Beszámolók


1.Január
17.Szeptember

Benit szerencsére már hazaengedték a klinikáról, kontrollra kell csak visszajárnia.

Emiatt meglehetősen nehezen sikerült időpontot egyeztetnünk, de végül szeptember 7-én sikerült átadni a kért ajándékot. Reggel korán találkoztunk a klinikán, Beni nem is sejtette, hogy menni fogunk, de amikor meglátta, hogy a nálam lévő dobozban egy távirányítós autó van, már tudta, hogy itt valami készül. Nagyon örült az autónak, és mit sem törődve azzal, hogy vizsgálatokra kell menni, már ki is bontotta, mert egy ilyen terepjárót természetesen nyomban ki kell próbálni…

Nagy Bettina kívánságkoordinátor

Szeged, 2005. szeptember 11.


9.Szeptember

Date: Thu, 8 Sep 2005 16:01:27 +0200 (CEST)

From: ****@freemail.hu

To: csodalampa

Kedves Csodalámpa.Szeretném megköszönni hogy 2005,08,30.teljesiteted kivánságomat és bekötötték hozzánk az internetet.Betegségem után most kezdem a 9.osztájt és ugyérzem,hogy az internet hozzáférés nagy segitségemre lessz tanulmányaim fojtatásában.Tudok levelezni volt korházi tanárnömel, kérhetek töle feladatokat ,ha esetleg az iskolában kevesebbet kaptam.

Péter

Köszönjük a segítségét!


4.Szeptember

Szintia, mivel több hete volt kórházban, nagyon szomorú volt. Ezért amikor itt Pesten megismerkedtem vele, elhatároztam, hogy szakítva az alapítvány hagyományával, azaz azzal, hogy kívánságot kórházban lehetőleg nem teljesítünk, elfelejtem és kicsit felvidítom. Megsúgtam neki, hogy most aztán vége a szomorúságnak, gyorsan ki kellene pattani az ágyból, mert egy bekötött Internet várja otthon. Először el sem hitte, de másnap, amikor ismét bementem hozzá, már az a hír várt, hogy utaznak haza. Hát ilyen egy rendhagyó teljesítés története.

Kedves Csodalámpa!

Köszönöm, hogy teljesítettétek a kívánságomat, ami az Internet volt. Ezzel nagy örömet okoztatok nekem.

Szintia

Patzauer Éva Budapest, 2005.09.01.

Köszönjük a -nak a segítséget!


Archívum



Belépés