Beszámolók


1.Január
30.Szeptember

A tanév alatt Krisztiánnak többször kell még kórházban lennie, ezért egy laptopot kért a Csodalámpától, hogy távolról is bekapcsolódhasson a tanórákba. Persze szabadidejében is fogja használni, a kórházi tartózkodása alatt játszhat rajta, vagy kedvenc filmjeit is megnézheti a laptopon.
Mielőbbi gyors felépülést kívánunk Krisztiánnak!


Köszönjük a támogatást a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nek, valamint azon felhasználóiknak, akik most váltottak elektronikus vízdíjszámlára – segítségükkel teljesíthettük Krisztián kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.09.08.

30.Szeptember


István egy életvidám srác, aki szereti a sportokat, különösen a kézilabdát és a floorballt.
Nagyon távolról jár be Pisti a kórházi kezelésekre, így több hétre is elszakad ilyenkor a családjától. Éppen ezért egy mobiltelefont kért a Csodalámpától, hogy bármikor felhívhassa őket. Persze ezen a Samsung Galaxy készüléken játszani és zenét hallgatni is tud szabadidejében.


Köszönjük a Schneider Electric támogatását, mellyel teljesíthettük István kívánságát!Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.09.30.


27.Szeptember

Olivér egy nagyon kedves, csendes kisfiú, aki egy kék színű Samsung Galaxy mobiltelefont kért a Csodalámpától. Az egyik kontroll után találkoztunk a kórházban. Olivér kicsit megilletődve, de nagy örömmel bontogatta ki a csomagolásból a kívánságát. Elárulta nekem, hogy ezzel a mobillal sok fotót szeretne majd készíteni, de persze a kedvenc játékaival is fog rajta játszani. Olivérre még egy hosszú kezelési időszak vár, ami alatt a testvéreivel is tudja majd tartani a kapcsolatot ezzel a készülékkel.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Olivérnek!


Köszönjük a Baán Pakk támogatását, mellyel teljesíthettük Olivér kívánságát!

upload:Beszamolok/image003.jpg

Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.09.24.

24.SzeptemberZoé egy tabletet kért a Csodalámpától. Kedvenc meséje most a Jégvarázs, imádja énekelni a dalokat ebből a meséből. Nagyon szeret kimenni a játszóházba a nagyobb lányokkal, sokat játszik velük, kártyáznak, színeznek.

A tablet elsősorban ahhoz kell neki -, hogy amikor infúzióra van kötve, nem mozdulhat ki az ágyból, lumbálás vagy csontvelő vizsgálat után fekve kell maradni, - nézhesse a kedvenc meséit. Illetve így már könnyebben fel tudják hívni az apukát és a kistesót is videóchat-en, jobban tudják tartani a kapcsolatot egymással a kórházi kezelések alatt.

A tablet mellett a „csodalámpás” kis labdának is nagyon örült, rögtön játszottunk is vele 15-20 percet.


Szívből köszönjük az MVM Energetikai Zrt. támogatását,
amellyel Zoé kívánságát teljesíthettük!


Mina Katalin és Bagó György
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2021.09.08.

24.SzeptemberBuda egy vidám, kedves fiú. Nagyon szeret legózni, szereti a Star Wars játékokat. A Csodalámpától egy laptopot kért, amin tud játszani és segít a tanulásban is a kórházban töltött napokon.

Épp elcsíptük még a kórházban, mivel már hazafelé készülődött a rehabilitációról.

Így duplán örült, amikor átadtuk neki a kívánsága tárgyát, amit persze rögtön kipróbáltak és beüzemeltek az apukájával.


Hálásan köszönjük az MVM Energetikai Zrt. támogatását,
amellyel teljesíthettük Buda kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.09.08.

23.Szeptember


Jázmin kontrollra érkezett, amikor átadhattuk neki a Csodalámpa ajándékát.
A nagylány kívánsága egy iPhone volt, és csak úgy ragyogott az arca az örömtől amikor kibontotta az áhított készüléket. Óvatosan vette kézbe, nézegette, csodálgatta.
Jázmin, használd egészséggel ajándékodat!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. ismételt támogatását!


Russayné Szabolcsik Ildikó
kívánság-koordinátor
Pécs, 2021. augusztus 26.

23.Szeptember


Brendon egy nagyon szeretni való, mosolygós, örökmozgó kisfiú.
Régi vágya volt egy Nintendo, mivel sokat tartózkodik kórházban, s ezzel a játékkal, betegtársaival is tudna játszani, és nem kell hozzá sem TV, sem monitor, és a netről is letölthet rá játékokat.
A kórházban a napi találkozásaink alkalmaival mindig megkérdezte, hogy mikor fog jönni a Csodalámpa Dzsinnje, aki elhozza neki az ajándékot. A válaszom mindig az volt, hogy én azt nem tudhatom!:-)
De eljött a várva várt nap, s a Dzsinn elhozta végre Beninek a Csodalámpa ajándékát.
A kisfiú nagyon meglepődött, amikor kontroll vizsgálatra jöttek és megkerestem őket a szakrendelőbe egy kis csomaggal a kezemben, amiben ott lapult a Nintendó és a két játék, amit annyira szeretett volna. Nem mert a csomaghoz nyúlni akkor sem, amikor mondtam, hogy ez az ő ajándéka, s kértem, hogy segítsen kibontani a dobozt, hogy megnézzük, mi van benne. Szemmel láthatólag nem hitte el, hogy valóban megérkezett a Csodalámpa ajándéka. Csak nézett rám, s az örömtől szemei megteltek könnyekkel és szája már fülig ért a boldogságtól. Megölelt és „- Nagyon boldog vagyok!! Nagyon-nagyon boldog vagyok!” - ismételgette!!! S szinte repdesett, táncolt örömében.
Jó volt látni, mennyire boldog!!
Brendon és édesanyja megbízott azzal, hogy mondjak a nevükben köszönetet a Csodalámpának, a Dzsinnek, és mindenkinek, aki segített abban, hogy megkaphassa a Nintendót, amit már olyan régen szeretett volna!
Kedves Brendon!
Kívánjuk, hogy legyen sok örömöd ajándékodban, s gyógyulj meg minél hamarabb!


Köszönjük, hogy a Schneider Electric segítségével teljesíthettük a kisfiú kívánságát!Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc 2021.09.13.


23.Szeptember/ 4
Bálint egy nagyon kedves, ám vagány fiú is egyben. Igazán menőn mutat az új biciklijén. A kerékpározás megengedett neki, és nagyon szereti is ezt a fajta kikapcsolódást. Mivel a régi bringáját kinőtte, így a csodalámpától egy új, speciális MTB biciklit kért. A csodalámpa segítségével valóra vált álma és így még kihasználhatja az ősz szép napjait jó kis biciklizésekkel!


Köszönjük, hogy a Schneider Electric segítségével teljesíthettük Bálint kívánságát!Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Taksony, 2021.09.15.


22.Szeptember

Levente és testvére nagyon szeretnek szabadidejükben Playstation-on játszani, így gamer billentyűzetet és PS játékokat kért a Csodalámpa Alapítványtól.
Annyira izgatottak voltak a játékok miatt, hogy az előre megbeszélt szombati találkozót a kedvükért előrehoztuk péntek délutánra.
A suliból hazafelé tartva tudtunk találkozni, hogy átadhassam nekik a várva várt kívánságukat.
Az édesanya köszönő sorai:
"Kedves Csodalámpa! Nagyon szépen köszönjük a Csodalámpa Alapítványnak az ajándékokat. Ma kapták meg a fiúk. Alig várták, hogy hazaérjünk és kipróbálhassák. Nagyon örültek neki. Szuper. Szerintem le se feküdnének, egész éjszaka csak játszanának. Nagyon hálás vagyok mindenkinek.
Örök hálával: *** Anikó"


Köszönjük a Prime Rate Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Levente kívánságát!
Zsombori Erzsébet
kívánság-koordinátor
Lajosmizse, 2021.09.10.


22.Szeptember

Balázs és testvére nagyon szeretnek szabadidejükben Playstation-on játszani.
Gamer billentyűzetet és PS játékokat kért a Csodalámpa Alapítványtól.
Annyira izgatottak voltak a játékok miatt, hogy az előre megbeszélt szombati találkozót a kedvükért előrehoztuk péntek délutánra.
Így a suliból hazafelé tartva tudtunk találkozni, hogy átadhassam nekik a várva várt kívánságukat.
Az édesanya köszönő sorai:
"Kedves Csodalámpa! Nagyon szépen köszönjük a Csodalámpa Alapítványnak az ajándékokat. Ma kapták meg a fiúk. Alig várták, hogy hazaérjünk és kipróbálhassák. Nagyon örültek neki. Szuper. Szerintem le se feküdnének, egész éjszaka csak játszanának. Nagyon hálás vagyok mindenkinek.
Örök hálával: *** Anikó"


Köszönjük az Accor Services Magyarország Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Balázs kívánságát!Zsombori Erzsébet
kívánság-koordinátor
Lajosmizse, 2021.09.10.21.Szeptember


Boti amikor megtudta, hogy kérhet valamit a Csodalámpától, nem sokat gondolkodott, mindjárt tudta, ő bizony egy üvegajtós mini hűtőt szeretne a szobájába. Mikor megérkezett a várva várt doboz, nagy örömmel, édesanyja segítségével azonnal üzembe is helyezték. Én se mentem üres kézzel… Megtudtam mi Boti kedvenc itala, így megleptem két tálca teával, amit persze mindjárt meg is kellett kóstolni. Testvére segítségével telepakolták a kis hűtőt. Igaz kicsit csendes volt Boti, de megtudtam nagyon jó tanuló, szereti nézni a főző műsorokat és szakács szeretne lenni.
Boti, én csak azt kívánom neked, hogy minden vágyad, álmod így váljon valóra, mint ez a szuper gamer hűtő.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását, mellyel megvalósíthattuk Botond kívánságát!


Landek Móni
kívánság-koordinátor
Nagyatád, 2021. 09.18.

17.SzeptemberZétény jó kedvű, együttműködő, jó tanuló fiú, aki a játékban mindig benne van.A kórházban, a kezelések között is UNO és Ki nevet a végén? partikat játszik a többiekkel.

Egy laptop volt a kívánsága a Csodalámpától. Mivel ősztől kezdi meg a középiskolai tanulmányait, nyelvi tagozaton, a tanulásban nagy segítségére lesz ez a laptop.

Gyors gyógyulást és jó tanulást kívánunk Zéténynek!


Köszönjük az E.ON Hungária Zrt. támogatását, mellyel teljesíthettük Zétény kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.08.23.

17.SzeptemberNelli sok időt tölt kórházban, a kezelések elszakítják őt a családjától és a barátaitól, osztálytársaitól.

A Csodalámpától épp ezért egy iPhone-t kért, hogy tarthassa velük a kapcsolatot a távolból is.

Nelli már hazafelé készült a kórházból, amikor átadhattuk neki a kívánságát, hatalmas örömet szerezve ezzel neki.


Köszönjük az Accor Services Magyarország Kft. támogatását, velük valóra teljesíthettük Nelli kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest. 2021.07.14.

17.Szeptember


Lilike sokat tartózkodik kórházban, ezért nagy álma volt egy nagyobb monitorú tablet, amin mesét nézhet, tanulhat, játszhat, beszélgethet kis barátnőivel, osztálytársaival.
A Csodalámpa ajándékának átadása épp akkor történt, amikor Lilike és kis barátnője Bianka - akit szintén gyógykezelnek -, együtt játszottak.
Amint beléptem a lányok szobájába, attól kezdve Lili le sem vette szemét a kezemben lévő kis csomagról. Csak hallgatott, arca kipirosodott, és úgy mosolygott, hogy szinte fülig ért a szája. Kis barátnője, Bianka törte meg a csendet, és kíváncsian kérdezte, hogy ugyan mi van a dobozban? Mutassam már meg! A két kislány egymás mellé kucorodott az ágyon, úgy figyelték minden szavamat és mozdulatomat.
Amikor elmondtam, hogy a csomagot a Csodalámpa küldte Lilikének, és egy tablet van benne, Bianka, Lilike barátnője, Lilike nyakába borult és majdnem sírt az örömtől, hogy barátnője végre megkapta azt, amire régen vágyott. Lilike is megölelte barátnőjét és ketten örültek az ajándéknak!
A kislányok szülei, és mindnyájan akik bent voltunk a szobában a könnyeinkkel küszködtünk, látva ennek a két kislánynak az egymás iránt érzett önzetlen szeretetét!
Nagyon nagy boldogág azt megélni, látni, hogy ebben a mai elanyagiasodott világban egy picike, törékeny kislány mennyire tud örülni barátnője boldogságának.
A tablet persze azonnal be lett üzemelve, s már nézték is a lányok rajta kedvenc meséjüket!
Lilike kérte, hogy tolmácsoljam a Csodalámpának, hogy nagyon szépen köszöni az ajándékot, és nagyon boldog, hogy megkapta a tabletet, a szép rózsaszín tokkal!


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2021. szeptember 15.

17.SzeptemberHuba egy laptopot kért a Csodalámpától.

Szeptember 1-én, az első tanítási napon került sor az átadásra. Az iskolai programok után beszéltük meg a Családdal a találkozót, ráadásul úgy, hogy Huba nem is tudott róla. :)

Nagy volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy megkapja a vágyott laptopot.

Nagy szüksége van erre az eszközre, hisz ezt fogja tanulni a középiskolába, amit az idén kezdett el. A kezelések alatt is fogja használni, hisz az online segítő órákkal a tanulásban sem fog lemaradni!

Nem is volt sokáig a dobozban a gép.... egyből beüzemeltük! :):)


Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád vendégeinek nagylelkű támogatását, melynek köszönhetően Huba álma is valóra válhatott!


Szerencsés Tamás
kívánság-koordinátor
Esztergom, 2021.09.01.

17.SzeptemberCsaba egy kedves, mosolygós, igyekvő fiú. Egyéni tanrend szerint tanul. Már nagyon tájékozott a műszaki dolgokban. A Csodalámpától egy Xboxot kért, hogy a tanulás után játszhasson rajta kedvenc játékaival.

A kórházba tartva, egy kis kitérővel találkoztunk. Jó kedve egyre nőtt, amint közeledtem felé a piros szatyorral. A mosoly elöntötte az arcát, amikor átadtam neki a kívánt Xboxot.


Köszönjük az Accor Services Magyarország Kft. támogatását, velük valóra válthattuk Csaba kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.09.16.

17.Szeptember


Az egyik kontroll után tudtunk találkozni Biankával, aki egy laptopot kért a Csodalámpától.

Bianka már nagyon izgatott volt, mire a kezébe vehette a laptopot. Természetesen nagyon örült, el se hitte rögtön, hogy az övé. Azonnal kibontottuk, beüzemeltük, kipróbáltuk.

Biankának nagyon nagy segítség lesz ez a laptop az iskolai tanulmányaiban.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021. 07.27.

16.Szeptember


Réka vágya volt egy uszkár kiskutya. Az egész család nagyon várta a kis jövevényt. Szerencsénkre rátaláltunk erre a gyönyör fekete, pihe-puha szőrgombócra. Egy parkban találkoztunk, ahol Réka nem sejtette, hogy az arra sétáló uszkár család egyik tagját ő viszi aznap haza. Boldog egymásra találásnak lehettünk a szemtanúi.
Nagyon sok élményt kívánunk számotokra! 😊


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását!


Beregi Györgyi
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.08.28.

13.Szeptember


Daniella egy kedves kislány, akivel még nyár elején találkoztunk. Természetesen szóba került a Csodalámpa Alapítvány és a lehetőség, hogy kívánhat valamit. Ő gondolkodás nélkül mondta, hogy egy tabletet szeretne, mert épp elromlott amit eddig használt. Most, ősz elején jöttek édesapjával kontrollra, mikor újra találkoztunk. Daniella nem sejtette, hogy a vizsgálat után már egy új tablettel fog hazatérni. Mikor meglátta a kezemben a becsomagolt dobozt, huncut csillogás jelent meg a szeme sarkában. A vizsgálat végén pedig arra kérdésre, hogy emlékszik-e a kívánságára, boldog mosollyal válaszolta, hogy igen. Miután kicsomagolta az ajándékot, alig várta, hogy hazaérjenek és játszhasson, filmet nézhessen az új tableten.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. ismételt támogatását!


Benedekné Ferencsik Éva
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2021. 09. 09.

12.Szeptember


Bogi imád hintázni, így nagy örömet szereztünk neki ezzel a szép függőfotellel, melyben kényelmesen ringatózhat, pihenhet, lazulhat. Jó időben használhatja kint az udvaron, a friss levegőn, rossz időben bent a lakásban.

Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. ismételt támogatását!


Alagi Enikő és Alagi János
kívánság-koordinátorok
Tolcsva, 2021. 08.28.

6.Szeptember


Peti nagy vágya volt egy németjuhász kutya, akivel játszhat a kertjükben, tanítgathatja, sétáltathatja. Amint megkaptuk a kezelőorvosától az engedélyt, hozzá is láttunk a kutyus kereséséhez. A szerencse mellénk szegődött, így hamar rátaláltunk Frankre, a 3 hónapos németjuhász kölyökre.

Petya és családja nagy örömmel fogadták a hírt, hogy pár napon belül valóra válhat a nagyfiú álma. Gyorsan kialakítottak a kertben egy külön részt a kutyusnak, házat és játékokat vettek neki, utánanéztek, hol van a legközelebbi kutyaiskola, ahova együtt járhat Petya Frankivel.

Miután megérkeztünk a családhoz, Frank rögtön összebarátkozott az új gazdival. Együtt körbejárták a kertet, megnézték az alvóhelyét, majd jól nevelt kutya módjára elfogyasztotta ebédjét. Ebéd után Petya és testvére megmutatták az új játékait is Franknek, mi pedig elbúcsúztunk a családtól, hogy nyugodtan tovább tudjanak ismerkedni.

Kívánunk sok-sok élményt Frankkel!


/ 3


Köszönjük a segítséget és a kedvezményes árat Németi István tenyésztőnek és a Milford Kennelnek!

Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Peti nagy álmát!


Ratimorszky Bea és Bakonyi Tamás
kívánság-koordinátorok
Szigethalom, 2021.08.04.


6.Szeptember

Mira már nagyon várta az ajándékát. Délelőtt ellenőrzésen voltak a kórházban, és csodálkozott, hogy nem kapott semmit. Az anyuka tudta, hogy délután visszük otthonukba a VR szemüveget, de nem árulta el Mirának, csak annyit mondott, hogy ma lesz egy meglepetése.
Amikor beléptünk az ajtón, rögtön átölelt, pedig soha nem látott még azelőtt. Izgatottan bontotta az ajándékot, és máris felrakta a szemére a szemüveget. Nagyon boldog volt, hogy hamarosan kipróbálhatja az új játékát: még a kistestvérével sem akart osztozni rajta. Egy szép könyvvel, egy piros labdával is megajándékoztuk. Jó érzés volt látni az örömét.

Köszönjük Csodalámpa Alapítvány!


Nagyon köszönjük Sárospataki Albert úr támogatását,
segítségével válthattuk valóra Mira kívánságát!


Tatár Ágnes és Nagy Andrea
kívánság-koordinátorok
Hódmezővásárhely 2021 09.03.

5.Szeptember

Izgatottan várta Vicus a mai napot. Reggel 2 vizsgája is volt, ami szerencsére nagyon jól sikerült, de a nap fénypontja ezután következett. A nagylányt egy taxi várta, hogy elhozza őt Lukéj Gabi szalonjába, ahol gyermekkori álma teljesülhetett. Mi is volt ez az álom? Régóta szerette volna, ha egy profi szakember sminkeli ki, készíti el a frizuráját, majd választhat egy csinos ruhát, amiben le is fényképezik. Gabi segítségével ma mindez valóra válhatott. Először Vicus a sok különleges, egyedi tervezésű ruha közül kiválasztotta a neki legjobban tetszőt, majd Gabi elkészítette a hozzá illő sminket, végül pedig besütötte a haját. A nagylány közben mesélt a családjáról, fellépéseikről, sőt, többször felhívta testvérét, szüleit, hogy online ők is tudják követni átváltozását. Ezután már csak a fotózás volt hátra. Gyorsan elrepült az idő, a nagylány készülődött vissza a kórházba, amikor Gabi megkérdezte tőle, hogy visszaveszi a ruháját, vagy a választott ruhában megy haza? Vicus először szóhoz sem jutott, annyira meglepődött. Többször is megkérdezte, tényleg az övé lesz ez a gyönyörű ruha? Gabi a ruha mellé még egy meglepetés csomagot is átadott, amiben a saját márkájú exkluzív sminktermékei voltak, hogy bármikor ki tudja sminkelni magát Vica. A nagylány hihetetlenúl boldog volt, nem is sejtette, hogy ennyi meglepetést tartogat ez a nap.

Pár nappal később Vicustól az alábbi kedves sorokat kaptuk:
"A mai nap egy elképesztő élmény volt számomra. hiszen egy nagyon régi álmom vált valóra - amiről kiskoromban csak álmodni mertem. És eljött ez a nap is Istennek hála, és az egész Csodalámpa alapítvány tagjainak! Köszönöm, hogy megvalósították a legrégebbi vágyam, álmom! Nagyon hálás vagyok! Ezen a napon nem csak a fotózást tudhatom a hátam mögött, hanem az osztályozó vizsgám sikereit is!"

Nem csak neki, hanem a Csodalámpának is különleges volt ez a kívánság teljesítés,mivel ez volt a 4200. teljesített álom az alapítványnál.

/ 10


Hálásan köszönjük szépségnagykövetünk, Lukéj Gabi segítségét, támogatását

Vica gyermekkori álmának valóra váltásához!


Ratimorszky Bea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021. augusztus 24.

3.Szeptember


Boglárka szorgalmas, jó tanuló nagylány, aki a kórházban töltött időt is a tanulásra fordítja. Szabadidejében szeret rajzolni, festeni és olvasni. Főleg emberi anatómiát és portrékat szeret rajzolni.
A tantárgyak közül a nyelvek és a biológia a kedvencei. A jövőben az orvosi pályát szeretné választani.
A közeljövőben angol és francia nyelvvizsgát készül letenni, amihez nagyon hasznos lesz a laptop, amit a Csodalámpától kért.
Sok sikert kívánunk Boglárkának a vizsgákhoz!


Nagyon köszönjük Csipak Péter úrnak és kedves barátainak,
hogy valóra válthattuk Boglárka kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.09.03.

1.Szeptember


Lacika álma egy piros színű iPhone volt. Izgatottan várta, mikor teljesül a kívánsága, és nagyon megörült a hírnek, amikor megtudta, hogy máris átveheti az áhított készüléket. Másnap a kisfiú pár napos nyaralásra indult a családjával, így igazán jókor érkezett az ajándék.
Boldogan mesélte, hogy a nyaralás alatt - telefonálás mellett - rengeteget fog majd vele fotózni is.


Nagyon köszönjük Csipak Péter úrnak és kedves barátainak,
hogy Laci álma ilyen gyorsan valóra válhatott.


Zsombori Erzsébet
kívánság-koordinátor
Kecskemét, 2021. augusztus 24.

1.Szeptember


Bálint egy Nintendo-t kért a Csodalámpától, egy hozzá tartozó játékkal. Édesanyjával telefonon előre megbeszéltük, hogy mikor fogok érkezni. Annyira vártak, hogy a kapu is előre nyitva volt. Bálint már nagyon várt, mert édesanyja elmondta neki, hogy ki fog érkezni. Úgy gondolta, ezzel nem rontja el az átadás örömét, sőt még az érkezés előtti időre is kiterjeszti. Amikor kicsomagoltuk a Nintendo-t, egy kis segítségre szüksége volt, utána pedig úgy tettük a kezébe, ahogy ő kérte. Tudta, hogy milyen gombok vannak rajta, ill. melyiket kell, hogy elérje, hogy tudja használni. Amint a kezében volt és bekapcsoltuk, már mindent tudott, hogy mit kell csinálni vele. Először csatlakozni a hálózathoz, bejelentkezni és csak ezek után indulhatott a játék.
Használd sok örömmel, Bálint!


Köszönjük magántámogatóink, köztük Márti és Péter támogatását,
mely lehetővé tette ennek a kívánságnak is a megvalósítását.


Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Tamási, 2021.08.25.

ArchívumBelépés