Beszámolók


23.Szeptember


A 3 éves Szabolcs egy kis tündéri, örökmozgó kisfiú. Hosszú ideje kezelik már Miskolcon a GYEK-ben. Nagyon szeret hintázni, csúszdán lecsúszni, és felmászni egészen magasra, - ahogy Szabi mondta.

Sajnos közös játszótérre nem viheti még egy hosszú ideig az édesanyja, ezért szinte természetes volt, hogy egy kerti játszóteret kérjen a Csodalámpa dzsinnjétől. A kicsi fiú csak annyit tudott édesanyjától, hogy meg fogom látogatni egyszer, amikor eltávozásra haza engedi őt a doktor bácsi. S eljött a várva-várt nap, mikor meglátogattam Szabit az otthonában. Jót játszottunk, sokat nevetgéltünk, de eljött a búcsú pillanata, amikor is bejelentettem, hogy nekem már mennem kell haza, mert nagyon sokat kell utaznom, amíg hazaérek. Megkértem Szabolcskát és édesanyját, hogy kísérjenek ki a kapuig. Ők szívesen elindultak velem a kerti kapu felé.

Ekkor jött az őszinte meglepetés!! A szava is elállt Szabinak, amikor meglátta az udvaron a gyönyörű hintát, csúszdát, mászófalat.

- Hogy került ez ide? - kérdezte álmélkodva.
- Reggel még nem volt itt semmi! - kiáltotta csodálkozva.

Elmagyaráztam, hogy ezt hoztuk neki ajándékba, s itt is hagyjuk örökre. A legjobban a mászófal tetszett neki, de hamar kipróbálta a hintát is. A csúszdához még kell egy kis bátorság, hogy le merjen csúszni, de biztos vagyok benne, hogy amikor elmentünk, azt is kipróbálta.

Kedves kis Szabolcs!
Kívánjuk, hogy sok boldog percet tölts el hintázva, csúszdázva. És ami a legfontosabb: Gyógyulj meg minél hamarabb!!


Köszönjük a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó versenyen indult "Csodabogarak" Morgan Stanley futócsapatának, hogy jótékonysági gyűjtésükből sikerült Szabolcs álmát valóra váltani.



Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2015. szeptember 15.

Archívum



Belépés