Beszámolók


8.Május


A kicsi Anna egy igazi művészlélek, nagyon szeret rajzolni és festeni. Amikor megtudta a pici lány, hogy a dzsinn teljesíti egy kívánságát, csillogó szemein azonnal látszott, hogy már tudja is, mit szeretne kapni a nagy varázslótól: nagyon sokféle színű festékkészletet és olyan sablonokat, amivel nagyon-nagyon szép képeket tud majd készíteni.

Annácska éppen túl volt egy kezelésen, anyukájával hazafelé készülődött, mikor megleptük az ajándékkal. A Csodalámpás táskából boldogan vette elő egymás után a kincseket, a komoly vízfesték készletet, az illatos és csillogó festékes tubusokat, mesefigurás, virágos és állatos sablonokat, és persze nem hiányozhatott a csinos kis festő köpeny sem.

A pici lányt teljesen elvarázsolta a sok ajándék, tapsolt örömében és a festő köpenyt igazi csajos mozdulattal azonnal maga elé próbálta, arcocskája teljesen kipirult az örömtől és miközben többször is megköszönte az ajándékot, gyönyörű  szemeivel már ismét a kincsek felé fordult....alig várta, hogy művészi hajlamait kibontakoztathassa.

Ilyenkor illik csendben elbúcsúzni és hagyni,hogy mielőbb megszülethessen az évszázad mesterműve - így is történt, búcsút intve a kislánynak most már csak várnunk kell, hogy a kis művésznőből igazi nagy művésznő legyen - szívből kívánunk neki nagyon sok boldog, önfeledt időtöltést a festészet világában!


Köszönjük a Cisco Magyarország ismételt támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.április 16.

Archívum



Belépés