Beszámolók


1.Január
30.Január

Dávid érintőképernyős okostelefont szeretett volna kapni.

Már sötétedett, mikor a ház előtt találkoztam a Fundamenta munkatársaival; az ő a támogatásukkal teljesült ez a kívánság is.

Dávid édesanyjával már előre meg volt beszélve az érkezésünk és nyomban biztosított, hogy fia még nem tud semmit és nagyon meg fog lepődni tőlünk...

Így is lett.
Mikor beléptünk, először nem tudta, hogy ez a három felnőtt mit keres náluk ilyen hideg este... Amikor kiderült számára és amint kézbe kapta a telefont, azonnal megkezdte a készülék felfedezését.

/ 3




Hamarosan elbúcsúztunk, hiszen látszott, hogy minél hamarabb siet vissza új szerzeményéhez.

Végül boldog karácsonyt kívántunk egymásnak, a családnak és gyógyulást kívántunk Dávidnak.

Dávid nevében is köszönjük a Fundamenta személyi bankárainak támogatását.


Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Patalom, 2014.12.15.


29.Január

Regina kívánsága egy piros bicikli volt.

Kedden kontrollra jött a szegedi klinikára anyukája kíséretében, nem sejtette hogy egy gyönyörű kerékpár boldog tulajdonosa lesz hamarosan.

Amint meglátta a piros biciklit, szóhoz sem jutott a meglepetéstől, csak a mosolya árulkodott az érzéseiről. Épp ilyenre vágyott, nem volt könnyű beszereznünk...

Elmondta, hogy csak tavasszal fogja kipróbálni, nehogy sáros legyen, de biztos vagyok benne, hogy még ma elindul az első próbaútra, ami után nem lesz megállás

Regina nevében is köszönjük Dr. Tesics Györgynek és magántámogatóinknak a támogatást!


Tatár Ágnes
kívánság-koordinátor
Szeged, 2015.01.27.


26.Január

Róbert 14 éves súlyosan beteg fiú. Laptopot kért a Csodalámpa Alapítványtól. A kívánsága egy kedves támogatónak, a MAVIR- nak köszönhetően nagyon gyorsan teljesült. Róbert éppen kezelésen volt, mit sem sejtve feküdt az ágyon, amikor megérkeztünk kezünkben az ajándékkal ,melynek köszönhetően nem lesznek olyan unalmasak a kezelések, és így Robi is jobb hangulatban lesz.


Külön köszönjük Hackl Mónikának, hogy személyesen teljesítette Róbert álmát.
Köszönjük MAVIR Zrt. ismételt támogatását!


Tatár Ágnes
kívánság-koordinátor
Szeged, 2014.12.20.


26.Január

Ivett ajándékát még éppen karácsony előtt sikerült házhoz szállíttatni Hódmezővásárhelyre.
A meglepetés egy olyan tablet volt, amely akár laptop képernyőként is csatlakoztatható.

/ 2



A beüzemelésben próbáltunk segíteni, pedig mi sem láttunk még ilyen különleges "hibrid" gépet. Ivett egyébként tudományos érdeklődésű nagylány, aki tudja jókedvűen tanulni a kémiát, és egy mikroszkóppal is szívesen elbíbelődik.

Kívánjuk, Ivett, hogy legyél a természettudományok ismerője még sok-sok évig!


Köszönjük a Lenovo Kft-nek , különösen Berente László úrnak a támogatást.


Dr. Kapás Ferenc, Kapás Csilla
kívánság koordinátorok
Hódmezővásárhely, 2014.dec. 22.


26.Január

Dani súlyosan beteg kisfiú. Többfunkciós szintetizátort kért az Alapítványtól. A nagy csomag mögött szinte ki se látszott, alig bírt megbirkózni a kicsomagolásával, így elkélt az édesanya segítsége is. Ahogy előbukkant a dobozból a csillogó-villogó hangszer, máris boldogan nyomkodta a billentyűket.

/ 2



Azóta találkoztam anyukájával, aki örömmel mesélte, hogy Dani egyre ügyesebben játszik a szintetizátoron, és a ritmusérzéke is sokat fejlődött.


Köszönjük a Simonfalvi család támogatását, akik lehetővé tették Dani kívánságának teljesülését.


Tatár Ágnes
kívánság-koordinátor
Szeged, 2014.12.17.


23.Január


Valamikor a nyár elején értekezleten beszélgettünk arról, hogy támogassuk régió szinten a Csodalámpa Alapítványt, hiszen nagyon nemes az a cél, melyet ők tűztek ki a zászlójukra.
Már alig vártam, hogy lehetőség legyen egy kisgyermek álmát beteljesíteni. A múlt héten végre megérkezett két kívánság hozzánk.
Nem volt kérdés a régió számára, hogy mind két kívánság teljesüljön.

Hát eljött végre a nap, melyet már nagyon vártam, hiszen szülőként, nagyszülőként tudom, hogy nincs szebb ajándék az ember életében mint egy gyermek, és nincs nagyobb fájdalom sem, mint mikor egy kisgyermek nagyon beteg.

Várakozással telve ültem autóba, hogy lássam végre Veronikát akinek a kívánsága teljesül a mai napon.

Vezetőmmel és egyik kollégánkkal illetve a Csodalámpa képviseletében jelen levő Andreával megérkeztünk a Szent László kórházba, ahol várt bennünket Hajni, Veronika édesanyja, és felkísért minket egy várószobába, majd elment a kórterembe a kislányáért.

/ 3



Amikor megláttam azt a 11 éves kislányt, aki már több mint 1 éve küzd a betegségével, a szívem összeszorult.
Veronika és édesanyja augusztus óta tartózkodnak a kórházban.
A kislány alig szólt, hiszen az elmúlt több mint egy évben kevés emberrel találkozott, mert nagy volt a fertőzés veszély, ezért elég zárkózott lett.
Félve, édesanyjával közösen bontották ki az általa kért laptop csomagolását, Veronika arcán átsuhant egy kisebb mosoly, mely az örömöt tükrözte.

Hajni elmesélte, hogy Ők Erdélyből kerültek a budapesti Szent László kórházba, mert itt látták azt az esélyt, hogy gyermekük állapota javulhat, vagy akár meg is gyógyulhat.
Csodálom azt az erőt, kitartást, elszántságot, melyet Veronika és szülei tanúsítanak nap mint nap. Végre eljön az a pillanat ( talán hétfőn), hogy a kislány ismét otthon lehet szülei és nagyszülei körében.

Az érzelmek még most is kavarognak bennem, hiszen látva ezt a küzdelmet egy gyermekért, megfogalmazódik egy gondolat a fejemben:
a mi kis problémáink eltörpülnek egy ilyen család láttán!

Tanuljunk, hát ebből az elszántságból, kitartásból hiszen a LEHETETLEN NEM LÉTEZIK!!

Székesfehérvár, 2014-12-17

Kemecsei Katalin

Veronika nevében is köszönjük a Fundamenta-SZEB támogatását!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014. december 17.


23.Január



Jázmin 3 éves, eleven, mozgékony kislány, akit nagyon érdekelnek az autók és a motorok. Kívánsága egy lámpával felszerelt, rózsaszínű kismotor volt.

Kívánsága az ünnep után teljesült. Amikor megkapta az ajándékot, nagyon örült neki, boldogan mosolyogva próbálta ki.

Reméljük, gyakran használja majd és nagy örömét leli a kis motorban.


Köszönjük kedves magán támogatónk ismételt támogatását, ami lehetővé tette a kívánság teljesítését.

Nyírő Zoltán és Bakonyi Joli
kívánság-koordinátorok
2015. január 8.

22.Január

Dóri nem gondolta, hogy amikor egy hegedűt kért a Csodalámpától, nem csak neki lesz ez a nap egy csoda, de az alapítvány is ünnepel, hiszen az övé lett lett a 2500-ik teljesített kívánság.

Dórival és szüleivel Budapesten találkoztunk a Zeneakadémiával szemben lévő Paganini Hangszerboltban és műhelyben, ahol a tulajdonos Rácz Pál, nemzetközi hírű, aranykoszorús hangszerkészítő mester fogadott bennünket. Mintha egy kis ékszerüzletbe csöppentünk volna, csodálatosnál csodálatosabb hangszerek vettek körül bennünket a vitrinekben és a műhelyrészben.

Dóri szeme is felcsillant, ahogy meglátta a remekműveket. 8 éves kora óta tanul zenélni, az iskolában ígéretes tehetségnek tartják, ezért is játszik gyakran szólót városi fesztiválokon, de eddig sajnos nem volt még saját hangszere, a gyakorláshoz és a fellépésekre is csak kölcsönbe kapta a hegedűt. Tanára szerint a további zenei fejlődéséhez egy komoly, ún. „kis-mesterhegedű”-re lenne szüksége.

/ 7




Éppen ezért Rácz úr biztatására elmondhatatlan örömmel próbálta ki azt a két, százévesnél is régebbi, gyönyörűen felújított hangszert, melyből a budapesti üzletben választhatott. Nyomban egy kis koncert közepén érezhettük magunkat, amikor Dóri mindkét hangszeren eljátszott egy-egy Händel-darabot. A választása az 1800-as évekből való Louis Otto-hegedűre esett. Nem csoda, hiszen az még gyönyörűbben szólt.
Rácz úr hasznos tanácsokkal is ellátta a kis zenészt, hogyan ápolja a hangszert, miként tud belőle gyönyörű hangokat előcsalni.

Lassan összepakoltunk, majd Boda Gabriella és Honvéd Ádám, a Hilton Budapest City képviselői meghívására a szállodában a családdal közösen megebédeltünk.

Hazaindulás előtt Dóri még egyszer kinyitotta a hegedűtokot és már büszke tulajdonosként mutatta meg a csodálatos hangszert.

Köszönjük Rácz Pál hangszerkészítő mesternek, a Hilton Budapest Citynek és a kanadai HollisWealth munkatársainak, hogy kiemelkedő támogatásukból valóra válhatott Dóri álma.

Bobkó Stella és Felkai Márta
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. január 21.



Dóri és szülei, Rácz Pál úr, Honvéd Ádám úr és a Csodalámpa képviselői

22.Január

A hatéves Balázska a kórházban szerette meg a szobabiciklit, így elhatározta, ez lesz, az ő személyes kérése a Csodalámpa Alapítványtól, orvosa szerint segítségére lesz a gyógyulásában is.Kívánsága gyorsan teljesült, csak az okozott némi nehézséget, hogy a bicikli méretét pontosítsuk, de végül támogatónk segítségével megtaláltuk az ideális megoldást, egy gyönyörű sárga csodát!


Nagy volt az izgalom, az ünnepek előtt sikerül-e odaszállíttatnunk az ajándékot, ráadásul december 24-e dupla ünnep a kisfiú számára, mivel épp karácsony napján van a születésnapja is.
Sikerült, ez a meglepés is a fa alá került Balázs nagy-nagy örömére!!



Köszönjük Forray-Kiss Henriett és családja támogatását!



Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2014. 12. 24.


20.Január


Tabletet vittem Tamásnak épp karácsony előtt a kórházba, ahol őt kezelik.

Nagyon örült neki, mindjárt kibontotta a csomagolásból édesanyja segítségével, aki elmondta, hogy remekül tudja majd használni, hiszen a tanárnője otthon már megismertette az ilyen gépek csínjával-bínjával Tamást.

A kezelések és a gyógyulás idejére jó szórakozást nyújthat majd a fiúnak ez a játékokra is alkalmas tablet, amit könnyen a kezében tud tartani. Ahogy a fotón is látszik Tamás büszkén fogta az ajándékát.


Köszönjük a Lenovo cégnek, külön Berente László úrnak az ismételt támogatást!!


Halmos Judit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.12.16.

20.Január



Marcell komoly fiatalember, aki komolyan, vagyis hosszan gondolkodott azon, mi legyen a kívánsága. Végül a személyautóra szóló jogosítvány megszerzése mellett döntött.

Betegsége miatt a szükséges orvosi papírok beszerzése kicsit lassította a folyamatot, de végül a nagyfiú hozzákezdhetett a tanfolyamhoz, majd a sikeres elméleti vizsgák után a vezetéshez.

Nagy élmény számára a tanfolyam, sikerei vannak, hamarosan túl lesz az utolsó vizsgán is.


Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2014. 09. 23.

20.Január

Krisztán egy fehér Samsung Galaxy S4 telefont kért a Csodalámpától. Pontosan tudta, hogy mit szeretne, mikor kívánsága felvételre került.

A 16 éves budapesti nagyfiú már nagyon várta, hogy megkapja szuper okostelefonját. Fülig szaladt a szája, mikor egy őszi délután besétáltunk kórházi szobájába a telefonnal. Egyből használatba is vette.

A kívánság teljesítését vállaló UNHCR Global Service Centre dolgozói nevében Csongvai Kristóf, Szamosi Krisztina és Kondorosi Zsuzsanna is eljött, hogy személyesen adják át a telefont.

Kívánjuk Krisztiánnak, hogy teljék sok öröme a remek új telefonjában!


Köszönjük az UNHCR Global Service Centre támogatását!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.11.21.

20.Január


A 4 éves Kornél figyelmét nehéz lekötni. Fejlesztői észrevették, hogy a zenére, hangokra, színekre érdeklődéssel figyel és kicsi ujjacskájával nyúl is a mozgó dolgok felé.

Egy szép téli napon, amikor Kornélt szülei vizsgálatra hozták be a GYEK-be, sor került a kicsi fiú kívánságának teljesítésére.

Az FGSZ Zrt Miskolci Üzemének vezetője, Makra Sándor úr adta át az ajándékot Kornélkának és a meghatódott szülőknek.

Köszönetet szeretnék mondani Major Zsolt úrnak és feleségének a segítségért, hogy játékokat telepítettek a masinára, remélve, hogy a tablet használata hozza meg a kisfiú számára a kívánt fejlődést.


Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását, Makra úrnak a személyes ajándékozást!



Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2014. december.16.

20.Január


Balázs a kezelése vége felé jár. Kívánsága egy nagy tudású, gyors és modern videokártya volt a számítógépe fejlesztéséhez, amit némi utánajárással sikerült beszerezni és eljuttatni Szegedre.

Mikor a karácsony előtti napokban kezelésre érkezett, a hangulata nem volt túl jó. Elfoglalta az ágyát és szomorúan ült, amikor mosolyogva léptünk be hozzá. Kedvesen visszamosolygott, és nagy meglepetésére átadtuk neki a videokártyát. Örömmel csomagolta ki és pár nap múlva megtudtuk, hogy beszerelve a kártya tökéletesen működik.

Balázs is meglepett minket ezen a napon egy kártyatrükkel, még mindig azon gondolkodunk, hol csaphatott be minket.


Köszönjük az első Csodalámpa Dzsinnfutás résztvevőinek támogatását,
amely lehetővé tette Balázs kérésének teljesítését.



Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Szeged, 2014. dec.17.

17.Január

Károly 16 éves súlyosan beteg fiatalember. Okostelefonra vágyott, amit a Csodalámpa Alapítvány nagyon gyorsan tudott teljesíteni a Hollis Wealth segítségének köszönhetően. Károly a meglepődéstől szóhoz se jutott, amikor meglátott bennünket kezünkben a kis csomaggal. Helyette édesapja köszönte meg hálás szavakkal a csodás ajándékot. A fiú előző nap egy kisebb beavatkozáson esett át, így még nagyon gyönge volt és még egy mosolyra se volt ereje, de a szíve mosolygott, ami a mi szívünket is melegséggel töltötte el. Örültünk, hogy a karácsonyi meglepetésnek részesei lehettünk.



Köszönjük a Hollis Wealth támogatását , amely lehetővé tette a kívánság gyors teljesülését.




Szeged, 2014.12.20.
Tatár Ágnes
kívánság-koordinátor



17.Január

Bálint édesapjával előre meg volt beszélve a találkozó. Meg is érkezett hozzájuk az elektromos kisautó teljes titokban. Mire a Csodalámpától megérkeztem, az autó már fel volt töltve és úgy vittük be Bálinthoz a házba. Mint édesapja elmondta, azért találták ki közösen ezt az ajándékot, hogy a súlyosan beteg Bálint könnyebben tudjon furikázni a házon belül. Mikor a kisfiú meglátta az autót, nem is akart hinni a szemének, hogy álma valóra vált. Azonnal bele is pattant és pár perc múlva már profi módon irányította az autót. Boldog karácsonyt kívánva elbúcsúztam, mert láttam, hogy nagyon leköti a vezetés.

/ 3




Köszönjük a Hollis Wealth támogatását, amely lehetővé tette Bálint örömét.




Kaposvár, 2014.12.17.
Varga Ákos
Kívánságkoordinátor

17.Január

A CSODALÁMPA Alapítvány egy újabb gyermek kívánságát teljesítette, ami nekem az év teljesítésévé lépett elő!!!

Balázsnak tabletet kértek a Csodalámpától. Estére kérték a találkozót, hogy mindenki otthon legyen. Megérkeztem hozzájuk, de Balázs a szoba távolabbi végébe vonult. Leültem és mondtam, hogy egy ajándékot hoztam. Nagyon figyelt rám, és mikor kivettem a dobozt, amiben a gép volt, felcsillant a szeme és mindjárt tudta, mit hoztam neki.
Leírhatatlan az az örömtánc, amit Balázs bemutatott. Tudta, hogy kell bekapcsolni a masinát és már is használatba vette. Édesapja beállította a Wi-Fi kódját és Balázs már az interneten szörfölt. Pillanatok alatt megtalálta kedvenc rajzfilmjét és már mutatta is nekem. Aki addig egy idegen voltam neki, egy szemvillanás alatt a játszótársa lettem. Beült az ölembe és ott mutatta, mik a kedvenc rajzfilmjei. Úgy lépkedett az Interneten, hogy alig  tudtam követni. Szülei elmondták, azért lesz nagyon hasznos ez a tablet, mert erre írtak egy speciális programot, amivel, súlyosan beteg gyermekükkel tudnak kommunikálni és tudják fejleszteni képességeit. Balázs engem egyszerűen lenyűgözött, és a félórásra tervezett látogatásból több mint 3 óra lett, és csak az esti lefekvés miatt szakadt vége. 
Én nem is tudom leírni, hogy milyen feltöltődést adott Balázs és az egész család, látni azt a szeretetet, ahogy foglalkoznak vele és mindent megtesznek érte. Nekem egy héttel előbb lett ezen az estén karácsonyom, köszönöm.



Köszönjük a Hollis Wealth támogatását, ami lehetővé tette Balázs kérésének teljesülését.




Szabó László
kívánság-koordinátor
Pécs, 2014.dec. 15.


12.Január

Lívia komoly nagylány, aki sokat gondolkodott azon, mi legyen a kívánsága.

Végül a személyautóra szóló jogosítvány megszerzése mellett döntött, egyrészt azért, mert tervei között szerepel, hogy vidéki egyetemen tanuljon tovább, másrészt valamilyen „hosszú távú” kívánságra vágyott.

Nagyon ügyesen, még a 2015-ös érettségi vizsgái előtt levizsgázott elméletből, most a gyakorlati tanulást gyűri.

Vágyát a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola diákjai, szüleik és tanáraik támogatásával tudjuk valóra váltani valamint magántámogatóink segítségével.
Az iskola diákjai meghívták őt és édesapját szokásos heti találkozójukra, ahol megelőlegezték Líviának a jogosítványt, egy kedves kép formájában.

Emlékül kapott két AISB-s pólót is, az egyik az iskola új logojával díszített, így büszkén elmondhatja, hogy övé a No. 1!

Lívia nevében is köszönjük magántámogatóink segítségét, valamint a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola diákjainak, szüleiknek és tanáraiknak a sokéves támogatást!


Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.11.03.


9.Január



Zsolti súlyos beteg, a Csodalámpa Alapítványtól kültéri pingpongasztalt kért, hogy testvéreivel nagy csatákat vívhassanak. Kívánsága nagyon gyorsan teljesült.

Hogy a meglepetés minél nagyobb legyen, mielőtt a szállítók meghozták a nagy csomagot, Zsolti testvérével mit sem sejtve sétára indult, pedig ha tudta volna, mi készül, biztosan otthon marad.

Hazaérve meglátva a nagy csomagot, még nem sejtette, hogy ez az Ő ajándéka. Miután rájött, hogy mit takar a hatalmas doboz, a meglepődéstől és a boldogságtól könnyek szöktek a szemébe. Örömmel állapítottuk meg, hogy a meglepetés tökéletesen sikerült!

Kívánunk Neki sok boldog önfeledt játékkal töltött órát.


Köszönjük a Marko Dental Fogászat támogatását!


Tatár Ágnes
kívánság-koordinátor
Lajosmizse, 2014.11.27.

7.Január


Virággal egy nagy kirándulást tettünk, egy esőmentes decemberi napon. Meghívása volt egy budapesti iskolába, ahol nagy szeretettel és ajándékkal várták a tanárok és diákok egyaránt.

Egy jótékonysági séta keretében, illetve utána egy jótékonysági süti vásár bevételéből vásárolták meg Virágnak azt a laptopot, amelyet a Csodalámpa dzsinnjétől kért. Nagyon izgult a nagylány, furcsa volt neki a nagy nyüzsgés az iskolában, az összevissza szaladgáló mikulások és krampuszok látványa, hiszen a kicsiknek aznap volt az ajándékozás napja.

Amikor átadták neki a laptopot, egy kicsit elérzékenyültek a résztvevők, jó volt látni az önzetlen ajándékozók örömét és az ajándékozottét is.

Reméljük Virág, hogy segítségedre lesz a laptop a tanulmányaid során, egyben sok kellemes és szórakoztató órát szerez neked.


Köszönjük a Budapest II. Kerületi Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium munkatársainak és diákjainak, hogy valóra váltották Virág álmát.




Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.12.01.

7.Január


Enikő 16 éves nagylány, akit pici kora óta kezelnek Miskolcon a GYEK-ben. Édesapja egyedül neveli fiú testvéreivel együtt, így nem tudta teljesíteni Enikő különleges vágyát, ami egy laptop, méghozzá lányos színben.

Karácsonyi ajándékként a budapesti Radio Dental Extra Kft. teljesítette Enikő kívánságát!!

Nagy volt az öröm és a meglepetés, mert a "csajos" laptop mellé kapott táskát is és a cég nagylelkű ajándékaként mobil internet hozzáférést, valamint egy hatalmas gyümölcskosarat.

Kívánjuk, hogy sok örömöd legyen ajándékodban!


Köszönjük a Radio Dental Extra Kft. támogatását!



Stererné Ambrus Judit és Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2014.12.16.

7.Január


A 16 éves Dani Miskolcon a GYEK-be jár kezelésekre.

A csendes, halk szavú kamasz fiú határozott kéréssel fordult a Csodalámpához: szobájába szeretett volna kérni egy szekrénysort. Dani nagyon jó ízléssel ki is választotta az igazán férfias, gyönyörű szekrénysort Egerben, az Európa Bútorházban.

A bútorbolt munkatársai segítségképpen összeszerelték a szekrénysort, és haza is szállították Dani otthonába. Ezúton is hálás köszönet érte!!

Otthonában az FGSZ Zrt. Miskolci Üzemének egyik munkatársa, Molnár Pál úr adta át Daninak a bútort, aki a meghatódottságtól alig jutott szóhoz.

Dani és szülei nagyon örültek a szép szobabútornak, s köszönik mindenkinek, akinek része volt abban, hogy Dani még karácsony előtt megkaphassa a csodás "pasis" szekrénysort.


Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását.


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Mikófalva, 2014. december.12.


Üdvözlöm a Csodalámpa Alapítványt!

……….. Dániel vagyok, ….daganatos fiú. Miskolcon kezelnek. Az én kívánságom egy szekrénysor volt. Zsuzsa néni segítségével meg is kaptam önöktől.

Nagyon szépen köszönöm!

Zsuzsa néni és a szponzor járt nálunk tegnap, készítettek fényképeket, ami hogyha eljut önökhöz, látni fogják, hogy mennyire örülök neki!

Köszönettel:
……… Dániel

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok!


6.Január


A 9 éves Tibike még hosszú kezelés előtt áll Miskolcon a GYEK-ben.

A kórházban töltött idő alatt a kisfiú tanulni szokott, ezen kívül rajzolgatni és kreatívkodni is szeret. De azért unatkozni is szokott néha, és ezért úgy gondolta, ha lenne egy tabletje, akkor jobban telne a kórházban töltött idő, mert sokat játszhatna és filmeket is nézhetne.

Kívánságát a Csodalámpa Kernács Rita és leánya, Nóra segítségével teljesítette. Így Tibike megkapta az áhított tabletet, és ráadásul sok-sok játék és film is volt telepítve rá. A kisfiú először szólni sem tudott a meglepetéstől és az örömtől, de csakhamar felfedezte, hogyan kell játszani a játékokkal, s utána már le sem akarta tenni az ajándékát.


Köszönjük Kernács Nóra és Kernács Rita támogatását!




Tatárné Csonka Zsuzsanna és Bodnár Jánosné
kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2014. december 8.

6.Január

/ 3



Még karácsony előtt, december 22-én Pataricza Ildikóval vittük el az ajándékot Endrének.

A kisfiú már nagyon várt minket, csillogó szemmel vette át a laptopot.

A család a kisfiú betegségén kívül is rengeteg problémával küzd. Endre valószínűleg nemsokára mozgásában akadályoztatva lesz, így számítógépes játékokkal, tanulással tudja tölteni az idejét.

Azt gondolom, hogy nagyon jó helyre került az ajándék!


Fabriczius Gábor
Harkakötöny, 2014.12.22.

Endre nevében is köszönjük az Erste Biztosító vezetőinek és munkatársainak támogatását!


6.Január


Beatrix 13 éves kamaszlány, akit Miskolcon a GYEK-ben kezelnek, nyolcadik osztályos tanuló, és jövőre középiskolába szeretne tanulni.

Úgy gondolta, hogy egy laptop segítségével fel tudná venni a kapcsolatot az iskolával, ahol tanul, és így le tudna vizsgázni a nyolcadikos anyagból. De, mint egy igazi kamaszlány, színes „masinára” gondolt.

S kívánsága ma teljesült is! Kapott egy csodaszép piros laptopot, aminek nagyon ürült. Boldogságáról a képek tanúskodnak!


Köszönjük a PannErgy Nyrt. segítségét, adományukból teljesülhetett Beatrix álma.



Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2014.12.17.

5.Január

Örömömre szolgált, hogy én lehettem ott a 10 éves Attila kívánságának teljesítésekor, aki egy laptopot kért. A tiszaberceli kisfiú éppen a klinikán feküdt, anyukája is vele volt.

Dupla öröm volt számára az ajándék, hiszen nemrég volt a születésnapja is, és egy nagyon kedves debreceni felajánlónknak köszönhetően a karácsony előtti héten át is tudtam neki adni az új laptopot. A masinát játékokra is használja majd, az autóverseny a kedvence.

Nagyon boldog volt! Nem csak ő, hanem édesanyja is, aki izgatottan várta az érkezésemet, hogy láthassa beteg kisfia örömét!

Kívánom, hogy Attila használja egészséggel még nagyon sokáig ezt a gépet!


Köszönjük magántámogatónk ismételt segítségét!!

Harkányi Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2014. 12.17.

Archívum



Belépés