Beszámolók


24.Július


Amikor először találkoztam Bálinttal, talán meg sem kellett volna kérdeznem tőle, mit is szeretne kérni a dzsinntől... pólója, nadrágja, zoknija, de még az ágyneműje is telis-tele van dinó figurákkal, párnáján pedig egy tüneményes plüss dinó szundikál.

A csöppség boldogan mesélte, hogy ő nagyon szereti a dinoszauruszokat és a "készletéből" még sok minden hiányzik, de a leges-legjobban egy T.Rex legóra vágyik. T.Rex legó? Elég értetlenül néztem, hogy mi is lehet az a T.Rex, de hamar megkaptam a magyarázatot kis lovagomtól. Kiderült, a T.Rex egy óriás ragadozó rövidített neve, a "hivatalos" neve Tyranosaurus és ez a T.Rex mindenféle kalandokba keveredik, mindig megpróbálja megkaparintani a kicsi dinókat és a tojásokat.

Hűha, egy ilyen fantasztikus legó felkutatása, ez aztán az izgalmas feladat a dzsinnek! Nagyon gyorsan sikerült megtalálnia a kicsi Bálint számára a megálmodott legót, amiben őrház és emberkék vigyáznak a kicsi dinókra és a tojásokra, nehogy T.Rex ellophassa őket. .... és még egy olyan repülő dinoszauruszt is talált a dzsinn, amelyik fentről az "égből" figyeli nehogy T.Rex valami csúnya dolgot csináljon.

Határtalan volt Bálint boldogsága, mikor meglátta a legókat. Azonnal kibontotta
a dinós dobozokat és azt sem tudta melyik játékot állítsa össze először. Végül a repülő dinó győzött! Mire újabb meglepetésként elővarázsoltam egy hatalmas táskából egy hatalmas legó vonatot pályákkal együtt, a pici fiú már kezében tartotta az összerakott repülő dinót.
Bálint olyan izgatott volt a sok ajándék láttán, hogy azt sem tudta merre nézzen... ágya tele legó dobozokkal és mind arra vár, hogy a boldogan mosolygó fiúcska csöpp kezével életre keltse az összes dinót, majd a hatalmas legó vonattal száguldjanak el egészen "Dinó országig" ahol sok-sok élmény várja a teljes csapatot! Jó utat kívánunk!

Drága kicsi Bálint, kívánunk neked mielőbbi teljes gyógyulást, legyen nagyon sok örömöd a kapott ajándékokban!


Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft. támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.06.24

Archívum



Belépés