Beszámolók


5.Szeptember

Izgatottan várta Vicus a mai napot. Reggel 2 vizsgája is volt, ami szerencsére nagyon jól sikerült, de a nap fénypontja ezután következett. A nagylányt egy taxi várta, hogy elhozza őt Lukéj Gabi szalonjába, ahol gyermekkori álma teljesülhetett. Mi is volt ez az álom? Régóta szerette volna, ha egy profi szakember sminkeli ki, készíti el a frizuráját, majd választhat egy csinos ruhát, amiben le is fényképezik. Gabi segítségével ma mindez valóra válhatott. Először Vicus a sok különleges, egyedi tervezésű ruha közül kiválasztotta a neki legjobban tetszőt, majd Gabi elkészítette a hozzá illő sminket, végül pedig besütötte a haját. A nagylány közben mesélt a családjáról, fellépéseikről, sőt, többször felhívta testvérét, szüleit, hogy online ők is tudják követni átváltozását. Ezután már csak a fotózás volt hátra. Gyorsan elrepült az idő, a nagylány készülődött vissza a kórházba, amikor Gabi megkérdezte tőle, hogy visszaveszi a ruháját, vagy a választott ruhában megy haza? Vicus először szóhoz sem jutott, annyira meglepődött. Többször is megkérdezte, tényleg az övé lesz ez a gyönyörű ruha? Gabi a ruha mellé még egy meglepetés csomagot is átadott, amiben a saját márkájú exkluzív sminktermékei voltak, hogy bármikor ki tudja sminkelni magát Vica. A nagylány hihetetlenúl boldog volt, nem is sejtette, hogy ennyi meglepetést tartogat ez a nap.

Pár nappal később Vicustól az alábbi kedves sorokat kaptuk:
"A mai nap egy elképesztő élmény volt számomra. hiszen egy nagyon régi álmom vált valóra - amiről kiskoromban csak álmodni mertem. És eljött ez a nap is Istennek hála, és az egész Csodalámpa alapítvány tagjainak! Köszönöm, hogy megvalósították a legrégebbi vágyam, álmom! Nagyon hálás vagyok! Ezen a napon nem csak a fotózást tudhatom a hátam mögött, hanem az osztályozó vizsgám sikereit is!"

Nem csak neki, hanem a Csodalámpának is különleges volt ez a kívánság teljesítés,mivel ez volt a 4200. teljesített álom az alapítványnál.

/ 10






Hálásan köszönjük szépségnagykövetünk, Lukéj Gabi segítségét, támogatását

Vica gyermekkori álmának valóra váltásához!


Ratimorszky Bea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021. augusztus 24.

Archívum



Belépés