Beszámolók


1.Január
27.Szeptember

Olivér egy X BOX 360-as játékot és hozzá autós játékprogramot kért a Csodalámpától.
A kezelés végére értünk a kórházba, így már teljesen szabadon mozoghatott a folyósókon. Olivér nem tudott az érkezésünkről, igazi meglepetés volt, hogy csomagot hoztunk neki. Nagy izgalommal kezdte kibontani...

Mikor meglátta a X BOX-os csomagot, hangos, nagy ugrálással örült a játéknak. A
kórház többi kisbetege is benézett hozzánk, hogy mi ez a nagy öröm. Olivér kivette a nagy dobozból és magához ölelte a játékot.

"Ez lesz a legkedvesebb játékom és holnap egész nap ezzel fogok játszani" - mondta fülig érő szájjal. Még sokat beszélgettünk és megtudtuk ő mindig vidám mosolygós és a kezeléseket is nagyon jól viselte.
Azután felhívta a nagymamáját és elújságolta, milyen nagyszerű, kitűnő ajándékot kapott a Csodalámpa Alapítványtól.
Jó érzés volt látni, hogy igazi nagy gyermeki örömmel fogadta a játékot.

Köszönjük a Wizz Air Budapest Félmaraton versenyen résztvevő PwC "csodabogarainak", hogy jótékony gyűjtésükből teljesülhetett Olivér álma!



Szabó László, Sólyom Tamás
kívánság-koordinátorok
Pécs, 2015. 09. 24.


25.Szeptember

A 11 éves Anna a Csodalámpától azt kérte, szeretne eljutni Budapesten a Violetta-koncertre.
A Violetta egy népszerű énekes-táncos sorozat volt, amelynek a végén világturnéra indultak a szereplők, így jutottak el hazánkba is. A koncertszervezők hatalmas segítségével sikerült nagyon szuper helyekre jegyeket kapni (rengeteg ember volt kíváncsi a műsorra, gyakorlatilag minden előadás teltházas volt).

A koncert napján Anna tökéletes Violetta-szettben érkezett (a póló és a táska is a programhoz igazodott), és annyira izgult, hogy jóval hamarabb odaértek az édesanyjával. A kapunál nagyon kedvesen fogadtak minket, a produkció szervezője egy kis ajándékkal is meglepte a kislányt. Miután a helyünkre kísértek, alig vártuk, hogy elkezdődjön a műsor!

A kétórás koncert még a sorozat ismerete nélkül, felnőtt szemmel is nagyon élvezetes volt – rengeteg ének és tánc, a fiatal szereplők teljes profizmussal álltak helyt a színpadon. Anna végig videózott és fotókat készített, hogy később is fel tudja idézni az élményt.

A koncert vége után lehetőséget kaptunk rá, hogy készülhessen egy közös fotó a Violetta főszereplőjével, így átkísértek minket az erre kijelölt szobába. Nagyon kedvesen fogadtak ott is bennünket, még vízzel is gyümölccsel is megkínáltak a rövid várakozás alatt. Amikor Martina Stoessel (ő játssza Violettát) megérkezett, Anna lehetett az a szerencsés, aki először mehetett oda hozzá és két színésztársához. Anna készített egy kis ajándékot Martinának, aki nagyon örült a meglepetésnek, és meg is ölelte a kislányt (aki a koncert előtt azt mondta, ha kap egy ölelést, aznap nem fürdik!:)), azután egy közös fotó is készülhetett.

Anna nekünk is készített egy kis meglepetést, aminek nagyon örültünk, és ezúton is szeretnénk megköszönni!




Nagyon köszönjük a Live Nation Magyarország és a BudapestAréna munkatársainak a kiváló helyekre szóló jegyeket. Hálásak vagyunk Révész Gabinak, valamint a nemzetközi produkció egyik felelősének, Natascia Gallinek a kitüntetett figyelemért, a kedvességükért, ahogy megszervezték a személyes találkozót Violettával, s ezzel hozzájárultak Anna álmának valóra váltásához!




Felkai Márta és Keskeny Zsuzsanna
kívánságkoordinátorok
Budapest, 2015. augusztus 30.



Az édesanya levelet írt nekünk:


Kedves Márta,

A fürdést sikerült kikönyörögnöm (nem volt könnyű), de a pólóját azóta sem moshattam ki :) Egész este Annát kellett szagolgatnom, mert szerinte nagyon finom Violetta - illata lett az öleléstől :)

Nagyon hálás vagyok Önöknek, Anna iszonyatosan boldog. Naponta többször is elismétli: " Anya, megölelt, el sem hiszem, hogy megtörtént... "

Nagyon boldog, mindenkinek eldicsekedett a találkozóval. A barátaink, családtagjaink és ismerőseink pedig boldogan hallgatják az élménybeszámolót, sokan drukkoltak azért, hogy sikerüljön a találkozó.

A tévében természetesen továbbra is nézi a Violetta-sorozatot, a plakátok felkerültek a falra a többi mellé, és Anna nagy becsben tart mindent, ami ehhez a naphoz és a találkozóhoz köthető. Az én véleményem szerint nagyon profi volt a show, gyönyörűek voltak a fellépők jelmezei, profi volt a szervezés, nagyon kedves volt mindenki, akivel találkoztunk. Violetta pedig egy helyes és barátságos fiatal lány, nagyon szimpatikus volt. Azt gondolom, hogy Anna soha nem fogja elfelejteni ezt a napot!

A beszámoló remekül sikerült! Nagyon köszönjük az Önök fáradhatatlan és kitartó szervezését, Zsuzsinak pedig a kíséretet ( Ő is nagyon - nagyon aranyos volt).

További sok sikert kívánok a munkájukhoz!

Szeretettel,

..... Viktória

Anna megkért, hogy írjam meg: sok puszit küld Önöknek!


23.Szeptember

A hatéves Virginia lány létére az autókat szereti, így alapítványunktól egy beülős kisautót kért.

Kezelései miatt nagyon nehezen találtunk alkalmas időpontot, végül a kórházban tudtuk ajándékát átadni. Szüleitől hallottuk, amint hazaértek, azonnal összeszerelték a játékautót, s a kicsi lány azóta is nagy örömmel „száguldozik” új játékán.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.07.31.

23.Szeptember


A 3 éves Szabolcs egy kis tündéri, örökmozgó kisfiú. Hosszú ideje kezelik már Miskolcon a GYEK-ben. Nagyon szeret hintázni, csúszdán lecsúszni, és felmászni egészen magasra, - ahogy Szabi mondta.

Sajnos közös játszótérre nem viheti még egy hosszú ideig az édesanyja, ezért szinte természetes volt, hogy egy kerti játszóteret kérjen a Csodalámpa dzsinnjétől. A kicsi fiú csak annyit tudott édesanyjától, hogy meg fogom látogatni egyszer, amikor eltávozásra haza engedi őt a doktor bácsi. S eljött a várva-várt nap, mikor meglátogattam Szabit az otthonában. Jót játszottunk, sokat nevetgéltünk, de eljött a búcsú pillanata, amikor is bejelentettem, hogy nekem már mennem kell haza, mert nagyon sokat kell utaznom, amíg hazaérek. Megkértem Szabolcskát és édesanyját, hogy kísérjenek ki a kapuig. Ők szívesen elindultak velem a kerti kapu felé.

Ekkor jött az őszinte meglepetés!! A szava is elállt Szabinak, amikor meglátta az udvaron a gyönyörű hintát, csúszdát, mászófalat.

- Hogy került ez ide? - kérdezte álmélkodva.
- Reggel még nem volt itt semmi! - kiáltotta csodálkozva.

Elmagyaráztam, hogy ezt hoztuk neki ajándékba, s itt is hagyjuk örökre. A legjobban a mászófal tetszett neki, de hamar kipróbálta a hintát is. A csúszdához még kell egy kis bátorság, hogy le merjen csúszni, de biztos vagyok benne, hogy amikor elmentünk, azt is kipróbálta.

Kedves kis Szabolcs!
Kívánjuk, hogy sok boldog percet tölts el hintázva, csúszdázva. És ami a legfontosabb: Gyógyulj meg minél hamarabb!!


Köszönjük a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen indult "Csodabogarak" Morgan Stanley futócsapatának, hogy jótékonysági gyűjtésükből sikerült Szabolcs álmát valóra váltani.



Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2015. szeptember 15.

23.Szeptember


Az édesanya így emlékezik:


Az indulást megelőző éjszaka én már nem tudtam aludni. Nagyon izgultam, hogy majd minden rendben lesz-e, hogy mi vár minket a hotelben…

Kamilla az indulás percétől fogva nagyon vidám volt. Mintha csak tudta volna, hogy most nem oviba, orvoshoz, fejlesztésre vagy valamilyen számára kevésbé kedvelt helyre megyünk. Láttam rajta, hogy ő pontosan érzi, hogy valami nagyon szuper dolog vár rá, és hogy most ez csak róla fog szólni. Hát ez bizony így is lett! A lakrészünk nagyon kellemes, barátságos volt. Fél óra alatt úgy belaktuk, mintha mindig is a miénk lett volna.

A sekély homokos part és a Balaton elvarázsolt minket. Még este tízkor is alig tudtunk elszakadni tőle. Végig csodálatos időnk volt. Rengeteget medencéztünk, játszottunk sétáltunk, de ami még ennél is jobb volt, hogy végre egy kicsit együtt voltunk. Apa nem ment hajnalban dolgozni, és mi sem rohantunk egyik fejlesztésről vagy terápiáról a másikra. Végre a nagyobbik fiunkkal is tudtunk annyi időt tölteni amennyit csak szerettünk volna. Az ételek, a kiszolgálás fantasztikus volt. A személyzet igazán kedves és barátságos volt velünk. Amikor belenézek Kamilla gyönyörű ragyogó szemecskéibe, pontosan tudom, hogy mikor mit érez. És most biztosan tudom, hogy minden percét élvezte ennek a nyaralásnak, és nagyon boldog volt.

Tudom, hogy nem a köszönetért teszik ezeket a csodálatos dolgokat, de én mégsem tudom elégszer megköszönni önöknek és az Azúr Hotel vezetőségének, hogy ebben a pár napban félre tehettük a mindennapi problémáinkat és ilyen fantasztikusan érezhettük magunkat.

Nagyon köszönjük:

…… Mariann, Kamilla édesanyja”




Köszönjük a Hotel Azúr és az Azúr Deluxe Club, továbbá a Magyar Nemzeti Bank támogatását,

melynek segítségével valóra válthattuk Kamilla álmát!



Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2015. 08.30.

23.Szeptember


A 11 éves Izabella sokat tartózkodik kórházban. Hosszú évek óta Miskolcon a GYEK-ben kezelik. Ágyhoz kötötten a legkedvesebb elfoglaltsága az volt, amikor a telefonján játékokkal játszott.

Izuskának sajnos egy ideje elromlott a látása, s így nem tudott már játszani kedvenc játékaival, s sokat unatkozott. Azt találta ki, hogy ha lenne egy jó nagy kijelzőjü tabletje, akkor azt látná, és ismét tudna játszani.A Csodalámpa Dzsinnjei pedig elhozták neki a nagy tabletet az összes kedvenc játékával.

Kedves Izabella!
Reméljük, hogy nem fogsz többet unatkozni! Játssz sokat, s gyógyulj meg!!!!


Köszönjük az Ernst and Young Tanácsadó Kft. támogatását!



Tatárné Csonka Zsuzsanna, Bodnárné Katika
Gulybán Judit és Gecse Attila
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2015. szeptember 16.

22.Szeptember


Minden Barbi levelével kezdődött:


Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Először is szeretnék bemutatkozni "tudják, nem olyan családból származom én", hogy ne tegyem.

……..Barbara Zsófia vagyok, 12 éves, leukémiás LÁNY ( már csak a hecc kedvéért emeltem ki,) mert már két fiúval is összekevertek Szegeden a hematológia-onkológia osztályon.

Tudják, igazán kötődöm a tanyához, állatokhoz és a földhöz... Az én elméletem szerint egy kis darab föld nem más, mint maga a megélhetés. Az előzőekhez visszatérve szeretnék kérni 1000db sárgadinnye magot (csak és kizárólag CENTRO a megfelelő), bizony elég sürgős lenne, mert februárban illendő volna elrakni a magokat (mi műanyag tejes poharakba szoktuk.)
Ha elég életképes és kiültetésre érett a palánta... a szabad földben jobban érzi magát... A többit bízzák ide, nem olcsó mulatság, de nekem is vannak praktikáim és taktikáim, amiket természetesen nem fogok elárulni... Kell ennél és a pozitív kisugárzásnál több a sikerhez? Én nem hiszem...

Befejezem a levelem és jönnek még megosztásra váró gondolataim. A sárgadinnye-biznisz kb. szeptemberben ér véget. Hiszem, hogy önök bíznak bennem a soraim után a pénzügyekben is, mert akkor nem kérnék egyszerre 5 dolgot, hiszen a nehéz pillanataimban az önökhöz fűzött remény, a jókedv, a családom, a zene, és a hasznot produkáló vágy éltetett... Ezért is olyan jó mindig itthon!

Szeretnék 1000 db sárgadinnye magot.
- a Csodalámpa Alapítvány a befolyó összegből 1/3 részt kapjon
- a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány 1/3 részt kapjon
- és végül nekem/nekünk is 1/3 rész járna.

Ha teljesülhetne ez a kívánságom, egy álmom válna valóra: a sok kedvességet viszonozni örömmel.
Viszont még annyit szeretnék kérni, hogy hadd maradhasson "köztünk" ez a kívánságom (mármint az egész, mert nem szeretném, hogy megtudják, mire készülök, nagyobb lenne a meglepetés…).

Tisztelettel, üdvözlettel:

..... Barbara Zsófia

Balástya, 2015. 02.16.



Intézkedtünk, hiszen Barbi 1000db Centro típusú sárgadinnyemagot kért. Néhány hét múlva meg is érkeztek a magok, Barbi elégedetten állapította meg, hogy a megfelelő magok érkeztek meg, sőt még kukorica vetőmagot is kapott bónusz ajándékként.

Barbi a szülei segítségével elvetette a magokat, gondozta a növényeket, majd a termést a közeli piacon adták el. Barbi kívánsága nem mindennapi, hiszen felajánlotta, hogy a haszon egy harmadát a Csodalámpa Alapítvány, a másik harmadot egy, a Klinikán működő alapítvány kapja, és a maradékot tartja csak meg magának. Mint mondta, annyi jót és szépet kapott, hogy ily módon próbálja viszonozni.

Kívántuk, hogy minél sikeresebb legyen a sárgadinnye biznisz! Barbi kívánsága pedig magántámogatóink segítségével teljesült!

A kívánság utóéleteként, ígéretét teljesítve, a befolyt összeg 1/3-át szeptemberben átutalta az alapítvány részére, amiből egy gyermek kívánságát szeretné teljesíteni a régióban.

Az ajándékozásra hamarosan sor kerülhet, mivel a 14 éves, Zsombón élő Balázs komoly biciklire vágyik, egy BTWIN ROCKRIDER 340 MTB-re, az ő kívánságát Barbi fogja teljesíteni!!


Nagy Andrea és Tatár Ágnes
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2015. március 3. – szeptember vége

19.Szeptember

Olivér laptopot kért tőlünk.
Hogy miért is? Tanulásra és játszásra szeretné használni.

Amikor régi támogatóink, az Eötvös József Gimnázium tanulói, szüleik és tanáraik megtudták a kívánságot, örömmel jelentkeztek, hogy az immár hagyományossá váló un. „Séta a beteg gyerekek álmaiért” nevű rendezvényükön többek közt Olivér álmának teljesítéséért sétálnának.

Az eseményre és a kívánság teljesítésére 2015. szeptember 18-án a Margitszigeten került sor a sétán résztvevő több száz diák és tanár tapsa közben egy csodalámpás „lufi-erdő” közepén.

/ 5



Olivért nagy-nagy szeretettel fogadták a diákok, bíztatták, hogy mielőbb vegye használatba az ajándékot, használja kedvére.

Szabó László úr, a Bringóhintó Kkt. tulajdonosa ráadásként egy korlátlan ajándék bringózással örvendeztette meg a nagyfiút és édesapját - természetesen a Csodalámpa nevű bringón.

Köszönjük az Eötvös József Gimnázium diákjainak, tanárainak, hogy támogatásukkal lehetővé tették Olivér kívánságának teljesítlését!


Pintérné Gál Anna és Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. szeptember 18.


14.Szeptember


Zoltán az alapítványtól PSP játékgépet kért, hogy a kórházi napokat kicsit kellemesebben tudja majd eltölteni.

Egy kontrollvizsgálat alkalmával kapta meg a játékgépet, amit örömmel fogadott. Azonnal elmerült az új játékok felfedezésében, szinte szólni sem lehetett hozzá.

Édesanyjától megtudtam, még nagyon sok időre, nagy türelemre és kitartásra lesz szükségük a gyógyulásig… Ehhez kívánunk erőt ennek a kisfiúnak!!


Köszönjük a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen indult "Csodabogarak" Morgan Stanley futócsapatának, hogy jótékonysági gyűjtésükből sikerült Zoli álmát valóra váltani.

Halmos Judit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.08.17.

14.Szeptember


Szabolcs először egy tűzoltós ágyról és egy akkumulátoros autóról beszélt, de az autó lett a végső választás.

Szabolcs apukája összeszerelte az autót és az egyik szobába tette, hogy az érkezésünkig titokban maradjon. A délutáni alvásból ébredt Szabolcs először egy kicsit visszahúzódó volt. Kis beszélgetés után megmutattuk, hogy mit is hoztunk.

Mindjárt beleült az autóba, és kapcsolta, nyomkodta a gombokat. Egyszer csak megszólalt a beépített autórádión a zene, amin mi is csodálkoztunk. a kisfiú nagyon rutinosan kezelte járművét, mint aki már "öreg autós".

Reméljük, felnőttként is sokat fog még autózni…


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!




Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Komló, 2015.09.04.

14.Szeptember

A 9 éves Ricsi egy Playstation 4-et kért a Csodalámpától, hogy a kórházban töltött idő gyorsabban teljen.

Egy napsütéses hétfői napon érkeztünk a Heim Pál Gyermekkórházba Faldum Kittivel és Vrancsik Judittal együtt, a Csodalámpát támogató Morgan Stanley munkatársaival. Ricsi anyukája bár előre tudott az érkezésünkről, a kisfia előtt sikerült titokban tartania, hogy minél nagyobb meglepetést szerezhessünk neki.

Amikor előkaptuk a nagy fehér dobozt, amelyből a játékgépen kívül egy fantasztikusan izgalmas FIFA focijáték is előkerült, még az arcára tett maszkja is félrecsúszott a hatalmas mosolyától. Azonnal meg is beszéltük, Messi a kedvenc játékosa, és hogy alig várja, hogy kipróbálhassa az ajándékát. Mielőbbi gyógyulást kívánunk!


Köszönjük a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen indult "Csodabogarak" Morgan Stanley futócsapatának, hogy jótékonysági gyűjtésükből sikerült Ricsi álmát valóra váltani.


Keskeny Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. augusztus 17.

14.Szeptember


Niki egy aranyos 8 éves kislány, akit eddig a betegsége megakadályozott abban, hogy iskolába járhasson, ennek ellenére jól ismeri a betűket és számokat is.

Ez derült ki augusztus utolsó napján, amikor az adományozók képviselőjével, Oláh Hédivel és Pogány Krisztinával teljesítettük Niki kívánságát, ami egy játékra is alkalmas laptop volt.

A három hölgy együtt üzemelte be a készüléket, rátelepített mindent, amit csak kell, sokat „dolgoztak”, de megérte!! Niki a fényképeken is látszó boldog mosollyal köszönte meg a meglepetést, megígérte, hogy nem csak játékra, hanem “komoly” munkára, tanulásra is használni fogja új laptopját.


Köszönjük a Fundamenta SZEB Szakértői Üzletágának adományát, a személyes részvételt, segítséget!!



Dr.Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. augusztus 31.

14.Szeptember


A 12 éves Dávid kommandós öltözéket kért a Csodalámpától. Egy verőfényes nyári napon a kórházban találkoztunk a reggeli vizsgálatok elvégzése után, és a Westendben lévő Army katonai ruházati üzlet felé vettük utunkat.

Ott már várt bennünket támogatónk, Borbély Magdolna, aki vállalta Dávid kívánságának teljesítését. Dávid nagy izgalommal vetette bele magát a vásárlásba. Magdolna lelkesen segített válogatni a különféle pólók, sapkák, mellények között.

Amikor sikerült kiválasztani a megfelelő öltözéket, jöhettek a kiegészítők. Az eladó hölgy nagyon kedvesen megmutatott és elmagyarázott mindent. Végül hosszas tanakodás és válogatás után összeállt a végleges szerelés. Dávid büszkén öltözött be, hogy készíthessünk róla egy fotót.

A fotózás után Dávid boldogan indult haza szüleivel. A család kontrollvizsgálatokra a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közreműködésével utazik Budapestre, ami a kisfiúnak külön élményt jelent, mivel, ha nagy lesz, rendőr szeretne lenni.


Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a Dr. Borbély Magdolna Ügyvédi Irodának

a támogatásért, azért, hogy valóra váltották Dávid álmát, és magántámogatóink segítségét!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. 08.11.

10.Szeptember


Andris már túl van a betegségen, csak kontrollra érkezett ezen a nyári napon Budapestre.

Ezt az alkalmat megragadva szereztünk meglepetést a nagyfiúnak, aki hosszas gondolkodás után laptopot kért az alapítványtól speciális fejhallgatóval.

A képek mindent elárulnak, igazán nagy örömet szereztünk.

Az Édesanya így emlékezik: Tegnap Andris megkapta az ajándékait, azóta szinte földöntúli boldogságban úszik. Nagyon köszönöm mindkettőjüknek és a támogatóknak!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Corinthia Hotel Budapest és nagylelkű vendégeinek önzetlen támogatását, mely lehetővé tette e kívánság teljesítését!


Felkai Márta és Bakonyi Joli
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. 08.18.

8.Szeptember


Zsombor nagyon szereti az állatokat, van is otthon a családnak jónéhány háziállata, de ő egy sajátra vágyott. Nem is akármilyenre: egy sziámi cicára.

Körülnéztünk, hol találhatnánk meg a legszebbet, így akadtunk rá egy gödöllői tenyésztőre, akinél éppen volt is egy gyönyörű kismacska.

Egy hétköznap délután találkoztunk Zsomborral, aki izgatottan várta az első találkozást leendő kedvencével. Boldog mosollyal fogadta ajándékát, amelyet kiegészítettünk néhány hasznos felszerelési tárggyal. Rögtön használatba is vettünk például egy szállító boxot, de volt ott egy minden macskaigényt kielégítő bútor kaparófával és búvóhellyel, játékok és eleség is.

Hogy minél előbb összebarátkozhassanak, hamar haza is indult Zsombor és a cica. Mindkettőtöknek jó egészséget és sok együtt töltött boldog órát kívánunk!


Köszönjük a MagNet Magyar Közösségi Bank támogatását!


/ 3




Hanzl József
kívánság-koordinátor
2015. 08.27.

8.Szeptember

Norbi a Csodalámpától egy laptopot kért.

A fiú ma érkezett több napos kezelésre a klinikára. Nagyon várta már az ajándékát, de nem tudta, hogy pont ma fogja megkapni a várva várt laptopot...

Amikor Pető Zsolt úr átadta az ajándékát, kissé meglepődött, igazából szóhoz sem jutott. Norbi alapvetően amúgy is egy szótlan, visszafogott fiú, de azért a mosolya elárulta, hogy mennyire örül a számítógépének.

Használd egészséggel, Norbi és leld a laptopodban sok örömöd!

/ 4



Köszönjük a Földgázszállító Zrt. minden munkatársának, hogy Norbinak ilyen szép meglepetést szereztek!


Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2015.08.31.


5.Szeptember


Robinak mostanában sokat kell a kórházban töltenie, az érkezésünkkor még az előző napi kezelések kellemetlenségeit pihente ki az otthonában. Így igazán arról szólt ez a szép szombat délelőtt, hogy az öröm feledtesse a harcos hétköznapok nehézségeit! Kedves Hősünk, szívből kívánjuk mielőbbi gyógyulásod, hogy a kerékpár nyergére pattanva ród az általad választott utat ezzel a csodálatos országúti biciklivel!


Minden kívánságod, álmod ilyen gyorsan váljon valóra!

Köszönjük a „Csodabogarak” Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. futócsapatának, hogy a K@H mozdulj! maraton- és félmaraton versenyen résztvevő munkatársak jótékonysági gyűjtésükből sikerült Róbert álmát valóra váltani.



Ligetvári Márti
kívánságkoordinátor
Öskü, 2015.08.01.

5.Szeptember

Péter szeret tévézni és még inkább számítógépezni. Mi lenne, ha ezt akár egyszerre, egy készüléken tudná tenni, amikor a kezelések között végre otthon van? Ezért egy Smart TV kért a Csodalámpától, melyre a K&H mozdulj! maraton-, félmaraton futóversenyen az alapítványt támogató résztvevőik gyűjtöttek össze. Ezután már nem is kellett sokáig várni, hiszen az egyik kezelés napján Péter édesapjával együtt Vogronics Krisztától (Pharma Phoenix) és Molnár Richárdtól (PWC) átvehette a régen áhított tévét. Ez a nap nem csak Petinek lett felejthetetlen, de mindazoknak a segítőknek is, akik a Csodalámpa irodájában körülvették a nagyfiút és láthatták az örömét.

/ 4



Köszönjük a „Csodabogarak” jótékony futóinak, Vogronics Kriszta vezetésével a Phoenix Pharma Zrt., Simon Kati szervezésében pedig a PWC csapatának, Gergely Editnek és munkatársainak, valamint a magántámogatóinknak, hogy közös összefogásukkal sikerült Péter álmát valóra váltani, ezzel nagy boldogságot és örömöt szerezni neki!


Bakonyi Joli és Felkai Márta
kívánságkoordinátorok
2015. július 9.

5.Szeptember


Loretta tervei között szerepelt, hogy jogosítványt szerez, bár gyorsan találtunk támogatót, a nagylány állapota, kezelései nem tették lehetővé, hogy a betervezett tanfolyamot elvégezze.
Így hosszú várakozás, töprengés után úgy döntött, módosítani fogja a kívánságát egy laptopra, mert a régi számítógépe már nagyon elavult.
Amikor megjelentem otthonukban, már sejtette, hogy miért jöttem.
Öröme még nagyobb lett, amikor meglátta, hogy egy vadonatúj , „csodalaptopot” kapott. Nagy örömmel bontotta ki, és már önállóan el is kezdte installálni a rendszert.
Úgy láttam, jó kezekbe került az adomány.

Köszönjük magántámogatóink, valamint dr. Nagy Adrienn és barátainak támogatását!!


Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Kaposvár, 2015.07.20.

2.Szeptember


Viviennek betegsége miatt hónapokig steril szobában kell élnie. Ebbe a szobába szeretett volna igazi, nagylányos bútorokat, hiszen gyakorlatilag minden idejét ott kell majd töltenie.

Nagy örömére egyik napon a teherautó megérkezett hozzájuk, a férfiak lepakoltak, és a kislány hamarosan birtokba is vehette az ajándékát.

Láttam az arcán, igazán nagy örömet szereztünk neki, reméljük, hogy a megújult környezetében gyorsabban telnek majd a napok.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Palásti Ildikó
kívánság-koordinátor
Tiszabő, 2015.08.03.

2.Szeptember


Nikinek már a nap kezdete is izgalmas volt, hiszen korán reggel teherautóval hatalmas dobozokat szállítottak hozzájuk, melyeket lepakoltak a teherautóról, de délutánig semmi sem történt…

Néhány órával később messziről jött ismeretlen emberek csapata érkezett, és hamarosan szorgos fúrás, kopácsolás hallatszott ki a kis szobából. Szerencsés Tamás munkatársaival, Bacsó Györggyel és Tamaskó Szabolccsal az időt és fáradságot nem kímélve késő estig dolgoztak, hogy Niki még azon az estén birtokba vehesse az új bútorait. Nem volt hiábavaló a fáradozásuk, hiszen Nikinek nagyon tetszett az így berendezett gyönyörű szoba.


Köszönjük Szerencsés Tamásnak, hogy a Csodalámpa jótékony futójaként az Ultra Balaton versenyen úgy indult, hogy a barátait, munkatársait arra kérte, a kilométereit „megvásárolva” támogassák közösen Niki kívánságteljesítését. Hálásak vagyunk minden magánadományozónak is.

Palásti Ildikó és Palásti Péter
kívánság-koordinátorok
Polgár, 2015.08.05.

2.Szeptember




Amikor először találkoztam Katával, és beszélgettem vele a kívánságáról még kicsit elfogódottan válaszolt a kérdéseimre, azonban hamar feloldódott és nagyon határozottan mesélt nekem arról, hogy milyen jó lenne egy laptop.

A dzsinn nem késlekedett sokáig, és amikor eljött az egyik kellemetlen kezelés ideje, megörvendeztettük Katát egy gyönyörű, új laptoppal.

A nagylány kedves mosollyal köszönte meg az ajándékot, kívántam neki jó időtöltést és tanulást, de elsősorban gyors gyógyulást.


Köszönjük a MagNet Magyar Közösségi Bank támogatását!


Dr. Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. augusztus 06

Archívum



Belépés