Beszámolók


13.Április


Márkó álma egy Xbox One játékkonzol volt, 3 általa választott játékkal. Számára meglepetésként szerveztük meg a kívánságteljesítést, amin jelen volt támogatónk, a Budapesti Értéktőzsde képviseletében Dézsi Gergely is.

A két fiatal nagyon gyorsan megtalálta a közös hangot, közvetlen, vidám hangulatú beszélgetés alakult ki közöttük. Dézsi Gergő így emlékezik az ajándékozásra:

"Márkó elárulta, hogy imád focizni, és jobb oldali középpályásként játszik az újfehértói utánpótláscsapatban, és a posztja ellenére mind a két lábával ugyanolyan ügyesen rúgja a bőrt.

Nagyon izgatott volt, alig várta, hogy átvegye a játékkonzolt. Azt is megosztotta velem, hogy Luis Suárez a kedvenc focistája, így amikor megpillantotta az egyik borítón a játékost, nagyon- nagyon örült és folyamatosan csak azt nézegette. Kibontottuk a játékot - még mindig nem akarta elhinni, hogy az övé."

Ez a nap mindenkinek sokat jelentett, íme támogatónk szavai erről:

"az élmény, hogy láttam mosolyogni és az örömét az arcán, mindennél többet ér. Összességében egy nagyon pozitív élmény volt az egész a számomra.

Egy aprósággal örömet tudtunk okozni egy beteg gyerkőcnek, aki így ideg-óráig el tud feledkezni a betegségéről, a kezelésekről és a kikapcsolódással is hozzájárul saját gyógyulásához."

Egy nagyon jó hangulatú kívánságteljesítésen vehettem részt, köszönöm a személyes részvételt Dézsi Gergelynek.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde ismételt támogatását!


Szilágyi Krisztina
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2018.03.23.

Archívum



Belépés