Beszámolók


14.Július

Ákos egy csöndes fiúcska, régi álma volt egy személyi számítógép, amin komoly játékokat tud játszani.
Tudta, hogy a Csodalámpa dzsinnje képes valóra váltani az álmokat, ezért hozzá fordult a kérésével és türelmesen várta, amíg a varázsló elhozza neki a számítógépet.

Ákos éppen egynapos kezelésen volt a klinikán, mikor megleptük egy hatalmas dobozzal, a dobozban a megálmodott csoda lapult.
A kisfiú gyönyörű szemei azonnal felcsillantak, mikor meglátta a dobozt és rögtön tudta, a kezelés kárpótlásaként valami jó fog vele történni.

Izgatottan nyitotta ki a dobozt, előkerült a billentyűzet, az egér és a doboz alján ott lapult a megálmodott csoda "agya"...maga a gép! A fiúcska azonnal elkezdte olvasni a használati utasítást és már az járt a buksijában, vajon hogy tud majd apának otthon segíteni a beüzemelésnél.
Mikor megkérdeztem, mi lesz az első játék amit játszani fog a gépen, csak lazán rámutatott a pólójára és máris világos volt számomra, hogy kedvenc játéka a MineCraft.
Ákost teljesen elvarázsolta az ajándék, izgatottan vette kezébe és simogatta a billentyűzetet, majd többször egymás után belenézett a dobozba, hogy még biztosan benne van-e a számítógép...alig akarta elhinni, hogy mindez az övé.

Lassan elbúcsúztam és magára hagytam a fiúcskát az ajándékkal, majd amikor egy idő után újra arra mentem a folyosón, a pici fiú az izgalomtól teljesen kimerülve, félig lehunyt szemmel pihent anya ölében és várta, hogy az infúzió végre lefolyjon és mehessenek haza a számítógépet beüzemelni.

Kicsi Ákos, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a számítógép használatában.

/ 3



Köszönjük a Hesse Trade Kft.támogatását!



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
2019.június 21.

Archívum



Belépés