Beszámolók


24.Július


Katalinnak sajnos hosszú időt kell kórházban töltenie és bizony a kezelések alatt nagyon lassan múlik az idő.
Amikor a kislány megtudta, hogy a Csodalámpa dzsinnje segíteni tudna abban, hogy az idő "rohanjon" a kórházban, azt mondta, ha neki lenne egy tabletje, akkor bizony vidámabban és biztosan gyorsabban telne az idő.

Ezúttal Ignácz Judit és Veégh Máté, a Mellow Mood Hotels két kedves munkatársa vállalták magukra a dzsinn szerepét.
Kora reggel érkeztünk a kórházba, mert tudtuk, a kislány délelőtt haza mehet pihenni. Mikor benyitottunk a szobába, Katalin- vagy ahogy ő szereti hívni magát: Szonja, még félálomban volt, de mikor meghallotta, hogy megérkezett a dzsinn, azonnal elmosolyodott, felült az ágyban és tágra nyílt szemekkel nézte, micsoda ajándékok "hullanak" az ölébe. Nem csak a várva-várt Lenovo tablet érkezett meg, hanem Judit és Máté még egy csillogó-villogó cicával is megajándékozták az izgatott kislányt, aki a cicát azonnal elnevezte Kristálygömbnek... igen, a gyerekek fantáziája végtelen!

Miután előkerült a "varázsdobozban" meglapuló elegáns tablet, Máté igazi szakértőként segített Szonjának beüzemelni a csodagépet. Pici nehézség adódott a kórházi internet kapcsolattal, de hát egy igazi dzsinn minden problémát meg tud oldani... és némi türelmes várakozás után, varázsütésre megjelent Szonja kedvenc ikonja a képernyőn! Nagy volt a boldogság! Már csak a doktor bácsi elbocsátó szép üzenetére kellett várni a kislánynak és irány haza, hogy mielőbb játszani lehessen a tableten!


Köszönjük a Mellow Mood Hotels támogatását, külön szeretnénk köszönetet mondani Ignácz Juditnak és Veégh Máténak, hogy személyesen részt vettek a kívánság teljesítésénél!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.06.24.

Archívum



Belépés