Beszámolók


2.Április


Vida és a bátyjai nagy Liverpool FC rajongók, így nem volt kérdés, hogy mi lesz a kívánsága: a focicsapat egyik hazai meccsét szerette volna látni!

A szervezésben nagy erőket kellett mozgósítanunk, mivel az egész szezonra elfogytak már a kerekesszékes jegyek, pedig nekünk erre volt szükségünk. végül közvetlenül a csapattól sikerült belépőt szereznünk!

Elindultunk, hogy Vida élőben megnézhesse hazai pályán a kedvenc csapatát. A feledhetetlen hétvégére legidősebb bátyja kísérte el. Az érkezést követ napon stadionlátogatáson vettünk részt, ahol rengeteg fotó készült a kedvenc játékosok életnagyságú bábuival, a régi mezek alatt. Este a várost fedeztük fel. Vasárnap délben pedig az első sorból néztük és izgultuk végig a meccset. Igaz, az időjárás nem volt kegyes hozzánk, de a hideg, jeges eső sem ronthatta el ezt a napot.

Annyira szerencsések voltunk, hogy a négy nyertes gólból hármat testközelből láttunk, hisz a kapu mögött ültünk. A teltházas stadion hangulata leírhatatlan volt, a kisfiú minden percet élvezett!!

Reméljük, hogy Vida emlékeiben ez a hétvége örökké élni fog!


/ 5




Köszönjük a Batschka Alapítvány és a Lurdy Ház, továbbá az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, valamint magántámogatóinknak, köztük Mátrai Tamás úrnak, hogy segítségükkel Vida álma is valóra válhatott!




Beregi Georgina
kívánság-koordinátor
Liverpool, 2019.03.10.

Archívum



Belépés