Beszámolók


1.Január
31.December


Hanna Körmenden él, két kisebb testvére van.

Tavasz óta küzd a betegséggel, az utóbbi hetekben ellenőrzésekre jártak a kórházba. Ezért tudtuk otthon felkeresni és teljesíteni a kívánságot. Mint minden 4 éves kislány ő is szeret babázni. Kívánsága is ehhez kapcsolódott, Barbie a sziget hercegnője játékot kért.

Hanna nem tudta, hogy mikor érkezem, kissé megszeppent mikor meglátott, de halkan mondta, hogy a Barbiet hoztam.

Kibontottuk az ajándékot és egy órán keresztül raktuk össze, aztán már lehetett is játszani. A játékban Hanna húga is részt vett. Volt nagy öröm…




A kívánságot Figuly Viktória budapesti hölgy segítségével tudtuk teljesíteni.

A család és az alapítvány is köszönetét fejezi ki a segítségért.




Huszár Béláné
kívánság-koordinátor
Körmend, 2009. december 29.

30.December


Szerencsére a PWC cég jóvoltából az utóbbi időben 5 gyermek lett boldog laptop tulajdonos, köztük Vivien is, aki új szívre vár a Jászberény környéki Farmoson.

2009. december 16-án utaztunk hozzá az adományozó cég képviselőjével, Pápai Nikolettel. Az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, szakadt a hó, emiatt késtünk a találkozóról.

Széles mosollyal és ajándékkal várt minket a gyönyörű, vékony tinédzser, anyukája kíséretében. Nagy örömmel vette át az ajándékot, de néhány perc elteltével át kellett, hogy adja édesanyjának, mert ereje elfogyott, nem tudta tovább tartani. A beszélgetés során megtudtuk, hogy a műtéte bármelyik pillanatban várható, az izgalommal teli várakozás időszakát élik.

A előző héten egy sorstársát ajándékoztuk, aki már a műtét után volt. Vivien, ez adjon erőt!

Kitartást, türelmet és jó egészséget kívánok!
A steril szobában biztosan nagy hasznát veszed majd a neked adományozott laptopnak.




Köszönjük a Price-Waterhouse-Coopers Kft támogatását!








Németh Eszter
kívánság-koordinátor
Farmos, 2009.12.16.

30.December

Peti kívánsága egy X-BOX 360-as játékkonzol volt.

Előre egyeztetett időpontban érkeztem Petihez, aki már nagyon várta, hogy mikor veheti kézbe a legújabb X-Box játékot.
Nagy volt az öröm, alighogy átadásra került a játék, rögtön bontani kezdte a dobozt, és már azt is elárulta, hogy a nagy tv-hez fogja csatlakoztatni, mert azon sokkal jobban lehet látni.

Mialatt szemügye vette a tartozékokat beszélgettünk az elmúlt időszakról, a betegségéről...

Hálával gondol a klinika dolgozóira, nővéreire, orvosaira, akik átsegítették a nehéz napokon!

Reméljük ezek után minden rendben lesz, és csak rossz emlékként fog eszébe jutni ez az időszak! Kívánjuk, hogy lelje sok örömét a játékban, és csak a jóra emlékezzen!

Lengyel Andrea és Illencsik Mária
kívánság-koordinátorok
Algyő, 2009.12.21.





A kívánságot Kreskai György úr támogatásával teljesítettük, Péter nevében is köszönjük!


29.December




Bence kívánsága egy laptop volt.

Bence december 22-én ünnepelte 11. születésnapját. Sajnos hiába volt szülinapja Bencének, a kórházi kezelést ezen a napon sem lehetett kihagyni. A Csodalámpa dzsinnje azért igyekezett megtenni mindent, hogy boldoggá tegye ezt a napot.

Bencét a kórházban leptük meg a várva-várt laptoppal, de mivel a születésnapja volt ezért nem maradhatott el a születésnapi torta sem.
Bence nagyon örült az új gépnek, azonnal üzembe is helyezték kezelés közben. Ott volt az egész családja Bencének és még a kedves doktor nénije is, aki segítettet neki a gép beindításában.

Kívánjuk Bence, hogy használd sokat az új laptopot és szerezzen neked sok-sok örömöt!

/ 6









A kívánság teljesítését a Genzyme Europe B.V. képviselet támogatta.

Segítségüket Bence nevében is köszönjük!








Csahóczi Emese, Ficzere Edina, Kiss Tímea, Sáska Anett
kívánság-koordinátorok
Debrecen, 2009. december 22.

16.December


Pénteken késő délután érkeztünk meg Noémihez, aki érkezésünk előtt fejezte be a napi tornáját.

Kívánsága egy iker babapár volt, amelyet egy kedves és többszörös támogatónk adott át. Noémi nagyon örült neki. A kibontásán három férfi munkálkodott. A fiú és a lány babákhoz babakocsi is jár, amit szülei segítségével rögtön ki is próbált. Majd elkezdődött a játék.

A lány baba Lilla nevet kapta, de mostanra biztosan a másiknak is kitalált valami szép nevet Noémi.

Reméljük és kívánjuk, hogy sok örömét lelje Noémi a játékban és a felépülésben is segítséget nyújtson neki!




/ 2









Köszönjük magántámogatónknak, hogy segítségével Noémi álma megvalósulhatott!






Vékássy Alex, Beregi Georgina
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2009.12.11.

14.December

Zsófia a klinikán jutott hozzá kívánságához 2009.11.08-án Budapesten. Kérdéses volt, hogy bejutunk-e hozzá, mert az influenzajárvány miatt csak azok léphetnek be arra az osztályra ahol Zsófi fekszik, akik már két hete be vannak oltva, és ezt hitelt érdemlően bizonyítani tudják, beleértve a szülőket is. A tizenkét éves nagylány elkülönített steril szobában lábadozik, szemmel láthatóan eredményesen gyógyul.
Villámlátogatásunk alatt megjegyezte, hogy már nagyon várta az ajándékot, édesanyja pedig egy vicces történetben adta tudtunkra, hogy Zsófi is közel állt ahhoz, hogy feladja a reményt a kívánság teljesítés tekintetében. Az előzetes telefonbeszélgetésből megtudtam, hogy még hosszú heteket fog kórházban tölteni, így többet tud tanulni és kommunikálni társaival, barátaival.
A laptopot felajánló cég képviselőjével örömmel láttuk, ahogy Zsófi mobiltelefonon újságolja valakinek a nagy hírt fülig érő szájjal az üvegfal túloldalán.
További jó egészséget kívánunk, és ilyen mosolygós arcot egy életre!


Köszönjük a Price-Waterhouse-Coopers Kft. felajánlását, ami által egy újabb gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt.

Németh Eszter
Kívánságkoordinátor
2009.12.08.
Budapest


14.December

Renátó a „Jóban Rosszban” televíziós sorozat főorvosát szerette volna megnézni egy forgatás közben. Édesanyjával több órás utazás után érkeztek a budapesti stúdióba. A sorozat munkatársa, Újvári Barbara szervezte meg a találkozót, aki Gazdag Tibor színművésszel már az öltözőknél várta Renátót. Egy rövid ismerkedő beszélgetés után a „főorvos úr” vezetésével végignézhettük a forgatás minden helyszínét, útközben pedig folyamatosan újabb és újabb szereplőkkel találkozhattunk.
A stáb nagyon kedvesen fogadott bennünket, és megengedték, hogy egy egész délutánt tölthessünk el velük. Renátó kezet foghatott a sztárokkal, sétálhatott a díszletek között, és több jelenet felvételét végignézhette, majd beszélgethetett kedvenc szereplőjével is. Gazdag Tibor színművésznek elmesélte, azért kedveli őt, mert élethűen játssza ezt a szimpatikus, melegszívű orvost. Renátó mindent megnézett és megkérdezett, ami csak érdekelte, a végén már teljesen otthonosan mozgott a színészek között, és úgy tűnt, nagyon jól érezte magát.

Felkai Márta
kívánságkoordinátor
Budapest
2009.11.04.

/ 3




14.December

Egy életre szóló élményben lehetett része Petinek, amikor megnézhette, hogyan készül a Sláger Rádió Bumeráng műsora.
Igyekeznünk kellett e kérés teljesítésével, mivel a hírek már arról szóltak, nemsokára megszűnik a Sláger adása. Az előzetes egyeztetés után megkaptuk az engedélyt, hogy a műsor készítését közelről is megnézhessük. Bár korábban a liftben Peti még szorongott, milyen lesz a „nagyok” között, az élő adás stúdiójába belépve, mintha mindig is ide járna. Nagyon barátságosan fogadtak bennünket, megmutatták a kütyüket, amin keresztül az éter hallgatói elérhetők. De az igazi meglepetés akkor érte Petit, amikor megengedték, hogy a mikrofonhoz üljön és ettől kezdve 1 órán keresztül élő adásban beszélgethessen kedvenceivel, Bochkor Gáborral, Boros Lajossal, Voga Jánossal, na meg természetesen a hallgatókkal. Hát ezt az érzést nehéz leírni, ahogy ez a kisfiú közvetlenül társalgott a betelefonálókkal, véleményt mondott a felvetett témákról, volt, hogy bölcs tanácsaival látta el a média nagyágyúit.


Szeretnénk megköszönni Baji Anita szerkesztőnek és a bumerángos fiúknak, Bochkor Gábornak, Boros Lajosnak és Voga Jánosnak, hogy hihetetlen türelmükkel és barátságos hozzáállásukkal egy felejthetetlen élményt szereztek Petinek.

Felkai Márta
kívánságkoordinátor
Budapest
2009.10.27.

/ 3




14.December

Melinda Hannah Montana könyvsorozatot szerette volna, mert nagyon szeret olvasni. Ezek a regények különösen kellemes szórakozást jelentenek számára.

Egy kedves magántámogatónk felajánlotta az egész sorozatot, illetve azt a részét, amit a szegedi LIBRI Könyváruházban megtaláltak. A csomagot Marcsi hozta el a könyvesboltból, Ági felkutatta, Szegeden hol lehet kapni a színésznő képmásával díszített pólót és táskát. Az én feladatom Melinda szállításának megszervezése, hiszen a kívánság teljesítését egy elmaradt kontrolvizsgálattal kötöttük össze, a kezelőorvos nagy megelégedésére.

Sok ember összefogása most is eredményt hozott.

Hát íme Melinda és a könyvek!A nagylány örömében megengedte, hogy lefotózzuk, pedig, amúgy elég félszeg.

Köszönjük magántámogatónk felajánlását, segítségével egy újabb gyermek arcára varázsoltunk mosolyt!

Tatár Ági,Illencsik Marcsi,Lengyel Andrea
Kívánságkoordinátorok
Szeged
2009.dec.1.

14.December

István nagyon nagy rajongója a FORMA1-nek, a tavalyi magyar nagydíjról betegsége miatt lemaradt sajnos.
Sokat gondolkozott, mi emlékeztetné leginkább kedvenc sportjára, míg végül rájött, ha sikerülne egy igazi FERRARI-s kabátot beszereznünk , ez egy örök emlék lenne neki. A Csodalámpa dzsinnje akcióba lépett, megvásároltuk a csodaszép piros dzsekit, de azért még valami meglepetésen törtük a fejünket. Alessandro Lippi úr sietett a segítségünkre. Egy olaszországi versenyen használt FERRARI „leszakadt”, elhasználódott alkatrészeiből ajándékcsomagot állított össze a fiú számára. A kórházban hatalmas volt az öröm, a nagyfiú mindennek örült, de igazi nagy kincsnek ezeket a relikviákat tekintette, büszkén mutogatta az összesereglett nézőközönségnek.


Az ajtóból visszapillantva meghatottan láttam, amint kincseivel matat.

Köszönjük Warm Up Kft-nek, hogy az ajándékokat a rendelkezésünkre bocsátotta.

Bakonyi Joli,Vass Erzsébet
Kívánság-koordinátorok
2009.12.02.
Budapest


14.December

Dániel kérése az iskolájában, Lajosmizsén teljesült 2009. 11.04-én pénteken. Édesanyja is ott dolgozik, így könnyű volt a helyszínválasztás.

Utólagos bevallása szerint alig tudta titokban tartani a hírt, Dani előtt, hogy érkezik az ajándék. Laptopot volt a kívánsága, és már nem is merte remélni, hogy valóban megkapja. Épp az óra közti szünetben érkeztem, nagy volt a meglepetés.

Megilletődött mosoly ült a tizenkét éves serdülő fiúcska arcán a beszélgetésünk alatt végig, és némi izgalom, mert elkezdődött a magyaróra és sietett volna vissza az osztályába a céltudatos kisdiák.

Nagyon kedves és hálás édesanyja vendégül látott az iskola éttermében. Kellemes perceket töltöttünk együtt. A beszélgetés alatt megtudtam, hogy Dani leves melegítés közben felcsapódó láng miatt szerezte égési sérülését, egyedül volt otthon, még volt a annyi lélekjelenléte, hogy segítséget hívjon. A legnagyobb elővigyázatosság mellett is történhet óriási baj, ami örök életen át az emlékezetbe vésődik.

Remélem ez az ajándék egy kicsit segít színesíteni a sötét emlékképet, és jó egészségben használja majd Dani.


Köszönjük a Price-Waterhouse-Coopers Kft. felajánlását, ami által egy újabb gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt.





Németh Eszter
Kívánság-koordinátor
2009.12.04.
Lajosmizse

13.December

Danika egy nagyon jókedvű, csacsogó, eleven kisfiú. Mikor beszélgettem vele a Tűzoltó utcai Klinikán, elmesélte, hogy rajongásig szereti a helikopter modelleket és neki már van is egy pici távirányítós modellje. Piciny, törékeny kezecskéjét segítségül hívva elmagyarázta,hogy ő most már nagyfiú, és ha tényleg kérhet valamit a Csodalámpától, akkor ő most már egy " nagyfiús" távirányítós helikopter modellt szeretne. Nem titkoltam "tudatlanságomat" és megkérdeztem Danit, hogy vajon hol is lehet kapni olyan modellt, aminek igazán örülne. Csillogó szemekkel rám nézett és egy nagy, sajnálkozó sóhaj kíséretében megkérdezte: hát nem tudod? "Elmész a villamossal, leszállsz, befordulsz balra aztán mész még egy kicsit és már ott is vagy és megveheted...." Hát egy ilyen profi magyarázatra mit lehet válaszolni? Komoly tekintettel kértem bocsánatot tudatlanságomért, majd illedelmesen megköszöntem a felvilágosítást és megígértem neki, ha rendesen fog enni, akkor én is igyekszem mielőbb elérni az említett villamost....


Egy kedves fiatal testvérpár, Márkus Róbert és Márkus Norbert urak, a Ro - No Kft tulajdonosai azonban gyorsabbak voltak nálam: meglátták Danika kívánságát honlapunkon és már indultak is megvenni a távirányítós helikoptert....ők bezzeg tudták hova kell menni! Végtelen gondossággal és szeretettel választották ki a megfelelő modellt, és már csak arra vártunk, hogy Danika hazamenjen a kórházból, hiszen egy ilyen profi, nagyfiús modellt nem lehet csak úgy "lazán" a kórházban kipróbálni.
Szerencsére a kisfiút hétvégére hazaengedte a doktor bácsi, így vasárnap délelőtt elindultunk Dunakeszire Danikáékhoz.


Mikor megérkeztünk, Danika hatalmas szemekkel nézett ránk és kezdhettem én neki akármit mesélni a velem együtt érkezett két fiatalemberről, ő csak egy pontra bámult izgatottan...egy hatalmas csomagra, amiben a helikopter gyönyörű csomagolásban arra várt, hogy kibontva a csomagból, összeszerelés után két pici kéz a magasba röpítse. Nem kellett sokat várnia, hiszen Robi és Norbi bámulatos ügyességgel, percek alatt összeillesztettek minden apró darabot és az elegáns helikopter készen állt arra, hogy először még Norbi és Robi segítségével, majd néhány perc múlva már új kis gazdája, Dani irányításával a magasba repüljön. A próba sikerült, jöhetett az igazi játék, amiben elárulom, hogy Dani édesapja legalább olyan lelkesedéssel vett részt, mint Dani.....vagy akár Robi és Norbi is.


Végül a kertben folytatódott és fejeződött be a "légi bemutató", mi pedig megnyugodva távoztunk, mert éreztük, hogy a helikopter igazi, profi "pilóta" kezébe került.


Tiszta szívből kívánjuk Neked Danika, hogy nagyon sok örömöd teljen a "vezetésben" és ígérd meg, hogy néha azért apát is engeded "játszani".


Szeretnénk köszönetet mondani a kedves testvérpárnak, Márkus Róbertnek és Norbertnek, mert nélkülük Danika boldog mosolyára még valószínűleg sokáig kellett volna várni, kívánsága bizony nem valósulhatott volna meg ilyen gyorsan.

Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2009. november29.
Dunakeszi


11.December

Szabolcs wished a Playstation 2. This dream shortly came true with the help of a nice married couple: Barbara Nagy Lendvainé & Zoltán Lendvay, and Wonderlamp Foundation. Szabolcs took the gift with deep emotion while he always looked for his Father’s visage. During the photography he has a light smile, but he held the real glad to home.
We hope he always have a happy smile and abandoned play!


Tatár Ágnes, Lengyel Andrea
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2009.02.17.

11.December


Szabolcs wished a Playstation 2. This dream shortly came true with the help of a nice married couple: Barbara Nagy Lendvainé & Zoltán Lendvay, and Wonderlamp Foundation. Szabolcs took the gift with deep emotion while he always looked for his Father’s visage. During the photography he has a light smile, but he held the real glad to home.
We hope he always have a happy smile and abandoned play!


Tatár Ágnes, Lengyel Andrea
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2009.02.17.

10.December

Naomi nagyon sokoldalú, vidám, mosolygós kamaszlány, szeret olvasni, rajzolni, furulyázni és még nagyon sok minden érdekli, ami egy kamaszlány esetében  természetes. 
 

Ő már nem igazán hisz a "csiribi-csiribá" varázslatokban, de abban feltétel nélkül hitt, ha valamit kíván a Csodalámpától, azt a kívánságát a csodalámpa csapata teljesíti. A nagylány kívánsága éppoly fantasztikus volt, mint amilyen fantasztikus lány ő maga is. Minden vágya egy napsárga színű babzsák fotel volt. Mikor megkérdeztem tőle, honnan támadt ez a szuper ötlete, elmondta, hogy neki már volt egy babzsák fotelja, csak "kinőtte" és nagyon vágyik egy újra, amiben kényelmesen olvasgathat, vagy akár ha kedve tartja, csak lábát lógatva álmodhat szebbnél szebb dolgokról.
Sem mi, sem ő nem gondoltuk, hogy kívánsága ilyen varázslatos gyorsasággal teljesülhet. Két kedves, csupaszív fiatalember, Márkus Róbert és öccse Norbert megpillantották honlapunkon az érdekes kívánságot, már tárcsázták is a Csodalámpa telefonszámát és felajánlották segítségüket, hogy Naomi álma mielőbb valóra válhasson.
 

A fotel legyártásához csupán néhány napra volt szükség ,miután elkészült az "álom", szinte azonnal indultunk is Fótra, Naomi szeretett kis otthonába. Nagyon izgultunk,hiszen kíváncsiak voltunk, hogy fogadja Naomi a meglepetést. Nem csalódtunk, a meglepetés igazán tükröződött Naomi csodaszép, mosolygós arcocskáján: nem számított rá, hogy a kívánsága még a Mikulás ajándékát is megelőzi - igaz Robi és Norbi jóvoltából egy kis "Miki" előzetes nasi is előkerült a babzsák fotel mellé. Aztán a nem éppen könnyű fotelt a fiúk közösen felemelték és Naomi édesanyja segítségével felhúzta rá a napsárga huzatot.  Elérkezett az idő, hogy Naomi kipróbálja legújabb bútordarabját, de miután kényelmesen elhelyezkedett, még egy meglepetés várta - megszólalt a zene és a Happy Birthday dallamának kíséretében átadtunk neki egy kis tortát, hiszen Naomi november 13-án ünnepli 13-ik Születésnapját. 
 

Boldog Születésnapot Naomi! Kívánjuk Neked, hogy jó egészségben sok-sok boldog órát töltsél el az új fotelban üldögélve, olvasgatva, beszélgetve szeretteiddel, barátaiddal. 
 


Köszönjük a két fiatalembernek, Márkus Róbert és Márkus Norbert uraknak - a Ro - No Kft tulajdonosainak támogatását, mert segítségükkel szerezhettünk örömet, varázsolhattunk boldog mosolyt Naomi arcára.

Sipos Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
2009.november 29.
Budapest


10.December

Bettina, az örökké mosolygós, cserfes kislány már csak " vendégként" jár be szüleivel a Tűzoltó utcai Klinikára, megkapja a szurit, picit játszik kis társaival, amíg a szerencsére mára már folyamatosan jó leleteket megkapják - aztán irány Dorog, ahol mindig türelmetlenül és nagy szeretettel várják őt a babaszobában kis kedvencei: a különböző állatfigurák. Van belőlük bőven, és ha véletlenül nem "ugrálnak" örömükben mikor kis gazdájuk hazaér, akkor is sokáig tartana megszámolni őket - Betti ugyanis megsúgta nekem, hogy több mint hetven játékállata van otthon. Egy igazi kis farm !
Hát ezek után csoda, hogy ez a bájos kislány egy kis játék ponyt kért a Csodalámpától? Persze nem akármilyet: egy értelmesen beszélő, gyógyítható kis játék ponyt.


Egy ilyen kedves kívánságot mielőbb teljesíteni kell: így döntött két aranyszívű fiatalember Márkus Róbert és Márkus Norbert urak, a Ro-No Kft tulajdonosai. Felvettük egymással a kapcsolatot és már meg is indult a szervezkedés annak érdekében, hogy Betti kis állatbirodalma kiegészülhessen egy csodaszép, elegáns, kedvesen csevegő kis ponyval. A két fiatalember bámulatos gyorsasággal és lelkesedéssel beterelte az elegáns "lószállítóba " a kis jószágot és lakóhelyükről, Hatvanból már indultak is, hogy mire Betti túl van a Tűzoltó utcában a szurin, addigra a kis pony a még régi gazdiktól utoljára kapott finom reggeli szénától jóllakottan mutatkozhasson be új kis társának.


Az Ambulancia nővérkéivel szövetkezve becsaltuk Bettinát az egyik üres orvosi szobába - gondoltam a hely elég nagy lesz ahhoz, hogy a két fiatalember átadja az izgatott kislánynak a már várva - várt ajándékot. Hát tévedtem ! Az orvosi szoba szűknek bizonyult, hiszen az én legnagyobb csodálkozásomra is, egy hatalmas papírzacskóból a kis pony után még további ajándékok kerültek elő: egy komoly Tanuló Teddy Maci - brumi segítségével ez az okos kislány biztos pillanatok alatt megtanulja az ABC összes betűjét - és még sok-sok finom édesség is lapult a zacskó alján, amit a Nagyszakállú "protekciósan", még az igazi Mikulásnap előtt külön elküldött Bettinek.
Lehet, hogy Robi és Norbi, a két vidám, jólelkű fiatalember nem csak testvérek, hanem valójában ők az igazi Mikulások, akik szívük teljes melegével azon fáradoznak, hogy mosolyt varázsoljanak az olyan kis tündérek arcára, mint Betti is ?? Azt hiszem így van, hiszen a kis Betti szemei ragyogtak a boldogságtól, büszkén mutogatta legújabb barátait,a kis ponyt és Teddy macit szüleinek és a nővérkéknek.


Biztos vagyok benne drága kicsi Bettina, hogy mire hazaértél Dorogra, a kis pony már teljesen meggyógyult, nem is volt szükséged rá, hogy útközben megmérd a lázát vagy a vérnyomását, hiszen olyan féltő gonddal babusgattad karjaidban, hogy attól percek alatt meggyógyult.


Hálából pedig a kis pony olyan szeretettel fog vigyázni rád mindig, mint amilyen szeretettel teljesítette a Csodalámpa az álmodat Robi és Norbi segítségével.


Külön szeretnénk megköszönni Márkus Róbert és Márkus Norbert uraknak,hogy ismételten áldozatkészen segítettek egy gyermeknek felejthetetlen örömet szerezni.

Sipos Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
2009.december 02.
Budapest


4.December


Patrícia ezen a szombaton nagyon korán kelt, mert Tiszavasváriból egy igen hosszú útra indult a családjával Budapestre, a Csodalámpa margitszigeti rendezvényére.

Az utolsó pillanatig nem volt biztos, sikerül-e ezen a napon teljesíteni a kérést, találkozhat-e kedvencével, LL Juniorral. A művésznek ugyanis nagyon sűrű programja volt már a nyár kezdetétől, általában napi három meghívásnak is eleget kellett tennie.

Így nem maradt más, mint reménykedni, de addig is a délelőtti kavalkádban Patrícia igen jól érezte magát, hiszen a bohócok lufikat hajtogattak, bringós versenyen lehetett részt venni, volt arcfestés, kézműves foglalkozás és zenés műsor. Így azután hamar eljött a délután és mivel LL Junior egy nagyon kedves ember - aki már többször találkozott a mi kis csodalámpás gyerekeinkkel - most sem hagyott cserben minket, külön Patrícia kedvéért érkezett meg a rendezvényünkre.

És eljött a nagy találkozás… Bár az elején bátortalanul indult a színpadi szereplés, de nem sokkal később már Patrícia együtt énekelt a celebbel. Arra is volt idő, hogy hosszasan beszélgessenek egymással, kiderült LL Juniornak sok ismerőse van Tiszavasváriban, s megígérte, ha arra turnézik, találkozhatnak a koncertjén.

Patrícia bár nagyon fáradtan, de igazán boldogan indult haza édesanyjával és a kedvenc énekesével készült sok-sok közös képpel.




Felkai Márta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2009. 09.19.

2.December


Kitti nagyon vágyott egy rollerre, ami csak az övé, amire vigyázhat, nem kell osztoznia rajta a fiútestvéreivel.

A roller, a szülőkkel konspirálva, meglepetésként érkezett a Tűzoltó utcai Klinika ambuláns várójához. A kislány arcán széles mosoly jelent meg, mikor megpillantotta, édesapja segítségével pedig pillanatok alatt kicsomagolta, széthajtogatta a járgányt. Örömmel próbálta ki a gyönyörű, lányoknak való, bordó színű járgányt.

Kívánjuk, hogy arcod mindig ezt a boldogságot tükrözze, soha ne felejts el mosolyogni!




Köszönjük Kalmár Krisztina és Nádasdi György felajánlását, mellyel újabb gyermeknek szerezhettünk örömet.





/ 2




Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2009.11.18.

1.December

Pétert a Tűzoltó utcai klinikán leptük meg. Sajnos éppen kezelésre vitték szülei, azonban mindez nem akadályozta meg a mozgékony kis legénykét, hogy végigjárja az aulában található játszótér összes játékát.

Meglepődés látszott a szemében, amikor az édesapával odaléptünk hozzá és kedves támogatónk beszédbe elegyedett vele a rajzfilmekről. Amikor átnyújtotta neki a Szaffi és a Thomas a gőzmozdony DVD filmeket, már gyanította, hogy valami óriási meglepetésben lesz része. A hab a tortán a hordozható dvd lejátszó volt, ami rögtön kicsomagolásra került mindenféle tartozékaival együtt.

A beszélgetés során néhány mondat után kiderült, hogy Péter jövő héten ünnepli az 5. születésnapját, és hogy a friss kapcsolat ne hűljön ki, szülinapi ajándékként még néhány új DVD is postára kerül a támogató úr által a kisfiú számára.

Kislegény reméljük, hamar meggyógyulsz és sok örömet fognak még neked szerezni a filmek.




A kívánságot a Dr. Tesics György és az AAA Klinikák Dent Kft. támogatásával teljesítettük. Köszönjük!








Mocsonoky Andrea
kívánságteljesítő
Budapest, 2009.10.29.





Archívum



Belépés