Beszámolók


27.Február




A lispeszentadorjáni Gyuri egy különlegességet kért a Csodalámpától. A 18 éves nagyfiú nagyon szereti a számítógépes játékokat. Ezért nem is ért senkit váratlanul, hogy kívánsága egy HP Gamer laptop volt.

Gyurit a Tűzoltó utcai klinikán leptük meg egy borongós januári délutánon. Nagyon megörült, mikor meglátta a nagy dobozt a csodalámpás táskában. Egyből tudta, hogy megérkezett a várva-várt laptop. Széles mosollyal bontotta ki a dobozt és kapcsolta be a gépet. Mikor felállt a rendszer, egyből nekilátott felfedezni, hogy milyen programok és alkalmazások találhatóak a gépen. Míg Gyurit „beszippantotta” a laptop, mi az édesanyjával beszélgettünk.

Miután mindent végignézett, a nagyfiú boldogan nyugtázta, hogy minden megvan a gépen, ami szükséges a játékhoz. Még egyszer megköszönte az laptopot. Búcsút mondtunk Gyurinak és anyukájának, és csendesen távoztunk, miközben Gyuri újra elmerült a laptop tanulmányozásában.

Kedves Gyuri, kívánjuk, hogy teljen nagyon sok örömed a laptopban.


Köszönjük magántámogatóink valamint a British International School támogatását, ami lehetővé tette Gyuri kérésének teljesülését!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. január 19.

Archívum



Belépés