Beszámolók


16.Február

A 9 éves Hanna sokáig gondolkozott azon, mit is kérjen az alapítványunktól. Mint megtudtuk, nagyon szereti a cirkuszt, 2013 karácsonyán járt is a Fővárosi Nagycirkuszban, és nagyon élvezte az előadást.
Ezt hallva nem igazán lepődtünk meg, hogy testvéreivel és szüleivel a világhírű Cirque du Soleil műsorát szerette volna élőben látni.

A produkció előtt elmesélte nekünk, hogy a társaság több fellépését megnézte már édesapjával a TV-ben, és amikor megkérdeztük, melyik tetszett a legjobban, csak annyit mondott: „mindegyik”.

Hanna és testvérei csillogó szemmel léptek be a BudapestArénába, és izgatottan várták a Cirque du Soleil csoport Quidam című. előadását.
A történet szerint az ifjú Zoé unatkozik, szülei nem vesznek róla tudomást, így ő egyre szomorúbb lesz. Keresi, mivel is vigasztalódhatna meg, ezért elképzel magának egy álombeli világot, Quidamot. Itt olyan karakterekkel találkozik, akik arra biztatják, éljen szabadon.

A 2,5 órás műsor alatt az idő gyorsan elszállt, hihetetlen produkciókat láttunk, hogy melyik volt a, legemlékezetesebb, lehetetlen megmondani. Az akrobaták, zenészek, énekesek mindegyike a magas színvonalú előadásával maradandót hozott létre.

Reméljük, hogy Hanna sokáig emlékezni fog erre az élőben látott produkcióra.

Köszönjük magántámogatóinknak és a Live Nation Magyarország és a BudapestAréna vezetőinek a kiváló helyekre szóló jegyeket, így segítségükkel teljesülhetett Hanna álma.



Felkai Márta és Patzauer Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. február 14.

Archívum



Belépés