Beszámolók


3.Május


A 7 éves Nina egy cicát kért a Csodalámpától. De nem ám akármilyen cicát. Nina pontosan tudta, hogy egy félhosszú szőrű, bundás cicára vágyik, amelyik bújós, és lehet dögönyözni és tulajdonképpen a csokoládéjegyű birman tetszik neki.

Így hát nekiálltunk birman cicát keresni, ami nem is olyan egyszerű feladat, mint hamarosan kiderült, mert meglehetősen ritka fajta. De a szerencse hamarosan ránk mosolygott Bartos Ildikó személyében, aki a Lyrene Birman tenyészet tulajdonosa. A kiscicákra általában hosszú hónapokat kell várni, de egy véletlen folytán nála volt egy elérhető.

Gyors egyeztetés után felkerekedtünk Ninával és anyukájával, hogy meglátogassuk Ildikót és természetesen a cicát. A bemutatkozás nagyon jól sikerül, Nina rögtön beleszeretett a fehér „ plüsscicába”. Ezután egy hosszú hónapot kellett várnia, hogy végre megkaphassa az áhított cicát.

Drága Nina, kívánjuk, hogy teljen nagyon sok örömed Rocky-ban!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását, munkatársuknak, Dömötör Anitának külön köszönjük, hogy személyesen is részt vett Nina kívánságteljesítésén!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
2018.04.28.

Archívum



Belépés