Beszámolók


30.Május


Kislány az autóban...

A földeáki kislány, az ötéves Zselyke szereti a babákat, az állatokat, de ajándékként egy hiper- szuper autóról álmodott, amely villanymotorral közlekedik, bele lehet ülni, indítani és vezetni, dudál, tolat, zenél, a lámpái pedig világítanak. Szóval ilyen egy igazi álomjáték fiúknak! De Zselyke is ilyet szeretett volna, a sok szép baba, állatos mesekönyvek és sok színes játék mellé, de igazi lányosat, rózsaszínűt!

Nagyon boldog volt, amikor a Földgázszállító Zrt. adományaként a Csodalámpa Alapítvány közreműködésével május 17-én begurult a szobájába egy gyönyörű rózsaszín-ezüst Ford Ranger szuperautó. Pont olyan, mint amelyről álmodott.

Az arca ragyogott és azonnal beleült a kocsiba, amely édesanyja segítségével el is indult. Az út az udvarra vezetett, ahol Zselyke hosszú ideig előre- hátra vezette ezt a szép autót, amely engedelmeskedett kis gazdájának.

És a szótlan kislányból mosolygó, boldogan csevegő, aranyos kis sofőr lett, aki önfeledten élvezte az ajándékot. Amikor elbúcsúztunk, boldogan integetett nekünk és örömmel kiabálta az autóból: KÖSZÖNÖM.

Örülök, hogy segíthettünk, és örömet vittünk Zselyke és a család életébe.

A kislány öröme bearanyozta a napunkat, a támogató képviselője, Paál György Kecskemétről utazott a helyszínre, mindketten reméltük, ez az ajándék is egy picit hozzájárul majd Zselyke gyógyulásához.


Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. segítségét!


Dr. Márkusné Dr. Nász Julianna
kívánság-koordinátor
Földeák, 2018.05.17.

Archívum



Belépés