Beszámolók


24.Április


Alexandra kicsi kora óta együtt nézi Édesapjával az olasz bajnokságot a TV-ben! Mindene a Juventus, olyan lelkes rajongó, hogy mezek, sapkák, zászlók, bögrék boldog tulajdonosa… de igazi vágya ennél több volt.

Egyszer a Juventus saját stadionjában szerette volna végig szurkolni kedvencei meccsét. Hozzákezdtünk a szervezéshez, nem is gondoltuk, milyen komoly feladatba kezdtünk, mivel az olasz bajnokságra nagyon bonyolult jegyhez jutni, a Juventus-Milán mérkőzésre majdnem lehetetlen.

Szinte már feladtuk, mikor egy olasz támogatónk segítségével vásároltattunk 3 belépőt! Nem sokkal Alexandra 13. születésnapja után jött a hír, a nagylány öröme határtalan volt! Hozzákezdtünk az utazás szervezéséhez, végül április 5-én csapatunk felszállt egy milánói gépre. A pénteki rövid milánói városnézés után szombaton indultunk Torinóba, elfoglaltuk a szállást, majd indultunk az esti meccsre. A rangadó lázában égett az egész város!

Alexandra így emlékezik élete nagy élményére:

„Egy nagy álmom vált valóra. Egy élő Juventus- meccs volt a kívánságom, ami a Csodalámpa Alapítvány jóvoltából teljesül is.

2019. 04. 06- án egy JUVENTUS-MILÁN mérkőzésre jutottam ki Torinóba. A kedvenc csapatom 2-1 re győzött, láttam élőben kedvenc játékosomat Paulo Dybalát gólt rúgni!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm, felejthetetlen élményben volt részem.”

A meccs hihetetlen élményt jelentett, de a vasárnapi focimúzeum-látogatás is emlékezetes volt a nagylány számára.



Köszönjük Luca Formigli úr segítséget, mely nélkül nem teljesülhetett volna Luca álma!

Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank, a Mellow Mood Hotels és a Fércművek támogatását!

Köszönjük magántámogatónk segítségét!


Dr. Sallay Péter
kívánság-koordinátor
2019.április 9.

Archívum



Belépés