Beszámolók


1.Január
27.Február


Levente télen esett át a csontvelő transzplantáción. Szerencsére néhány hét után hazatérhetett otthonába, de még hónapokig a steril szobája „fogságában” lesz.

A mindig csendes Leventét, egy „ambulanciás napján” leptük meg az általa kért XBOX játékgéppel. Mikor meglátott engem egy számára addig ismeretlen hölggyel, az S&T cég képviseletében érkező Soós Tímeával, már sejtette, hogy mi járatban vagyunk.

Mosolya és a szeme csillogása elárulta, mennyire örült az ajándéknak. Mivel nagyon szereti a számítógépes játékokat, most lesz ideje kipróbálni jó néhányat, s mint elárulta, a bátyjával fognak hatalmas csatákat vívni az XBOX- gépen.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását, Soós Tímeának pedig a személyes részvételt az ajándékozáson!


Pallag Erika
kívánságkoordinátor
Budapest, 2017. 02.16.

27.Február



Szandra súlyos műtéten esett át, de minden pillanatban leste az ajtót, izgatottan várta a csodalámpás dzsinn érkezését…

Igen meghatódott, mikor kibontottam a dobozból az ajándékát, és meglátta a szép piros laptopját. Már annak is nagyon örült, hogy mellé raktuk a gépet, és segítettünk neki kinyitni.

Szandra elmondta, hogy amint jobban lesz és megerősödik, szeretne minél több ismeretet megszerezni a laptop segítségével, hogy majd egyszer nagy dolgokat vihessen véghez…




Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását!


Veres Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017. 02.22.

24.Február


Amikor már nálam volt Szonja ajándék laptopja, akkor vettem fel az édesanyjával a kapcsolatot, de sajnos nem tudtuk a kívánságát teljesíteni, mert a kislány a pécsi kórházban volt…

Eltelt egy-két hét és édesanyjával időnként beszéltem telefonon, de sajnos nem tudott egyelőre időpontot mondani, hogy mikor mehetnek haza. A kórházi ajándékozást pedig az aktuális influenzajárvány miatti látogatási tilalom tette lehetetlenné.

Nagyon sajnáltuk Szonját, hogy így elhúzódott kívánságának teljesítése… majd jött a hír, csengett a telefonon: a kislánya állapota javult, és az orvosok rövid időre hazaengedik a kórházból!

A Földgázszállító képviselőjével, Dávid Árpáddal rekordidő alatt egyeztettünk időpontot, és indultunk Szonjáékhoz. Az ajtót az anyuka nyitotta ki, és elmondta, hogy Szonja nem tud semmit a látogatásunkról, meglepetés lesz neki. Ez sikerült is.

Kívánjuk, hogy teljen sok örömöd ebben a lányos kis laptopban, Szonja!


Köszönjük az FGSZ Zrt. támogatását!


Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Kaposvár, 2017.02.14.

24.Február

Milánt otthonukban leptük meg, azaz szerettük volna meglepni, de édesanyjából kihúzta a Nagy Titkot, hogy ki és miért látogat ma hozzájuk. Minden álma egy PS4 játékgép volt, amit támogatóink jóvoltából ma sikerült is átadni számára.
Amíg vártuk a "bácsikat", hogy megérkezzenek, azt azért megtudtam a fiatalemberről, hogy első osztályos kitűnő tanuló, nagy állatbarát és felettébb komoly gondot okoz számára a Rubik kocka végső kirakása. Persze ez a gond abban a pillanatban elillant, ahogy megkapta a régen várt ajándékát a PS4-t.
A kívánságteljesítés Tamás bácsi és barátai jóvoltából valósulhatott meg, akik személyesen hozták el a játékgépet a kisfiú számára. A „férfiak” a csomag kibontása után, közös erővel, csillogó szemekkel, összeszerelték a játékkonzolt és hamarosan indulhatott is a móka.
Őszintén állítom, a játékot mindannyian nagyon élvezték, kicsit minden résztvevő férfiember visszaváltozott gyermekké.

/ 2



Milán, kívánjuk, hogy nagyon sok örömteli órát tölts e játékkal játszva!

Köszönjük támogatóinknak, a " 13 Villamosvezető Baráti Körének", hogy támogatásukkal valóra tudtuk váltani Milán álmát!/b>


Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Veresegyház, 2017. 02.16.


23.Február



Csodalámpa Alapítványtól a klinikánkon jelenleg kezelés alatt álló kislány, Kira egy gitárt kért…

Ezt a kívánságot nézte ki a honlapról támogatónk, Szitkai Attila , akit elmondása szerint „megszólított” ez a kérés.
Attila maga is szeret gitározni, de amatőr módon tanult… Kirát viszont nagyon komolyan érdekli az, hogy a hangszeren jól tudjon játszani, tanárhoz jár majd.

Attila felvette velem a kapcsolatot és hosszasan pontosítottuk a gitár típusát, méretét, végül az időpont egyeztetése után megjelent az osztályon a megbeszélt gitárral, meglepetés-ajándékként még hozott hangolót, pengetőket és gitártokot is!

Kiráék éppen kezelésről indultak haza, mikor megérkeztünk hozzá, sikerült számára váratlanul betoppanni. Egész idő alatt mosolygott és nagyon-nagyon örült.

Attila rögtönzött bemutatót tartott gitártudásából, megmutatta a hangoló működését is. A kellemes hangulatú kívánságteljesítés után örömmel és boldogsággal feltöltődve vettünk búcsút Kirától és anyukájától.

A fiatalember megfogalmazta nekem, hogy hatalmas erőt, energiát és boldogságot kapott a kicsi lánytól. Szeretne jó példával járni barátai előtt, hogy ezzel is biztassa őket beteg gyermekek kívánságának teljesítésére.


Köszönjük Szitkai Attila magántámogatónk segítségét!!


Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Szeged, 2017. február 1.

16.Február


Robi, a 17 éves kamaszfiú, a gasztroenterológiai osztály kedvenc betege. Gyógyulása érdekében minden utasítást pontosan betart, teljesen együttműködik az egészségügyi személyzettel. A főnővér szerint a betegségéhez való hozzáállása példaértékű.

Minden fájdalma és nehézsége ellenére is tud mosolyogni, pozitívan gondolkodni. Mivel a tanulásban szintén jeleskedett, a Csodalámpa dzsinnje örömmel teljesítette a kívánságát.
Egy szép új laptoppal lepte meg őt Gábriel Péter úr, aki már több kis betegünknek váltotta valóra a szíve vágyát. A fotók magukért beszélnek: öröm és meghatódottság töltötte be a kórtermet.

Robi egészen biztosan hasznos célokra fogja használni az ajándékát, amivel már innen a kórházi ágyról is közvetlenül tudja tartani a kapcsolatot a családjával, a barátaival, az iskolájával.


Köszönjük Gábriel Péter úr ismételt támogatását!


Koczkáné Hovanyecz Ilona főnővér
és László Márta kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.02.03.

16.Február



Budapesten, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán került sor a 7 éves, kaposmérői Máté kívánságának teljesítésére, egy Samsung LCD TV-nek az átadására.

Máté nagyon természetesen viselkedett, így az édesanyjával alkalmunk nyílt kicsit beszélgetni. Megtudtuk, hogy Máténak ezzel az adománnyal lehetősége nyílik meséket nézni a kisebb testvérével közösen, de ha úgy szükséges, tőle elkülönülten is, mivel a tévé Máté szobájába kerül.

Szép élmény volt számunkra ez a találkozás, örömöt adott Máté öröme!


Köszönjük Nagygyörgy Tibornak, kedves támogatónknak az adományát és az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottónak, hogy Máté álma valóra válhatott!


Kiss Edit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.02.10.

16.Február


Lackó 7 éves kisfiú, aki a Csodalámpától egy PS4 játékgépet kért. Egy kedd délelőtt került sor az ajándéka átadására a kórházban. Amikor meglátta nálam a nagy csomagot, rögtön tudta, hogy megérkezett a Csodalámpa ajándéka.

Csak úgy ragyogott a tekintete és a maszk alatt biztos fülig ért a mosolya. Azonnal ki is bontotta a dobozt és nagy örömére még egy focis játékot is kapott mellé. Apukája össze is szerelte a gépet, és Lackó már játszhatott is rajta.

Alig várta, hogy hazamehessen, és jó testvérként az öccsével együtt élvezhesse a játék örömeit. Leld benne sok örömöd, Lackó!




Köszönjük a PannErgy Nyrt. ismételt támogatását!


Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2017.02.07.

16.Február


Balázs különleges kívánsága 2017. február 9-én teljesülhetett. Olyan széket / PLAYSEAT EVOLUTION TIM-CORONEL DAKAR/ kért az alapítványtól, amelyben kényelmesen hátradőlve játszhat, közben profi autóversenyzőnek érezheti magát. Arról beszélgettünk, hogy ha minden jól megy, akkor szülei és szülei barátai egy másik vágyát is teljesítik hamarosan: egy Jack Russel-terrier boldog tulajdonosa lesz.

Balázs édesapja meglepett és csupa hála, ugyanis tengernyi kedvességet kaptak Szegeden, amióta Kalocsáról ide járnak kezelésekre. Kérte, hogy adjuk át köszönetüket Sashegyi Árpádnak, aki nem tudott személyesen részt venni az ajándékozáson.




Köszönjük Sashegyi Árpádnak és Sashegyi Árpádné Edinának, kedves támogatóinknak az adományukat, illetve az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottónak, hogy Balázs álma valóra válhatott!


Kapás Csilla és Dr. Kapás Ferenc
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2017.02.09.

14.Február

Pont akkor érkeztünk Bálinthoz, amikor véget ért az infúziós kezelése.

Először nem nagyon tudta, hogy ki ez a két idegen egy nagy dobozzal, de előbb a nővér, majd édesanyja magyarázata alapján már emlékezett a "csodalámpás nénire" és sejtette miért is jöttünk.
Türelmetlen volt, hiszen ment is volna már haza, meg nem is akart felkelni az ágyból, mert azért a kezelés is megviselte kissé...

/ 4




Azért, amikor sikerült tisztázni, kik vagyunk és mi van a dobozban, kicsit felcsillant Bálint szeme. Bár édesanyja is kapacitálta, hogy bontsa ki az ajándékot, legalább tudjuk meg, milyen a színe a laptopnak ("hátha rózsaszín" - vicceltünk vele egy kicsit) , következetesen azt válaszolta, "majd otthon".

Így azután átadtuk a számítógépet a fiú édesanyjának és jobbulást kívánva elköszöntünk.

Kedves Bálint, mielőbbi javulást és gyógyulást kívánunk neked valamennyi "csodalámpás" és támogatóink nevében!

Bálint nevében is köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Deutsche Wirtschaftsclub Ungarn tagjainak és Dr. Arne Gobert úrnak a támogatást!



Ratimorszky Bea és Patzauer Gábor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2017.02.08.

9.Február



Mónika betegsége váratlanul toppant be az életébe. Több orvost megjárva, végül kiderült mi is a baj, és azóta kezelés alatt áll, fokozatosan kezdi visszanyerni betegsége előtti súlyát, erejét.

Kívánsága egy laptop volt, ami segítségére van és lesz a tanulásban, mivel szeptemberben kezdte el a 9. osztályt. A laptop a kórházban töltött nem kevés időben pedig a szórakozást és kapcsolattartás is elősegíti barátaival.

Reméljük, hamarosan hazamehet a hosszú gyógykezelések után, és ezzel a kívánságteljesítéssel mi is hozzájárultunk, hogy kissé jobban érezze magát a mindennapokban…


Mónika nevében is köszönjük magántámogatóinknak, köztük az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a 2016. évi Bonfire Night - Party for Charity rendezvényen gyűjtött adományok révén teljesülhetett a kívánsága.



Nagy Andrea és Tatár Ágnes
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2017. 02.03.


9.Február


Levente kívánsága egy laptop volt, hogy betegsége és a kórházi kezelések ne akadályozzák tanulmányaiban és a társaival való kapcsolattartásban. A Csodalámpa dzsinnje február 3-án ezt a kívánságot teljesítette, a nagyfiú boldogan szorította magához új “barátját”, az elegáns laptopot, és egy pillanat alatt már üzemelt is a „csodamasina”.

Levente elmesélte, hogy nagyon sok iskolai feladatot kell megoldania, így hálásan köszönte meg az ajándékát. Mielőbbi gyógyulást és a tanulásban sok sikert kívántam Leventének.


Levente nevében is köszönjük magántámogatóinknak, köztük az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a 2016. évi Bonfire Night - Party for Charity rendezvényen gyűjtött adományok révén teljesülhetett ez a nagy vágya.



Dr. Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.02.03.


9.Február



Bencének sajnos hosszú időt kell kórházban töltenie, ezért egy mobiltelefont kért, hogy a rokonokkal, barátokkal minél többet tudjon beszélgetni. Igazi kamasz fiúként nem szeretne lemaradni az iskolai pletykákról sem,- a haverok néha talán kicsit eltúlzott, de mindig érdekes beszámolóiról.

Mikor bekopogtam a kórterembe, az ablakon keresztül láttam, hogy Bencus kicsit szomorkásan, gondolataiba merülve fekszik az ágyban. Amint beléptem és üdvözöltem, rám nézett és azt hiszem máris sejtette, hogy vége a "lustálkodásnak", mert a rejtekhelyéből elővarázsolt dobozban valami olyan csoda vár rá, amit azonnal és kizárólag csak neki szabad kicsomagolni és üzembe helyezni. Arra azonban talán még ő sem számított, hogy a megálmodott telefon ilyen elegánsan "karcsú", a hatalmas képernyő pedig egyenesen elvarázsolta a kis kamasz fiút. A beüzemelés szinte pillanatok alatt megtörtént, a szivárvány minden színében pompázó háttérkép teljesen magával ragadta Bencét, aki egymás után varázsolta a képernyőre a számára nélkülözhetetlen alkalmazásokat.

Lassan elbúcsúztam, mert láttam, hogy a boldogságtól teljesen kipirult kis műszaki zseni számára a külvilág teljesen megszűnt. Bencus sorra egymás után győzte le az okostelefon minden "okoskodását" és hálásan szorongatta a megvalósult csodát.


Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017. február 6.

8.Február


Leona egy okostelefont kért a Csodalámpától. Nagyon megörült, mikor meglátott minket, sejtette, hogy a telefont hoztuk neki. A délután már izgalmasan indult a faluban, mert a szomszéd házban a tűzoltók egy vészhelyzetet hárítottak el. A mi érkezésünk más jellegű, örömtelibb izgalmat hozott.

Kicsomagoltuk és megmutattuk, hogyan működik a készülék. Ez lesz az első telefonja, így nagy figyelemmel nézte az „oktatást”. Állandóan mosolygott és nagyon sokszor megköszönte. A telefont már egyfolytában a kezében tartotta, még a kiskutyájának is megmutatta.

Ismét sikerült vidámságot varázsolni egy beteg gyermek arcára!




Köszönjük a Cisco Systems Hungary Ltd. támogatását!


Magasi Viktória, Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Kövágószöllős, 2017.01.29.

8.Február

Sok-sok éve végzem önkéntes munkámat a Csodalámpa Alapítványnál…

Mindig nagy, és tényleg egyedi öröm, amikor sikerül egy-egy kisgyermek kívánságának teljesítésében részt venni.

Így volt ez 2017.01.27.-én is, amikor Laura kívánságát teljesítettük. Laurát régóta ismerem és követem gyógyulását. Ő egy nagyon okos, érdeklődő, tanulni vágyó kislány.
A kérése egy jó laptop volt, amivel könnyebben tud akár önállóan tanulni, böngészni az internetet, játszani.

Heti vizsgálatára érkezett, és talán kicsit mérges is volt, hogy miért kellett korábban a klinikára érnie. Amikor azonban meglátta kezemben a csomagot, már mosolygott, hisz tudta, miért is volt ez a nagy „rohanás”.
Óvatosan bontogatta a számítógépét és közben folyamatosan mosolygott.


Ezúton is szeretnénk megköszönni magántámogatóinknak, köztük a Corinthia Hotel Budapest nagylelkű vendégeinek önzetlen támogatását, mely lehetővé tette e kívánság teljesítését!



Russay Ildikó
kívánság-koordinátor
Pécs, 2017.01.27.


8.Február


Mikor megérkeztünk Laurához az ablakból már ismerősként integetett nekünk. A Csodalámpa Alapítvány nagy szekrénye lett a gyerekszoba új bútora. Szülei már belepakoltak, Laura meg imád kipakolni belőle. A játékait viszont már ő tette az alsó fiókokba. Mivel mozgásában korlátozott, ezért egy ilyen stabil szekrény kellett, hogy játék közben ne boruljon rájuk. Újabb örömet szereztünk egy gyermeknek és a családnak is.


Ezúton is szeretnénk megköszönni magántámogatóink, köztük a Corinthia Hotel Budapest nagylelkű vendégeinek önzetlen támogatását, mely lehetővé tette e kívánság teljesítését! Köszönjük magántámogatóink segítségét!




Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Pécs, 2017. 02. 06.


8.Február



Az 5 éves Lacikát Miskolcon a GYEK-ben kezelik. Szeret játszani az interneten található játékokkal is, de a kedvence a LEGO. Szülinapra, névnapra, karácsonyra mindig ilyesmot kér ajándékba. Ezért amikor megkérdeztem, mit szeretne kérni a Csodalámpától, természetes volt a válasz, hogy legót.

Laci a Nexo Knight sorozatba szeretett bele, szerencsére kívánsága nagyon hamar teljesült! A kisfiú, mikor meglátta az orvosi rendelő asztalán a két hatalmas doboznyi építőjátékot, örömében táncra perdült…

Kedves Lacika! Kívánjuk, hogy sok örömöd legyen ajándékodban és gyorsan gyógyulj meg!




Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor

8.Február


A 16 éves Kristóf komoly betegséggel küzd, ami sajnos ágyhoz köti, nem tudja korábbi kedvenc elfoglaltságait űzni, mint foci és egyéb sportok…

Így alapítványunktól egy Samsung LCD TV-t kért, amit támogatónk jóvoltából igen gyorsan tudtuk teljesíteni.

Sajnos a nagyfiú december huszonharmadika óta folyamatos kórházi ápolásra szorul, alig várja, hogy végre hazamehessen és a saját szobájában nézhesse a TV műsorokat.

Drukkolunk, hogy minél előbb javuljon az állapotod!


Köszönjük az alaszkai Iditarod szánhúzó kutyák versenyén egyedüli magyarként résztvevő Balogh Ottó úrnak, hogy Kristóf álma valóra válhatott!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2017.01.03.

8.Február



Támogatónk így emlékezik a kívánságteljesítésre:


Jázmin kívánsága egy csodaszép babakonyha volt, ami Magyarországon nem
szerezhető be. Egy Németországban tartózkodó barátunk címére rendeltük meg
az ajándékot, aki aztán a szállításban is nagyon szívesen közreműködött.
Mivel lapra szerelten érkezett a nem mindennapi játékbútor, igazi mulatság
volt a családnak a több órányi összeszerelés. Már csak a belföldi
szállítást kellett megoldanunk, amihez egy kedves szomszédunk ajánlotta fel
segítőkészen autóját. Így egy röpke másfél órányi utazás után egy szombati
napon érte el az ajándék a célállomást, egy meghitt családi házat.

Érkezésünkkor nagyon helyes család fogadott minket. Jázmin és kisöccse már
nagyon izgatottan várták a Csodalámpa ajándékát.
Igazi különleges napnak bizonyult az érkezésünk, mivel a kislány közösségbe
még jó ideig nem mehet, és a család látogatót sem fogadhat. A nagy
meglepetés érdekében velünk kivételt tettek, így együtt vihettük be a
várva-várt ajándékot. Óriási mosoly fogadta a nem mindennapi méretű
babakonyhát, ami végül Jázmin csodás szobájában találta meg a végleges
helyét. Gyorsan előkerültek az előkészített játékedények is, amiket
lelkesen be is pakolt a "kis gazdasszony".

Jó érzés volt látni, hogy örömet vihettünk ajándékba egy ilyen szép család
életébe, és reméljük, hogy Jázmin betegségéből jövő ilyenkorra már semmi
sem marad, és a babakonyha még sokáig varázsol sok vidámságot a család és a
gyerekek arcára, mert nagyon megérdemlik.




Köszönjük magántámogatónknak, Bagi Csillának és családjának a támogatását és az aktivitását, az ajándék beszerzését, szerelését, szállítását!!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Rétság, 2016.12.17.

8.Február


Dávid 16 éves középiskolás fiú, aki nehéz időszakon van túl… A Csodalámpáról korábban nem hallott még, de szinte azonnal tudta, mit szeretne! Fiatal kora ellenére komoly számítógépprogram és hardverfejlesztéssel foglalkozik, versenyeken is részt vett és volt, amit meg is nyert társával.

Nagyon tehetséges fiú! Asztali számítógépen dolgozik és a mobilitáshoz nagy szüksége lett volna egy laptopra! Ebből következik, hogy mikor „megdörzsölte” a csodalámpát, egy laptop lett a kívánsága, és kérése szinte azonnal, két hét alatt teljesült.

A kamasz fiú boldogsága határtalan volt:
„Nem gondoltam, hogy ilyen szép!” - mondta bájos mosollyal.

Dávid, neked azt kívánom, használd egészséggel, okosan, és további sikereket kívánok a tanuláshoz és a munkához!




Köszönjük a PannErgy Nyrt. ismételt támogatását, amivel ennek a tehetséges nagyfiúnak nagyon sokat segítettek!!


Pintérné Gál Anna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2017.01.30.

8.Február


A 14 éves Ádámot már hosszú ideje kezelik Miskolcon a GYEK-ben. Kérdésemre, hogy mit szeretne kérni a Csodalámpától, azonnal kutakodni kezdett a neten. Hamar rá is talált egy aranyszínű Huawei okostelefonra, s félve megkérdezte, hogy vajon lehetséges-e, hogy ő kapjon egy ilyen szép készüléket.

S mivel a Csodalámpa dzsinnje nem ismer lehetetlent, Ádám hamarosan meg is kapta az okostelefont.

Ezen a napon kontroll vizsgálatra jött a kórházba szüleivel, s nem is sejtette, hogy milyen meglepetés vár rá. Száján mosoly, szemében könnyek csillogtak a boldogságtól.


Köszönjük magántámogatóink segítségét, nagy örömet szereztek!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2017. január 18.

7.Február


Szeged-Dorozsmán élő Kristóf (13 éves) az iskolájában informatikát tanul, és ügyesen használja az iskolai számítógépet.

Nagyon szeretett volna egy saját laptopot, mivel szereti a számítógépes játékokat, de a filmeket is. De megtudtuk, még ennél is fontosabb oka volt annak, hogy laptopot kért, mert nagyon hiányzik neki az Angliában dolgozó édesanyja, vele szeretné skype-on tartani a kapcsolatot.

Otthonában kerestük meg őt, láthatóan nagyon örült az ajándékának.


Köszönjük a Fércművek ismételt támogatását!


Dóczi Tamásné
kívánság-koordinátor
Szeged, 2017. február 3.


Kristóf nagybátyja azóta támogatónkká vált, tőle érkezett ez a köszönőlevél:


Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Kristóf nagybátyja vagyok, és szeretném megköszönni, amit érte tettek, hihetetlen és egyben csodálatos, hogy vannak még ennyire jószívű és önzetlenül segíteni akaró emberek ott, ahol sajnos egyre kevésbé divat az adományozás és egymás segítése.

Remélem, tudok a későbbiekben is segíteni és kérem, ha bármit tudok tenni azért, hogy egy rászorult gyermek álma valóra váljon, nyugodtan vegyék fel a kapcsolatot velem, és talán tudok többet is tenni.


3.Február


Kristóf már nagyon várta azt a percet, amikor végre átveheti az elektromos dzsipjét, ehhez azonban nagyon sok felnőttnek kellett összefognia. A Music FM munkatársai még a budapesti stúdióban kibontották a hatalmas csomagot és összeszerelték a beülős autót, így már készen vitték ki a család lakóhelyére.

Kristóf már az ablakból leste az autót, de amikor be is ülhetett, annál nagyobb örömet már régen nem láttak a szülei. Az elkövetkezőkben, bár igazán hideg napok jöttek, de Kristóf, amikor csak lehetett, nagyon boldogan rótta az utat a ház körül az autójával, sőt a mamáját még a bevásárláskor is elkísérte a csodajárművel.


Köszönjük a 89.5 Music FM Jótündére és a Shell ClubSmart felajánlását, így segítségükkel a többhetes országos kampányuk keretében teljesülhetett Kristóf álma.



Felkai Márta
Pomáz, 2017. január 20.

3.Február


Amikor Fruzsi kérése megérkezett a Csodalámpához, azt gondoltuk, könnyen megtaláljuk és átadhatjuk neki azt a kiscicát, akivel boldogan együtt nevelkedhet. Ez azonban egy kis időbe telt, hiszen ehhez Schultz Xénia tenyésztőnek a kölyök Carlosból egy maximálisan alkalmazkodó, együttműködő kis társat kellett nevelnie.

Egyik kedves cicabarát támogatónk, Sárecz Szabina segítségével megszerveztünk egy ismerkedő randevút, ahol az első percben eldőlt, Carlos egyáltalán nem fél a gyerekektől, a dögönyözést is tűri… egy ideig legalábbis. Így néhány nappal később újra találkoztunk, amikor a cicus már az új gazdájával, Fruzsival utazott haza. Az édesanyától azóta is rendszeresen hallunk Carlosról, aki Fruzsi lábánál hajlandó csak aludni, csak a kislánytól fogadja el az ételt és az ablakban ülve várja haza kisgazdáját. Fruzsi pedig nagyon vidáman játszik a kis barátjával és nagy kacagások közepette eteti a gyönyörű bundájú négylábút.




Köszönjük Schultz Xénia NolitaCoon Maine Coon Cattery tenyésztőnek, hogy felajánlásával és segítségével teljesülhetett Fruzsi álma.


Felkai Márta és Molnár Andrea
Budapest, 2017. január 25.

Archívum



Belépés