Beszámolók


4.Április


A kezelésre váró törékeny kislánnyal, Klárival többször beszélgettünk és már nagyon hamar kiderült, hogy szeret iskolába járni, nagyon jó tanuló és rajongásig szeret olvasni.

A pici lánynak az utóbbi időben sokat kell kórházban lennie, nagyon aggódik, hogy lemarad a tanulásban és bizony azt is nehéz megvalósítani, hogy az otthon olvasásra váró kedvenc regényeit behozza a kórházba.

Tudta, hogy a Csodalámpa boldogan teljesíti a gyerekek egy kívánságát, mégis nagyon halkan és picit félve mondta el a kérését. „Amikor megtudták az osztálytársaim, hogy beteg vagyok, szereztek nekem kölcsönbe egy laptopot, és ha én kaphatnék egy saját "igazi, felnőtt" laptopot, nagyon boldog lennék, mert akkor tarthatnám a kapcsolatot a tanító nénivel és az osztálytársaimmal, sőt a kórház suli programjában is részt vehetnék, nem maradnék le a tanulásban”... mondta csillogó szemekkel.

Hát miféle dzsinn lenne az, amelyik egy ilyen kérésnek ellent tud állni?!
Nem is kellett sokáig várnia a kis hercegnőnek, megszerveztük, hogy egyik kedves támogatónkkal, Schőmer Norbert úrral együtt meglepjük a kórházban egy gyönyörű, igazi "csajos laptoppal és még mielőtt elkezdik az újabb folyamatos kezelést.

Mikor megérkeztünk, és Klári az ágyban ülve éppen anyával beszélgetett, már tudtam, hogy a laptop pontosan illik a pici lány huncutul csajos "szereléséhez".

Schrőmer úr átadta Klárinak a dobozban lapuló megvalósult álmot, a kislány miután megköszönte az ajándékot, finom ujjaival megsimogatta, majd óvatosan kinyitotta a laptopot... és aztán elkezdődött mester és tanítványa" együttműködésével a laptop beüzemelése. Schőmer úr nagy szeretettel és rendkívül türelmesen segített a pici lánynak a saját internetes fiók beállításában, közben pedig vidám beszélgetés zajlott az állatvilág két kedvencéről, a kutyusokról és a cicákról.

Az izgalomtól és a közben megkezdett kezeléstől a kislány kezdett elfáradni, ezért lassan elbúcsúztunk tőle és hagytuk, hogy a laptop és új kis gazdája tovább ismerkedjenek egymással.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Klárinak, és nagyon sok örömöt a kapott ajándék használatában!
Köszönjük magántámogatóink segítségét!




"Kedves Márta és Zsuzsanna!

Először is köszönöm a lehetőséget, hogy a Csodalámpa szervezésében átadhattam az ajándékot Klárinak! Nagy öröm volt számomra közelről látni azt, hogy néhol van önzetlen segítség azok számára, akik nagyon rászorulnak és ennek a segítségnek most egy egész pici láncszeme én lehettem." – írta nekünk Schőmer Norbert úr a WING Zrt. vezérigazgató-helyettese, aki a Csodalámpa adománygyűjtő rendezvényén vett részt 2018. november 17-én a Hilton Budapest Hotelben, s a tombolasorsolás egyik nyerteseként lehetőséget kapott, hogy eljöjjön velünk egy kívánságteljesítésre.

Felkai Márta és Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2019. március 28.

Archívum



Belépés