Beszámolók


3.Május


A 15 éves Máté egy csendes, intelligens kamasz fiú! Nagyon ragaszkodik testvéréhez, és nagyon hiányoznak egymásnak főleg akkor, amikor Máté hosszabb ideig kórházban gyógyul.

A két testvér nagyon szeret PlayStation-on játszani. Természetesen megvan a kedvenc játékuk is. Ezért amikor megkérdeztem, hogy mit szeretne kapni a Csodalámpa dzsinnjétől percnyi habozás után, kicsit szégyenlősen leírta a kedvenc játékainak nevét, és a PS pontos típusát, melyet nagyon szeretne, s édesanyja biztosan nem tudná nekik megvenni.

És a dzsinn, mint már sokszor, most is meghallotta a kérést, és kis idő elteltével már a Miskolci GYEK-ben volt a nagy doboz, amiben a PS 4 RPO és a játékok lapultak.

Máté édesanyjával kontrollvizsgálatra érkezett a gyermekosztályra, mit sem sejtve, hogy milyen öröm vár majd rá a vizsgálat után. Már épp kifelé akartak menni az ajtón, amikor megszólítottam őket, s arra kértem, várjanak egy kicsit, mert szeretnék adni valamit Máténak.

S a szekrényből előkerült egy nagy doboz, amiben Máté ajándéka volt. A kamasz fiú arca egyre pirospozsgásabb lett az izgalomtól. Szeme csillogott az örömtől, miközben boldogan bontogatta a csomagot. S amikor meglátta a doboz tartalmát, odahajolt hozzám, és nagyon halkan a fülembe súgta, hogy „ Köszönöm!”.

Kedves Máté!
Kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen az ajándékodban, minél előbb gyógyulj meg!


Köszönjük a Mellow Mood Hotels támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018. április 09.

Archívum



Belépés