Beszámolók


13.Április


A nyolcéves Amira kedvenc filmje a Star Wars, legkedvesebb szereplője pedig a kis R2D2 robot. Amikor megkérdeztem tőle, mit szeretne kérni a Csodalámpa dzsinnjétől, szinte gondolkodás nélkül vágta rá, hogy ezt a robotot. Aztán kicsit szégyenlősen elmosolyodva hozzátette, hogy ha nem túl nagy kérés.

Türelmesen várta, míg kívánsága teljesül. Amikor egy nagy dobozzal beléptem kórházi szobájukba, nagyon meglepődött...

- Mi van a dobozban? -
kérdezte Amira.
- Bontsuk ki, s majd meglátjuk-
javasoltam.
És lassan előkerült a nagy dobozból egy kisebb doboz, amin a kis robot fényképe volt.
- Tudtam! Tudtam! -
kiáltott fel a kislány örömében.

És elkezdtük kiszabadítani R2D2-t a dobozok, ragasztók, és huzalok fogságából. Életre keltettük a jó pár elem segítségével, hogy elkezdje új feladatait, amit kis gazdája ad neki. A kis robot pedig jött, ment, beszélt, fényképet vetített a falra. Mindenki, aki csak látta, csodájára járt az gyerekosztály új lakójának. Amika pedig boldog volt és büszke, azért hogy lett egy új barátja R2D2 személyében.

Kívánjuk, hogy sok- sok örömöd legyen ennek az aranyos kis robotnak az irányításában, s minél hamarabb gyógyulj meg!




Köszönjük a Barcelona Maraton futáson résztvevő, jótékony Csodabogárként regisztrált dr. Vizi-Simon Csillának, hogy a sportolása kapcsán összegyűlt adományából megvalósíthattuk Amira álmát.


Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.március 23.

Archívum



Belépés