Beszámolók


1.Június



Dorka nagyon nyitott, barátkozó, társaságot kedvelő kislány, aki nehezen viseli a bezártságot, szeret kirándulni, a szabad levegőn lenni. Így a Csodalámpa Alapítványtól azt kérte, hogy egy hétvégére családjával elutazhasson a Mátrába.

Így emlékeznek erre a néhány napra:

„Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos hétvégét, amit családunk együtt tölthetett el a Mátrában! Az elszállásolás kiváló volt a Vadvirág Hotelben. A személyzet szívélyes és segítőkész volt. Élveztük a friss levegőt, a csendet és a madárcsicsergést.

Szombaton Mátrafüredről utaztunk le Gyöngyösre a Mátra vasúton, ahonnan megcsodálhattuk a hegyvidék lankáit. Gyöngyösön megtekintettük a Mátra Múzeumot az egykori Orczy kastély épületében. Az óriás mamutcsontváz, az ősi vadászati fegyverek, a kitömött állatok, a pálmaház és az ásványkincsek sorozata lenyűgözte családunk minden tagját.

Vasárnap a Sástóhoz mentünk, ahol a kilátóból beláthattuk a környéket, majd a tavat megkerülve a tanösvényen elgyalogoltunk a Farkas-kúthoz. Utána csónakáztunk a tavon, amit Dorka nagyon élvezett.

A késő délutánokat Mátraszentimrén sétálással töltöttük, vagy a hotel wellness részlegében lazítottunk.

Nagyon jól esett a friss levegő, az erdő csendje a sok kórházban eltöltött nap után. Hálásak vagyunk Önöknek e felejthetetlen élményért!

Üdvözlettel:…….Dorka és családja”




Köszönjük a "Csodabogár" Tamaska Richárd támogatását, aki jótékony futóként segítette Dorka álmát valóra váltani!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!

Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2018.05.29.

Archívum



Belépés