Beszámolók


1.Január
27.Február




Laura nincs jól, fáradt, fekszik az ágyában és semmihez sincs kedve. Nehéz szívvel mentem be a szobájába, hisz szerettem volna, ha jobb állapotban sikerül az ajándék átadás.

Mikor a szobába léptem, felnézett és meglátta a dobozt a kezemben, akkor jött az első mosoly. Édesapja bontotta fel a csomagot, amikor Laura meglátta a Csodalámpától kért laptopot, már folyamatosan mosolygott. Egy–két programot megnézett, majd fáradtan lefeküdt, és csak annyit mondott: „Köszönöm szépen!”


Köszönjük a PannErgy Nyrt-nek, hogy ismét sikerült mosoly csalni egy beteg gyermek arcára.


Russay Ildikó
kívánság-koordinátor
Pécs, 2015.02.02.

27.Február




A lispeszentadorjáni Gyuri egy különlegességet kért a Csodalámpától. A 18 éves nagyfiú nagyon szereti a számítógépes játékokat. Ezért nem is ért senkit váratlanul, hogy kívánsága egy HP Gamer laptop volt.

Gyurit a Tűzoltó utcai klinikán leptük meg egy borongós januári délutánon. Nagyon megörült, mikor meglátta a nagy dobozt a csodalámpás táskában. Egyből tudta, hogy megérkezett a várva-várt laptop. Széles mosollyal bontotta ki a dobozt és kapcsolta be a gépet. Mikor felállt a rendszer, egyből nekilátott felfedezni, hogy milyen programok és alkalmazások találhatóak a gépen. Míg Gyurit „beszippantotta” a laptop, mi az édesanyjával beszélgettünk.

Miután mindent végignézett, a nagyfiú boldogan nyugtázta, hogy minden megvan a gépen, ami szükséges a játékhoz. Még egyszer megköszönte az laptopot. Búcsút mondtunk Gyurinak és anyukájának, és csendesen távoztunk, miközben Gyuri újra elmerült a laptop tanulmányozásában.

Kedves Gyuri, kívánjuk, hogy teljen nagyon sok örömed a laptopban.


Köszönjük magántámogatóink valamint a British International School támogatását, ami lehetővé tette Gyuri kérésének teljesülését!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. január 19.

27.Február

Botond régóta vágyott egy tabletre, amin leginkább játszani szeretne, na meg a barátokkal levelezni.
Sajnos az utóbbi időben igen sokat kell folyamatosan kórházban töltenie, s bár a szülei nagy odafigyeléssel foglalkoznak vele, úgy gondolta, ez az eszköz segít megkönnyíteni a kezelés, a gyógyítás alatti unalmas órák eltöltését.

Ezen a szerdai napon nem is sejtette, hova indulnak a szüleivel ilyen késő délután. Így kicsit megilletődött, amikor a Corinthia szálloda halljába beléptek, ahol vártuk őt. Egy kis beszélgetés után gyorsan átadtuk Botondnak az ajándékot, hogy minél hamarabb felvidítsuk vele.

Ahogy a képeken is látszik, nagy örömet szereztünk neki, reméljük, hogy az ajándék öröme meggyorsítja a gyógyulást és több vidám órát szerez neki.

/ 3



Kedves Botond, kívánjuk, hogy mielőbb gyógyulj meg!

Köszönjük magántámogatóink, valamint a Corinthia Hotel Budapest támogatását, hiszen ezzel valóra váltották Botond álmát!


Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. február 25.


25.Február




Február 23-án egy mosolygós, fiatal hölgy várt rám a Tűzoltó utcai Klinika portáján. Gyógytornájára jött, így sikerült a találkozót Vikivel erre a napra megszervezni.

Amikor a táskámból elővarázsoltam egy kis dobozt, a mosolya még ragyogóbb lett, felismerte, hogy a hőn áhított iPhone telefon doboza van a kezemben. Viki betegsége miatt magántanuló, így nagyon örült a telefonnak a kapcsolattartás megkönnyítése miatt.

Nagyon köszönte a Csodalámpának és a támogatónak is ezt a gyönyörű ajándékot.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását,

mely lehetővé tette Viki álmának megvalósítását!


dr. Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.02.23.

25.Február


Renátó súlyos betegsége "derült égből villámcsapásként" érte a családot. A klinikán több hónapot benn kellett töltenie a nagyfiúnak, és nagyon megviselte ez a fajta bezártság. Nagyon örült, mikor megtudta, hogy lehet egy kívánsága az alapítványtól és gondolkodás nélkül laptop volt az, amit kért.

Mivel édesanyjával élnek szerény körülmények között, nem is álmodott róla, hogy kívánságát a családja valóra tudja váltani. De jött a Csodalámpa, és a kedves támogatók…

A hosszú, kórházban töltött idő alatt kellemes kikapcsolódást lesz a laptopozás, de természetesen a tanulásra is használni fogja boldog tulajdonosa.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását,

mely lehetővé tette Renátó álmának megvalósítását!


Márkusné Julika és Nagy Andrea
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2015. január 22.

25.Február




Debóra alapvetően nagyon visszahúzódó és szűkszavú, vele és az édesanyjával a kórházban, igen nehéz vizsgálatok után találkoztam. Alig tudtam szóra bírni a nagylányt, megviselte a kezelés.

Azért amikor elmondtam, hogy a Csodalámpa Alapítvány most teljesíti az ő óhaját, akkor kezdett felengedni és érdeklődni az ajándékról.

Mivel a következő hetekben és hónapokban is folyamatosan kell jönniük Budapestre a kórházba, így igen nagy hasznát veszi majd a laptopnak, hiszen így nem marad el a tanulással, és a várakozási idők alatt is levelezhet a barátaival.


Köszönjük magántámogatóink és az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását,

mely lehetővé tette Debóra álmának megvalósítását!


Halmos Judit
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. február 5.

25.Február




András már nagyfiú és nem igazán hisz a varázslatokban. Bizony kicsit kétkedve fogadta, mikor elmeséltük neki, hogy a nagy "varázsló" valóra váltja álmait - csupán csak el kell árulnia, mi is az a csoda, aminek megvalósulásáról oly rég óta álmodik.
Kiderült, hogy egy XBOX 360 játékgépet szeretne, hisz a sok ágyban töltött idő is gyorsabban telik az izgalmas játékokkal.

A kamasz fiú még nehezen tud járni, így a mentők hozták fel kontrollra a Tűzoltó utcai Klinikára, ahol a "dzsinn" már várta a hatalmas dobozzal, a dobozban pedig a megvalósult álom lapult.
Mikor András megjelent a rendelőben, bizony elég rossz kedve volt, hiszen a kontroll minden alkalommal egy azonnali szurival kezdődik. Ma azonban másképp történt, ugyanis az aranyos nővérkék és doktor nénik megengedték, hogy először átadjam a dzsinn ajándékát és majd csak utána jöhet a csúnya szuri.

András csodálkozó szemekkel nézett rám, mikor meglátott a rendelőben és még jobban csodálkozott, mikor a drága aranykezű Böbe néni "szuri előkészítő" széke helyett egy másik székbe csalogattam és elővarázsoltam egy nagy dobozt, amelyben benne volt a megvalósult álom, az XBOX 360 játékgép.

A nagyfiú annyira meg volt lepve, hogy alig tudta kézbe venni az ajándékot, mikor pedig meglátta a dobozban megbújó gyári játéklemezeket is, akkor a köszönet mellé csupán annyit tudott mondani a meghatottságtól: hűha, még ez is?! Az ámulattól és az örömtől még alig tért magához és sajnos máris lejárt a haladék, át kellett ülnie Böbe nénihez, hogy mielőbb túl legyen a megúszhatatlan szurin. András a boldogságtól mosolygó szemekkel ült be a székbe és csillogó tekintete elárulta - alig várja, hogy túl legyen a vizsgálaton és ha hazaértek, azonnal hozzá kezdhessen a gép beüzemeléséhez és utána jöhet a játék!

Kívánunk mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok izgalmas órát a játékok világában.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását,

mely lehetővé tette András álmának megvalósítását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.február 18.

24.Február

A 17 éves Tibor kérése igen nagy kihívást jelentett nekünk, hiszen Arnold Schwarzeneggerrel szeretett volna találkozni, és néhány mondatot váltani vele.

Tibor elmesélte nekünk, hogy évek óta a híresség a példaképe, így már meg sem lepődtünk, amikor elárulta, néhány éve maga is testépítő lett.
Kezdetben kicsit aggódtunk, hogyan teljesítjük majd ez a vágyat, hiszen Schwarzenegger úr Amerikában él és alapítványunk csak Európában vállal kívánságteljesítést. De egy csapásra megoldódott minden, hiszen az egyik kedves önkéntesünk, támogatónk, Benkő Vilmos bemutatott minket a 2015-ös MVM Siker-Nap fő szervezőjének, Kiss-Török Gergelynek, aki az első perctől kezdve felajánlotta a segítségét. Nem volt más hátra, mint izgatottan várni a találkozót.

A február 22-i vasárnapot Tibor és családja velünk töltötte. Vidékiek lévén, támogatónk segítségével szállásról is gondoskodtunk, így Budapestre érve a Corinthia Hotel Budapestben látták a őket vendégül.
Egy fantasztikus ebéd és a lenyűgöző hotel megtekintése után elindultunk a Budapest Arénába, ahová a különleges találkozót szerveztük.

A helyszínen a programban sok érdekes előadást hallhattunk a sikerről, majd ahogy múltak az órák, mindannyian egyre izgatottabbak lettünk.
Végre elérkezett az este, amikor Schwarzenegger úr lépett fel a színpadra és megtartotta az előadását, melyből sok érdekes információt tudtunk meg.
Mesélt arról is, hogy egy ausztriai kis városban kezdte és arról is, hová jutott, valamint megosztotta velünk azt a hat tanácsot, mely szerinte a siker titka.
Az előadás végén Gergely megkérte Tibort, hogy menjen fel a színpadra és a fiú átadta Schwarzenegger úrnak az „ő ajándékát”. Tibor közvetlenül beszélgetett példaképével, majd megmutatott neki egy fantasztikus rajzot, melyet a barátja készített a sztárról.

/ 6




A kormányzó dedikálta a portrét, majd mosolyogva hozzátette: a rajzon sokkal nagyobb a bicepsze, mint valaha volt. Az ajándékba adott csodalámpás mézeskalács nagyon tetszett neki, bár megjegyezte, amint ezt megeszi, kezdheti a felüléseket, legalább 250-et ahhoz, hogy ezt ledolgozhassa...

Jó volt látni Tibor arcát, mennyire örül a találkozásnak és a kormányzó úrét is, mennyire meghatódott. Tibor a rajzot bekeretezve a konditermének falára teszi.

Kívánjuk, hogy minden álma ilyen fantasztikus módon teljesüljön és ő is, követve Arnold Schwarzenegger úr tanácsát, olyan sikeres emberré váljon, mint a példaképe.

Őszintén bevalljuk, hogy az ilyen kívánságok megvalósítása, mindig nagy fejtörést okoz nekünk. Sokan gondolják, hogy lehetetlen egy ilyen kérést megvalósítani. Mi csodalámpások azonban mindig bízunk abban, hogy sikerül, mert ha hiszünk benne, sikerülnie kell. Tibor mosolyogva mondta, mennyire örül annak, hogy sikerült, de tudta, menni fog, hiszen családjával együtt mélyen hívő ember.

Tőlünk az alábbi, ismeretlen szerzőtől származó angyali idézettel búcsúzott:

"Köszönöm Nektek is, de tudnotok kell, hogy a hit látja a láthatatlant, elhiszi a hihetetlent és eléri a lehetetlent."

Olyan ez a mondat, mintha alapítványunk önkéntesei és támogatói mondták volna...

Köszönjük Schwarzenegger kormányzó úr szívességét, továbbá köszönjük a támogatást Kiss-Török Gergelynek, az MVM Siker-Nap szervezőjének és és Benkő Vilmosnak, rendezvény a védnökének, Csillag Viktóriának és Szabó Zsuzsának, akik a találkozó szervezésében segítettek, magántámogatóinknak és a Corinthia Hotel Budapestnek, ahol Tibor családjával tölthetett egy éjszakát, a Gyöngyösmézes cégnek pedig a csodaszép - és Arnie szerint legalább 250 fekvőtámaszt érő - mézeskalácsot.


Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. február 22.

24.Február

Milánt a Semmelweiss Egyetem Tűzoltó utcai klinikáján kezelik.

Itt látogattuk meg az egyik kezelési napon, támogatónkkal dr. Balázs László úrral együtt. Úgy gondoltuk, ha épp egy kezelési napon teljesül a kívánsága, talán még az infúzió is hamarabb lecsepeg...

Bár a kórházon kívül még viccesnek tűnt ez a gondolat, telibe talált; mikor beléptünk, bizony, épp csepegett az infúzió...

Milán, látva a két idegent és a nagy piros "csodalámpás" szatyrot, infúzió ide vagy oda, felült kedvünkért.

Elővettük és kezébe adtuk a vadonatúj HP laptopot, elkerekedett a szeme, és csak annyit mondott, hogy "hű, ez még jobb mint amire gondoltam...".

Az a gyanúm, nagyot tévedtem az infúzióval kapcsolatban: Milán számára ezúttal alighanem sokkal lassabban fogyott az infúzió és telt az idő a délutáni hazamenetelig...



Kedves Milán! gyors és teljes gyógyulást és sok vidám órát kívánunk neked az ajándék számítógép társaságában!

Milán nevében is köszönjük dr. Balázs László úr támogatását és magántámogatóink segítségét!.


Patzauer Gábor
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. február 23.


24.Február

Lelle Anna (nevének jelentése: lélek, kegyelem) súlyosan beteg kislány, akinek régi vágya volt, hogy személyesen találkozhasson Ferenc Pápával.

Ez az álom 2015.január 28-kán valóra vált.
A néhány napos római út során Anna gyönyörködhetett az "örök város" csodálatos műemlékeiben, de természetesen a legnagyobb élmény az volt számára, amikor személyesen találkozott a Pápával, aki abban a megtiszteltetésben részesítette a kislányt, hogy 4-5 percig beszélgetett vele.
Anna arca ragyogott a boldogságtól és látszott rajta, hogy ez az élmény sok–sok erőt ad majd neki a betegségével való további küzdelemhez.

/ 4




Köszönjük e különlegesen kedves kislány álmának megvalósításához nyújtott segítséget magántámogatóinknak és a kanadai HollisWealth cég vezetőinek és munkatársainak,


Benkő Vilmos és Benkő Nóra
kívánság-koordinátorok
Róma, 2015. január .28.


18.Február

Vanda sokat gondolkodott, mit szeretne a Csodalámpa Alapítványtól,de végül megálmodta… Fehér laptopot szeretne! Egy szép napon Vanda szakrendelésre jött,nem is sejtette,hogy megkapja a masinát, amit már nagyon-nagyon várt!

Kedves támogatónk gyönyörűen becsomagolva, apró ajándékkal és levéllel ellátva küldte a meglepetést. Amikor a csomagot átadtam a kislánynak, nagyon boldog volt, szeme csillogott.


Köszönjük a Krüllung Kft. támogatását!




Debrecen, 2015.02.04.
Bobkó Stella
kívánság-koordinátor


18.Február

Ruben kívánsága egy lábbal hajtható traktor volt utánfutóval. Megérkeztünk Tamással és addigra a traktort már apuka összeszerelte a megbeszéltek szerint. A mi feladatunk az „ünnepélyes ajándékozás” lett. a kisfiú nagyon meglepődött, és nagyon örült, amikor meglátta ezt a komoly játékot!

Megtudtuk, hogy Ruben mindene a traktorok. Már igazi traktort is vezetett! Elsőre nagyon ügyesen vezette az ajándékát, a szobában előre és hátramenetben is remekelt. Kishúgát az utánfutóban vitte, majd a vezetést is átengedte a testvérének, igaz csak kis időre. Amíg ott voltunk, Ruben nem is szállt le az új játékáról.

Kívánjuk, hogy a jó idő beálltával az udvarban is sokat játsszon új kedvencével.


Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását!



Szabó László és Sólyom Tamás
Kívánság-koordinátorok
Szentlőrinc, 2015. 01. 31.


17.Február




A Nyíregyházától keletre fekvő kis település egyik családjában nagy volt az öröm, mikor megérkezett a bútorszállító autó.

Hogy kinek volt ez nagyobb öröm: Vandának, vagy az anyukájának? Valószínűleg mindkettejüknek! Egy kétszemélyes, ágyazható kanapét kaptak, hogy kényelmesen, összebújva tudjanak aludni – és gyógyulni!!

Hiszen az érintésnél, az ölelésnél nincs jobb gyógyszer!!


Köszönjük a Hollis Wealth támogatását!


Nagy Olga
kívánság-koordinátor
Napkor, 2015.02.03.

17.Február




Réka egy nyitott, kommunikatív, mosolygós nagylány, aki jelenleg még gimnazista, de szeretne továbbtanulni, egyetemre menni, így a Csodalámpától egy laptopot kért, ami az egyetemi tanulmányaiban majd nagy segítség lesz számára.

Amikor megérkezett az ajándéka, épp az osztályon feküdt kezelésen. Elmondása szerint már sejtette, mert hívták a Csodalámpától, de pontos időt, napot nem tudott, hogy mikor érkezik. Így amikor beléptem a kórterembe az ajándékával, fülig érő mosollyal fogadott. Majd kibontotta, bekapcsolta és azonnal tanulmányozni kezdte, miket fog majd föltelepíteni.

Használd egészséggel az új laptopodat, Réka!


Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását, ami lehetővé tette, hogy Réka álma valóra váljon.





Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2015. január 19.

17.Február




A Budai Gyermekkórház mozgás rehabilitációs osztályának 2. emeleti folyosóján vártam Lacikát és szüleit, egy meglepetést rejtegetve. Lacika ugyanis a Csodalámpától egy XBOX ONE-t kért, ami után már régen vágyakozott, hiszen a családban unokatestvéreinek volt már hasonló játéka, és a családi együttlétek alkalmával nagyon megtetszett neki.

Negyed kettőkor kinyílt a liftajtó és feltűnt a háromtagú család. Rövid üdvözlés után beinvitáltam őket egy csendes szobába. A kisfiú kicsit csodálkozott, hogy nem a tornaterem felé vesszük az irányt, de amikor kezébe vehette az ajándékot, egy nagy mosoly jelent meg az arcán. Lassan kibontotta és minden alkatrészt gondosan megvizsgált, és akkor megértette, hogy ez a szép ajándék most már az övé.

Büszkén tartotta újdonsült játékát, amikor a fotó elkészült. Lacika, remélem, hasznodra válik ez a szép meglepetés!


Köszönjük a Hollis Wealth támogatását!


Víz Krisztina
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.12.15.

17.Február




Antónia a Csodalámpától egy laptopot kért, hogy annak segítségével akkor is tudja követni az iskolai tanulást, amikor kórházba kell mennie. A kívánságteljesítést az Assono Magyarország Kft. és a budavári Hilton közösen vállalta.

Az átadásra egy igazi borongós, decemberi késő délután érkeztünk meg a gyönyörű szállodába, ahol Kovács Pál PR igazgató fogadott bennünket. Nem mindennapi látvány az, amikor egy nagyobb, közel húszfős társaság körüláll egy kislányt és mindenki szemében ott van a csillogás, osztozni egy gyermek örömében, s ezzel egy élménynek részese lenni.

Antónia egy cseppet sem volt megilletődve, nagyon illedelmesen megköszönte a laptopot és a hozzá illő táskát, s mi sem volt számára természetesebb, mint hogy a következőkben sorozatfotók készültek róla. A program folytatásaként, amíg a felnőttek a szálloda konyhájával és az ételek fortélyos elkészítésével ismerkedhettek meg, addig Antóniát és édesanyját Kovács Pál forró csokival és finom sütivel kínálta meg.

Az ínycsiklandozó uzsonna fogyasztása közben a kislány elmesélte, hogy nagyon szeret táncolni, szerepelni, külön szakkörbe is jár, ahol a tudását megmutathatja. Mivel későre járt és Biatorbágy hegyteteje, ahol a család lakik, nagyon messze van, így a finomságok elfogyasztása után elindultak haza, hogy Antónia minél előbb kibonthassa és használhass az új laptopot.

Antónia mindannyian azt kívánjuk neked, hogy a tanulásban érd el azt az eredményt, amit szeretnél, a hobbidban pedig válj egyre ügyesebbé.


Köszönjük az Assono Magyarország Kft. és a Hilton Budapest Hotel segítségét, hogy

közös Jótékonysági Kívánságkonyha programjukból teljesülhetett Antónia álma.


/ 5




Felkai Márta
Budapest, 2014. december 1.

17.Február




Alexandra 17 évesen sajnos súlyos betegségben szenved. Laptopot kért, hogy a kórházban töltött napok elviselhetőbbé váljanak számára. A nagylány programozónak készül, így a tanulmányaiban is komolyan segítségére lesz a saját gép.

Nagy volt az öröme, amikor meglátta a csillogó-villogó laptopot. Boldog mosollyal köszönte meg a csodás ajándékot.


Köszönjük a Siemens Zrt. támogatását, valamint magántámogatóink segítségét amivel valóra válthattuk Alexandra álmát!


Tatár Ágnes és Lengyel Andrea
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2015. 01.19.

16.Február

A 9 éves Hanna sokáig gondolkozott azon, mit is kérjen az alapítványunktól. Mint megtudtuk, nagyon szereti a cirkuszt, 2013 karácsonyán járt is a Fővárosi Nagycirkuszban, és nagyon élvezte az előadást.
Ezt hallva nem igazán lepődtünk meg, hogy testvéreivel és szüleivel a világhírű Cirque du Soleil műsorát szerette volna élőben látni.

A produkció előtt elmesélte nekünk, hogy a társaság több fellépését megnézte már édesapjával a TV-ben, és amikor megkérdeztük, melyik tetszett a legjobban, csak annyit mondott: „mindegyik”.

Hanna és testvérei csillogó szemmel léptek be a BudapestArénába, és izgatottan várták a Cirque du Soleil csoport Quidam című. előadását.
A történet szerint az ifjú Zoé unatkozik, szülei nem vesznek róla tudomást, így ő egyre szomorúbb lesz. Keresi, mivel is vigasztalódhatna meg, ezért elképzel magának egy álombeli világot, Quidamot. Itt olyan karakterekkel találkozik, akik arra biztatják, éljen szabadon.

A 2,5 órás műsor alatt az idő gyorsan elszállt, hihetetlen produkciókat láttunk, hogy melyik volt a, legemlékezetesebb, lehetetlen megmondani. Az akrobaták, zenészek, énekesek mindegyike a magas színvonalú előadásával maradandót hozott létre.

Reméljük, hogy Hanna sokáig emlékezni fog erre az élőben látott produkcióra.

Köszönjük magántámogatóinknak és a Live Nation Magyarország és a BudapestAréna vezetőinek a kiváló helyekre szóló jegyeket, így segítségükkel teljesülhetett Hanna álma.



Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. február 14.


5.Február




A 7 éves Máté egy laptopot kért a Csodalámpától. A sárospataki fiúcska sok időt tölt a kórházban a kezelések miatt, és a laptoppal könnyebb elviselni az otthontól való távollétet és a kórházi élet monotóniáját.

Már nagyon várta a laptopot, minden nap kérdezgette szüleit, hogy mikor jön az ajándék. Mátét egy téli délutánon leptük meg a kórházban.

Kicsit még gyenge volt a kezeléstől, de szemei azért felragyogtak, amint meglátta a méretes kartondobozt. Édesapja segített kibontani és elindítani a gépet, Máté pedig hamarosan boldogan játszott rajta.


Ezúton szeretnénk külön köszönetet mondani a Hollis Wealth-nek nagylelkű támogatásukért.



Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.12.14.

5.Február




A 15 éves Dominik, akit Miskolcon a GYEK-ben kezelnek, nagyon sok időt tölt a kórházban, ezért szeretett volna kapni egy laptopot, amin játszani is lehet, meg a barátokkal kommunikálni, valamint nem mellesleg a tanulásban is segítségére lehetne.

Az új év meg is hozta számára a várva várt ajándékot, aminek Dominik kimondhatatlanul örült. Pár perc is eltelt, amíg igazán elhitte, hogy az övé lett a szép Lenovo laptop.


Köszönjük a PannErgy támogatását, amely lehetővé tette Dominik álmának teljesítését!





Tatárné Csonka Zsuzsanna, Bodnárné Katika és
Stererné Ambrus Judit kívánság-koordinátorok
Miskolc, 2015. január 19.

4.Február

Izolda laptopot kért tőlünk, mely kívánságot támogatónk, Andrew Jackson úr segítségével gyorsan teljesíteni tudtunk. Izoldára súlyos betegsége miatt hamarosan komoly műtét vár. Az ajándékának így nagyon nagy hasznát veszi majd a kórházban töltött idő alatt, a tanulásban, a zenehallgatásban, a filmnézésben is.

A kislány magántanulóként végzi tanulmányait, amihez ilyen módon nagy segítséget kapott. Izoldának nincsenek testvérei, de van két kutyája, akikkel testvéri szeretettel bánik. Ez után szabadidejében a "kutyázás" mellett laptopozni is tud.


Kívánunk jó egészséget, gyógyulást és sok örömöt a laptop használatához.

Köszönjük magántámogatóink és Andrew Jackson úr segítségét és az ajándékozáson való személyes jelenlétét!



Lángh Zsófia
Kívánság-koordinátor
Budapest, 2015.január 28.


3.Február




Réka egy igazán eleven négy éves kislány. Nagyon szeret játszani babáival, de kedvencei a számítógépes játékok is. E miatt döntött úgy, hogy egy X-BOX-ot kér a Csodalámpától.

Réka nem tudta, hogy kívánsága teljesül az orvosi kontrollon. Nagyon megszeppent, már-már sírdogált a rendelőben. Otthon azonban annál nagyobb volt az öröm, nem tudott betelni az új szerzeménnyel, nézegette s aztán ki is próbálta a játékokat.


Köszönjük a PannErgy támogatását!





Fekete Mónika és Huszárné Török Katalin
kívánság-koordinátorok
Szombathely, 2015.01.21.

3.Február




A hároméves Kornélka minden vágya egy „saját autó”, amibe beleülhet, utazhat vele, és ő irányíthatja. Kívánsága karácsony előtt teljesült egy kedves támogatóink segítségével.

A kiszállított akkumulátoros kisautót az édesapa szerelte össze. Kornél állapota miatt egyelőre csak a szobában tudta kipróbálni, amelynek annyi előnye azért volt, hogy végül büszkén az ágya mellé parkolhatott vele.


Köszönjük az RSM DTM Hungary Zrt. munkatársainak, hogy adományaikkal megvalósították Kornél álmát!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014. 12.18.

3.Február


Kata így emlékezik az utazásra:

2014. decemberében utaztunk Zalakarosra, a MenDan Magic SPA & Welness Hotelba, 3 éjszakát töltöttünk el ott.

A hely nagyon kellemes, akadt szabadidő eltöltésére program bőven. Minden nap voltunk a wellness részen, a kedvenceink az élményzuhanyok voltak. Ezen kívül a masszázs, manikűr, hajápolás is remek volt.

Az étkezések a hotelben igazán jól voltak lebonyolítva, minden nagyon finom és különleges volt. Ebédelni egy helyi étterembe mentünk, ami nagyon szimpatikus volt nekünk. A vacsorák mellett mindig volt helyben valamilyen előadás, így például hallhattuk Pál Dénest és egy igazi rumba show-t is végignézhettünk.

Ez a négy nap igazi kikapcsolódás és pihenés volt a téli szünetben, örök emlék marad számunkra.




Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. ismételt támogatását, mellyel Kata álmát valóra válthattuk!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2014.12.30.

3.Február



A 14 éves Jánosnak egy XBOX 360 volt a kívánsága. Jánost a Szent László kórházban kezelik. Még a steril szobában lábadozott, amikor egy karácsony előtti estén meglepetésszerűen betoppantunk.

Egyből boldog mosoly áradt szét az arcán, amikor kiderült, hogy a nagy szatyor a várva-várt XBOX-ot rejti. Sajnos csak az üvegen keresztül tudta megcsodálni, mert fertőtlenítés nélkül akkor nem vihettük be hozzá a játékot.

Reméljük, hogy azóta már János boldogan játszik az új XBOX-ával, és kívánjuk, hogy teljék benne még nagyon sok öröme.


Ezúton szeretnénk külön köszönetet mondani a Hollis Wealth-nek nagylelkű támogatásukért.



Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2014.12.17.

Archívum



Belépés