Beszámolók


23.Szeptember


Brendon egy nagyon szeretni való, mosolygós, örökmozgó kisfiú.
Régi vágya volt egy Nintendo, mivel sokat tartózkodik kórházban, s ezzel a játékkal, betegtársaival is tudna játszani, és nem kell hozzá sem TV, sem monitor, és a netről is letölthet rá játékokat.
A kórházban a napi találkozásaink alkalmaival mindig megkérdezte, hogy mikor fog jönni a Csodalámpa Dzsinnje, aki elhozza neki az ajándékot. A válaszom mindig az volt, hogy én azt nem tudhatom!:-)
De eljött a várva várt nap, s a Dzsinn elhozta végre Beninek a Csodalámpa ajándékát.
A kisfiú nagyon meglepődött, amikor kontroll vizsgálatra jöttek és megkerestem őket a szakrendelőbe egy kis csomaggal a kezemben, amiben ott lapult a Nintendó és a két játék, amit annyira szeretett volna. Nem mert a csomaghoz nyúlni akkor sem, amikor mondtam, hogy ez az ő ajándéka, s kértem, hogy segítsen kibontani a dobozt, hogy megnézzük, mi van benne. Szemmel láthatólag nem hitte el, hogy valóban megérkezett a Csodalámpa ajándéka. Csak nézett rám, s az örömtől szemei megteltek könnyekkel és szája már fülig ért a boldogságtól. Megölelt és „- Nagyon boldog vagyok!! Nagyon-nagyon boldog vagyok!” - ismételgette!!! S szinte repdesett, táncolt örömében.
Jó volt látni, mennyire boldog!!
Brendon és édesanyja megbízott azzal, hogy mondjak a nevükben köszönetet a Csodalámpának, a Dzsinnek, és mindenkinek, aki segített abban, hogy megkaphassa a Nintendót, amit már olyan régen szeretett volna!
Kedves Brendon!
Kívánjuk, hogy legyen sok örömöd ajándékodban, s gyógyulj meg minél hamarabb!


Köszönjük, hogy a Schneider Electric segítségével teljesíthettük a kisfiú kívánságát!



Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc 2021.09.13.

Archívum



Belépés