából.
A szülei nagyon szépen köszönik a támogatónak, hogy teljesítették kérésüket.

/ 4
Köszönjük Simon Árpád támogatását, aki Csodabogárként teljesítette a Debreceni kilométerek IX. Futófesztiválján a félmaraton távot, és jótékony futásával segítette, hogy Botond álma is teljesülhessen!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Edelény, 2019.06.12.

14.Július

Ákos egy csöndes fiúcska, régi álma volt egy személyi számítógép, amin komoly játékokat tud játszani.
Tudta, hogy a Csodalámpa dzsinnje képes valóra váltani az álmokat, ezért hozzá fordult a kérésével és türelmesen várta, amíg a varázsló elhozza neki a számítógépet.

Ákos éppen egynapos kezelésen volt a klinikán, mikor megleptük egy hatalmas dobozzal, a dobozban a megálmodott csoda lapult.
A kisfiú gyönyörű szemei azonnal felcsillantak, mikor meglátta a dobozt és rögtön tudta, a kezelés kárpótlásaként valami jó fog vele történni.

Izgatottan nyitotta ki a dobozt, előkerült a billentyűzet, az egér és a doboz alján ott lapult a megálmodott csoda "agya"...maga a gép! A fiúcska azonnal elkezdte olvasni a használati utasítást és már az járt a buksijában, vajon hogy tud majd apának otthon segíteni a beüzemelésnél.
Mikor megkérdeztem, mi lesz az első játék amit játszani fog a gépen, csak lazán rámutatott a pólójára és máris világos volt számomra, hogy kedvenc játéka a MineCraft.
Ákost teljesen elvarázsolta az ajándék, izgatottan vette kezébe és simogatta a billentyűzetet, majd többször egymás után belenézett a dobozba, hogy még biztosan benne van-e a számítógép...alig akarta elhinni, hogy mindez az övé.

Lassan elbúcsúztam és magára hagytam a fiúcskát az ajándékkal, majd amikor egy idő után újra arra mentem a folyosón, a pici fiú az izgalomtól teljesen kimerülve, félig lehunyt szemmel pihent anya ölében és várta, hogy az infúzió végre lefolyjon és mehessenek haza a számítógépet beüzemelni.

Kicsi Ákos, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a számítógép használatában.

/ 3Köszönjük a Hesse Trade Kft.támogatását!Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2019.június 21.

8.Július

Szandival és anyukájával, Barbarával már az utazás előtti hetekben felvettem a kapcsolatot, már akkor nagy izgalommal várták az utazást Párizsba. A nagylány egyik legnagyobb vágya, hogy az Eiffel tornyot láthassa!

Mikor elmondtam, hogy ez hamarosan teljesülni fog, nagyon boldogok lettek.

Péntek reggel a reptéren találkoztam először velük, mindketten nagyon izgatottak voltak a várva várt utazás előtt, különösen Szandi, hiszen életében először repült.

A gép indulását már tűkön ülve várta Szandi, a repülés nagyon tetszett neki.

Megérkeztünk Párizsba, délután egy hosszú sétában megnéztük a Notre Dame-ot, a Városházát, H'otel de Ville, Chatelet negyedet, és sétáltunk a Szajna partján.

A második nap is hasonlóan mozgalmas volt, rengeteg mindent sikerült megtekintenünk. A városnézést a Louvre múzeumnál kezdtük, majd bementünk a Saint-Germain-l'Auxerrois de Paris templomba.
Ezután megnéztünk Arc de Triomphe emlékművet és sétáltunk a Champs-Élysées-en.
Ezután következett a várva várt pillanat és megérkeztünk egy hosszú, de kellemes séta után az Eiffel toronyhoz ahol az egész délutánt eltöltöttünk. Szandi ezt a pillanatot várta a legjobban és elmondása szerint nagyon élvezte.
Nemcsak kívülről néztük meg az épületet, hanem fel is mentünk a toronyba, ahol párizsi panorámában gyönyörködhettünk.

/ 4A napot a városnéző busszal zártuk, és átmentünk a Sándor-hídon.

Másnap is igyekeztük hasznosan eltölteni a maradék időt, így ellátogattunk a Montmarte negyedbe, ahol megnéztük a Sacré Coeur bazilikát, és hangulatos sétával feltérképeztük a környéket.

Természetesen a látnivalókon kívül a nézelődésre is jutott idő, így Szandi egy párizsi táskával és karkötővel tért haza.

Végezetül még egyszer sétáltunk a Szajna parton, ahol elbúcsúztunk a Notre Dame-tól és megnéztük a Saint-Chapelle kápolnát.

Úgy érzem, a nagylány életre szóló élményt kapott, amire mindig emlékezni fog.

Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. és Peter Freed úr és a Best of Budapest gála résztvevőinek a támogatását!
Köszönjük továbbá magántámogatóink segítségét.


Alexandra üzenetét itt olvashatják el


Áchim Boglárka
kívánság-koordinátor
2019. 06.25.

2.JúliusZoli kívánsága egy grafikai monitort volt. Egyik kedvenc időtöltése a számítógépes játékok. Ezzel a monitorral nagyobb élmény lesz a játék.

Anyukája elárulta nekünk, hogy nagyon várt minket. Amikor megérkeztünk, kissé megilletődött, de egy kis noszogatásra elkezdte bontogatni a dobozt. Ahogy előbukkan a buborék fólia alól a monitor, megcsillant a szeme a boldogságtól. Máris azt tervezte, hova kerüljön, azt vizsgálta milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik, és milyen módon lehet beállítani.

Sok kellemes játékkal töltött percet kívántunk a nagyfiúnak, eljöttünk, hogy kettesben maradhasson ajándékával!


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Ficzere Edina és Kónya Ildikó
kívánság-koordinátorok
Debrecen, 2019.06.06.

2.Július


Rubina születése óta 23 beavatkozáson esett át, nagyon ritka betegségben szenved. Megérkezésemkor elém szaladt, a szobába hívott. Súlyos egészségügyi gondjai ellenére nagyon energikus, életvidám kislány.

A kislány sok időt tölt otthon, kevés időt lehet a szabadban, közösségbe sem járhat. Nagyon szeret mesét nézni, ezért egy tv-t kért.

A mosolygós Rubina, aki a tv kicsomagolása után nem is tudta hova szaladjon, édesanyjához, az új készülékhez, végül elkérte a távirányítót, büszkén leült a tv elé.

Öröm volt látni: "Igen, ezt én kaptam ajándékba!"


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest támogatását és magántámogatóink segítségét!


Huszárné Török Katalin
kívánság-koordinátor
Celldömölk, 2019.06.10.

2.Július


Június 21-én délelőtt találkoztunk Grétivel és Ramival a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy elutazzunk Máltára delfint simogatni. Már a repülőút is nagy izgalmakat jelentett mind a két kislánynak , mert először repültek. Leszállás után Melliehába vitt minket a minibusz, a 45 perces út során megpillantották a tengert, amiről régóta álmodoztak. A Luna Holiday Complex – ben szálltunk meg, majd felfedeztük az üdülőváros tengerpartját és kikötőjét, ahol sok kis vitorlás és hajó várta utasait.

Másnap reggel nagy izgalommal vártuk, hogy értünk jöjjön az autó, ami a Park Mediterráneóba vitte kis csapatunkat, ahol az egész napot töltöttük. Egyik ámulatból a másikba estünk az izgalmas állatbemutatókon, ami az ormányos medve látványetetésével kezdődött. A papagáj-show szép és okos szereplői nagy sikert arattak nem csak a gyereknézők, hanem a felnőttek körében is. Ezután a fókák mutatták be játékosságukat és ügyességüket, zenére táncoltak, tapsoltak, ugráltak a látogatók nagy örömére.

Ezután következett a leglátványosabb attrakció, amiért tulajdonképpen ide utaztunk. A delfinek a medencéjükben vicces és kedves feladatokat oldottak meg, amit az animátoraik halcsemegével jutalmaztak. Hatalmas ugrásaikkal, sípolásukkal, ritmusérzékükkel ejtették ámulatba a nézőket. És a bemutató végén elérkezett a nagy pillanat Rami és Gréti számára! Természetesen a higiéniai előírásokat betartva, egy medence szélén ülve végre megsimogathatták a hozzájuk odaúszó delfineket. A lányok arcán feltűnő mosoly és elragadtatás tökéletesen tükrözte boldogságukat, hiszen régi álmuk teljesült. A délután hátralévő részében a parkban sétálgattunk, és a kígyóbemutatót is megnéztük. A harmadik napot a tengerparton töltöttük fürdéssel, napozással. Délután pedig egy csodálatos és izgalmas hajókiránduláson vettünk részt, amely során több barlangba is bevitt a motorcsónak, majd a híres Kék Barlangnál kikötöttünk és egy egyórás pihenés és fürdőzés után visszaindultunk Melliehába.

Az utolsó nap a tengerparton sétálgatva búcsút vettünk a tenger szépséges látványától, majd a sok élménytől kicsit fáradtan, de boldogan délután felültünk a gépre, amely visszarepített bennünket Budapestre.

Köszönjük ezt a csodálatos utat, azt, hogy Rami vágya valóra válhatott!
Köszönjük a Schneider Electric, az Ibis Styles Budapest Airport és a CHARITIES AID FOUNDATION AMERICA támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Solti Judit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.06.24.

2.Július


Letícia már szinte felnőtt nő, aki súlyos betegségével már kis gyermekkora óta küzd. Kívánsága egy komoly laptop volt, mivel hosszú távú terve közt programozó mérnöki tanulmányok szerepelne, jelenleg is számítástechnikai szakra jár középiskolába.

Letícia szeretettel fogadott minket és felnőttes gondolkodása, rövid- és hosszú távú tervei lenyűgöztek mindkettőnket.

A céljai megvalósulásához minden jót kívánunk sok-sok szeretettel!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását, kollégájuknak, Lódi Katalinnak pedig személyes részvételét az ajándékozáson!


Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Szeged, 2019.05.26.

2.JúliusKrisztofer kerti játszóteret kért a Csodalámpától. Nekem azt is elárulta, hogy miért éppen ez volt a kívánsága. Először biciklire gondolt, de aztán inkább olyat kért, amivel közösen játszhatnak a testvérével.

A meglepetés pompásan sikerült. Amint a játszóteret összeszerelték, a kisfiúk máris birtokba vették, és a vidám játék zajától visszhangzott a kis kert.

A nagyszülők, akik a kisfiúkat nevelik, velem együtt boldogan nézték az önfeledt játszadozást. Nagyon jó érzés volt látni, hogy milyen jó helyre került az ajándék.
Köszönjük a Schneider Electric ismételt támogatását!


Palásti Ildikó
kívánság-koordinátor
Csökmő, 2019.06.02.

2.JúliusKristóf betegsége miatt magántanuló, ősztől már 5. osztályos lesz. Tanuláshoz, hiszen ötödikben már informatika is lesz, és a barátokkal való kapcsolattartáshoz szeretett volna laptopot.

Ajándékát otthonában, egy nyári délelőtt tudtuk átadni. Kristóf meghatódott, hogy kívánságát rövid időn belül teljesítettük.

Kedves Kristóf, kívánjuk, hogy sok örömöd legyen az ajándékodban!


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Huszárné Török Katalin
kívánság-koordinátor
Celldömölk, 2019.06.10.

2.Július


Június 21-én délelőtt találkoztunk Grétivel és Ramival a Liszt Ferenc repülőtéren, hogy elutazzunk Máltára delfint simogatni. Már a repülőút is nagy izgalmakat jelentett mind a két kislánynak , mert először repültek. Leszállás után Melliehába vitt minket a minibusz, a 45 perces út során megpillantották a tengert, amiről régóta álmodoztak. A Luna Holiday Complex – ben szálltunk meg, majd felfedeztük az üdülőváros tengerpartját és kikötőjét, ahol sok kis vitorlás és hajó várta utasait.

Másnap reggel nagy izgalommal vártuk, hogy értünk jöjjön az autó, ami a Park Mediterráneóba vitte kis csapatunkat, ahol az egész napot töltöttük. Egyik ámulatból a másikba estünk az izgalmas állatbemutatókon, ami az ormányos medve látványetetésével kezdődött. A papagáj-show szép és okos szereplői nagy sikert arattak nem csak a gyereknézők, hanem a felnőttek körében is. Ezután a fókák mutatták be játékosságukat és ügyességüket, zenére táncoltak, tapsoltak, ugráltak a látogatók nagy örömére.

Ezután következett a leglátványosabb attrakció, amiért tulajdonképpen ide utaztunk. A delfinek a medencéjükben vicces és kedves feladatokat oldottak meg, amit az animátoraik halcsemegével jutalmaztak. Hatalmas ugrásaikkal, sípolásukkal, ritmusérzékükkel ejtették ámulatba a nézőket. És a bemutató végén elérkezett a nagy pillanat Rami és Gréti számára! Természetesen a higiéniai előírásokat betartva, egy medence szélén ülve végre megsimogathatták a hozzájuk odaúszó delfineket. A lányok arcán feltűnő mosoly és elragadtatás tökéletesen tükrözte boldogságukat, hiszen régi álmuk teljesült. A délután hátralévő részében a parkban sétálgattunk, és a kígyóbemutatót is megnéztük. A harmadik napot a tengerparton töltöttük fürdéssel, napozással. Délután pedig egy csodálatos és izgalmas hajókiránduláson vettünk részt, amely során több barlangba is bevitt a motorcsónak, majd a híres Kék Barlangnál kikötöttünk és egy egyórás pihenés és fürdőzés után visszaindultunk Melliehába.

Az utolsó nap a tengerparton sétálgatva búcsút vettünk a tenger szépséges látványától, majd a sok élménytől kicsit fáradtan, de boldogan délután felültünk a gépre, amely visszarepített bennünket Budapestre.

Köszönjük ezt a csodálatos utat, azt, hogy Gréti vágya valóra válhatott!
Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és a S&T Consulting Hungary Kft. támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Ugrai Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.06.24.

2.Július


Alexandra egy nagyon kedves és kissé visszahúzódó kislány! Nagy álma volt, hogy legyen egy szép szobája, amibe új szekrényt és egy hozzá illő szőnyeget álmodott meg.

A kiszállítás után hamarosan összeszerelték a bútort, berendezték a szobát a nagylány legnagyobb örömére. Látszik a fotón is mennyire boldog!

Használd örömmel és egészséggel!


Köszönjük a Schneider Electric támogatását!


Nagyné Éva
kívánság-koordinátor
Döge, 2019.06.03.

21.Június


Idén három gyerek kívánságát együtt teljesítettük, mivel mindannyian Eurodisneyland-be szerettek volna menni. Bianka, Emma és Péter életükben először repültek, már ez megalapozta az izgalmi állapotukat, amikor találkoztunk a reptéren.

Délután három óra körül érkeztünk meg a szállodába, ami olyan volt, mintha egy Disney- mesekönyvbe léptünk volna be. Elfoglaltuk a szobákat, majd indultunk ki a parkba, ahol mindannyian teljesen le voltunk nyűgözve, és ez az emlékezetes érzés napokig tartott!

Találkoztunk Mary Poppins-szal, Minnie és Mickey egérrel, Donald kacsával rögtön az első fél órában. A következő két nap is hasonló intenzitással telt, voltunk Star Wars szimulátorban, hullámvasúton, megnéztük Pinokkiót, Hófehérkét, szellem kastélyban is jártunk, a lista végeláthatatlan. A gyerekek nagyon jól helytálltak. Jó volt látni, ahogy az egyéniségük előbújt a harmadik nap végére.

Peti egy nagyon visszafogott kisfiú. De, minél több időt töltöttünk együtt, annál inkább látszott, hogy valójában egy igazi férfi, aki totál lázba jött a hullámvasutaktól és minden őrültségtől.

/ 6

Köszönjük a Eurodisney Central Reservation Booking, az E.ON Hungária Zrt.,

a British International School Budapest és magántámogatóink segítségét, mellyel Péter álma is valóra válhatott!!


Ungár Péter
kívánság-koordinátor
2019.05.26.

21.Június


Idén három gyerek kívánságát együtt teljesítettük, mivel mindannyian Eurodisneyland-be szerettek volna menni. Bianka, Emma és Péter életükben először repültek, már ez megalapozta az izgalmi állapotukat, amikor találkoztunk a reptéren.

Délután három óra körül érkeztünk meg a szállodába, ami olyan volt, mintha egy Disney- mesekönyvbe léptünk volna be. Elfoglaltuk a szobákat, majd indultunk ki a parkba, ahol mindannyian teljesen le voltunk nyűgözve, és ez az emlékezetes érzés napokig tartott!

Találkoztunk Mary Poppins-szal, Minnie és Mickey egérrel, Donald kacsával rögtön az első fél órában. A következő két nap is hasonló intenzitással telt, voltunk Star Wars szimulátorban, hullámvasúton, megnéztük Pinokkiót, Hófehérkét, szellem kastélyban is jártunk, a lista végeláthatatlan. A gyerekek nagyon jól helytálltak. Jó volt látni, ahogy az egyéniségük előbújt a harmadik nap végére.

Emma egy igazi „kishölgy”. Anyukája szerint mindig is érett gondolkodású volt, de a betegsége alatt felnőtté vált. Csodás mosolya és humora van, az együtt átélt kalandok előcsalták belőle az önfeledt kislányt, aki csillogó szemekkel élvezte az út minden pillanatát.

/ 6

Köszönjük Dennis A.Diokno és Pusztai Péter urak, az Eurodisney Central Reservation Booking, és magántámogatóink segítségét, mellyel Emma álma is valóra válhatott!!


Málnási Kinga
kívánság-koordinátor
2019.05.26.

21.Június


Idén három gyerek kívánságát együtt teljesítettük, mivel mindannyian Eurodisneyland-be szerettek volna menni. Bianka, Emma és Péter életükben először repültek, már ez megalapozta az izgalmi állapotukat, amikor találkoztunk a reptéren.

Délután három óra körül érkeztünk meg a szállodába, ami olyan volt, mintha egy Disney- mesekönyvbe léptünk volna be. Elfoglaltuk a szobákat, majd indultunk ki a parkba, ahol mindannyian teljesen le voltunk nyűgözve, és ez az emlékezetes érzés napokig tartott!

Találkoztunk Mary Poppins-szal, Minnie és Mickey egérrel, Donald kacsával rögtön az első fél órában. A következő két nap is hasonló intenzitással telt, voltunk Star Wars szimulátorban, hullámvasúton, megnéztük Pinokkiót, Hófehérkét, szellem kastélyban is jártunk, a lista végeláthatatlan. A gyerekek nagyon jól helytálltak. Jó volt látni, ahogy az egyéniségük előbújt a harmadik nap végére.

Bianka egy évvel ezelőtt még tolószékben volt, most úgy gyalogolta végig Disneyland-ben a 3 napot, mintha sosem lett volna beteg. Nagyon erős és kitartó személyiség, a humorérzéke pedig kiváló. Sokat nevettünk együtt. Óriási Marvel rajongó.

/ 6

Köszönjük Dennis A.Diokno úr, a Eurodisney Cenral Reservation Booking, a Liferay Hungary Kft. és magántámogatóink segítségét, mellyel Bianka álma is valóra válhatott!!


Málnási Kinga
kívánság-koordinátor
2019.05.26.

20.Június


Zolika kívánsága egy kisebb méretű laptop volt, melyet, ha kezelésre vagy vizsgálatra jön, ő is tud a kezében cipelni.

Debrecenből a nagymamával jöttek fel a klinikára egy kontrolvizsgálatra, mely alkalmat megragadva átadtuk az ajándékot.

Annál is inkább alkalmas volt az időpont, mert egybe esett Zoli születésnapjával. Nagyon örült a meglepetésnek, fülig ért a szája.

Sok örömet és egészséget kívánunk a laptop használatához.


Köszönjük a CHARITIES AID FOUNDATION AMERICA CAF támogatását!


Lángh Zsófia
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.05.20.

20.Június


Vince, mint manapság szinte minden gyerek, szereti a számítógépet, így alapítványunktól egy laptopot kért.

Kívánsága gyorsan teljesült, egy kontrol alkalmával leptük meg őt , az ajándékát nagy örömmel fogadta.

Reméljük, hogy ezzel a laptoppal sok hasznos és örömteli pillanatot él majd meg.


Köszönjük a Mellow Mood Hotels támogatását!


Süttő Betty
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2019.05.07.

ArchívumBelépés