Beszámolók


17.Február




Antónia a Csodalámpától egy laptopot kért, hogy annak segítségével akkor is tudja követni az iskolai tanulást, amikor kórházba kell mennie. A kívánságteljesítést az Assono Magyarország Kft. és a budavári Hilton közösen vállalta.

Az átadásra egy igazi borongós, decemberi késő délután érkeztünk meg a gyönyörű szállodába, ahol Kovács Pál PR igazgató fogadott bennünket. Nem mindennapi látvány az, amikor egy nagyobb, közel húszfős társaság körüláll egy kislányt és mindenki szemében ott van a csillogás, osztozni egy gyermek örömében, s ezzel egy élménynek részese lenni.

Antónia egy cseppet sem volt megilletődve, nagyon illedelmesen megköszönte a laptopot és a hozzá illő táskát, s mi sem volt számára természetesebb, mint hogy a következőkben sorozatfotók készültek róla. A program folytatásaként, amíg a felnőttek a szálloda konyhájával és az ételek fortélyos elkészítésével ismerkedhettek meg, addig Antóniát és édesanyját Kovács Pál forró csokival és finom sütivel kínálta meg.

Az ínycsiklandozó uzsonna fogyasztása közben a kislány elmesélte, hogy nagyon szeret táncolni, szerepelni, külön szakkörbe is jár, ahol a tudását megmutathatja. Mivel későre járt és Biatorbágy hegyteteje, ahol a család lakik, nagyon messze van, így a finomságok elfogyasztása után elindultak haza, hogy Antónia minél előbb kibonthassa és használhass az új laptopot.

Antónia mindannyian azt kívánjuk neked, hogy a tanulásban érd el azt az eredményt, amit szeretnél, a hobbidban pedig válj egyre ügyesebbé.


Köszönjük az Assono Magyarország Kft. és a Hilton Budapest Hotel segítségét, hogy

közös Jótékonysági Kívánságkonyha programjukból teljesülhetett Antónia álma.


/ 5




Felkai Márta
Budapest, 2014. december 1.

Archívum



Belépés