Beszámolók


14.Július

Maja legutóbbi hetei izgalmasan teltek, mivel nemrégiben megszületett a kishúga, a szüleivel pedig Budapestre készült egy ellenőrző vizsgálatra. Persze nem akármilyen vizsgálatra, hiszen megbeszéltük, hogy ezen a napon tudjuk teljesíteni a kívánságát. Maja a betegsége miatt az általános iskola befejezését követően nem tudott még továbbtanulni, így otthon tölti a napjait. Imádja a Vámpírnaplók sorozatot, ezért a Csodalámpától a történetet ábrázoló ajándékokat kért. Ezért nekünk is bele kellett vetni magunkat a Vámpírnaplókba és megtalálni azokat a kiegészítőket, melyekkel Majának örömet szerezhetünk. Persze Maja nem csak ezt a sorozatot szereti, látta Lakatos Márkot több műsorban is, maga is eljátszadozott a divatszakma gondolatával. Így amikor erről mesélt nekünk, megkerestük a televíziós műsorvezető divatgurut, aki azonnal felajánlotta, hogy eljön és átadja velünk közösen Majának az ajándékokat.
Ezek után mindannyian izgalmas délután elé néztük, amikor is Márk az RTL Klub Reggeli szerkesztőjével megérkezett. Maja szeme kikerekedett, nagyon örült a vendégnek, s ettől kezdve egy órán keresztül úgy beszélgettek egymással, mintha már korábbról ismernék egymást, beszélgettek a betegségről, hogy kik a barátai, mi szeretne lenni…..Márk pedig tanácsokkal látta el, s még egy divatötletekkel fűszerezett naplót is hozott ajándékba. Maja egymás után kibontogatta a kis csomagokat, s mindegyik ajándékot közösen átbeszéltek, mire jó, mikor lehet hordani: maja kapott egy pólót, egy pulóvert, vámpíros bögrét és még egy párnát is. De még jobban akkor örült, amikor egy palást, kesztyű és még egy állógallér is előkerült a csomagból. Igazi Vámpír lett akkor ott Majából.
Maja profi módon nyilatkozott Kántor Nóra szerkesztő kamerájába, s oly természetesen és vidáman beszélgetett, mintha erre a szerepre készülne. Nagyon megható volt látni a mosolyt az arcán, a szülők szeretetét, amely körülvette őt és a vendégeinket, akik élőben tapasztalhatták meg, milyen, amikor egy gyermeknek igazi örömet szerzünk a Csodalámpában.

"Vámpírok a stylist szempontjából"

/ 5




Köszönjük magántámogatónknak, valamint Lakatos Márknak, hogy közösen teljesíthettük Maja álmát.


Felkai Márta és Veres Erzsébet
kívánságkoordinátorok
Budapest, 2019. június 12.

Archívum



Belépés