Beszámolók


30.Május



Csodálatos, melegszívű kislánnyal volt alkalmam találkozni. Ő Anna Sára, aki már köszönés helyett is bújt és ölelt. Segítséggel, kicsit még bátortalanul, de boldogan használja a játszótér minden elemét.

Ez a játszótér telitalálat Anna mozgáskoordinációjának fejlesztéséhez. A szülők őszinte köszönettel fogadták az ajándékot.




Köszönjük a Schneider Electric támogatását!



Nagy Olga
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2018.05.04.




„Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Ma reggel izgatottan ébredtünk fel, hiszen tegnap kaptuk a jó hírt: miszerint ma érkezik kislányunk számára a CSODA.

Annácska különleges kislány: gyengénlátó, közlekedésben is segítségre szorul. Mindezek ellenére imád az udvaron játszani, motorozni, mászni, homokozni.

Így az udvari játszótérnek igazán hasznát veszi majd. Hiszen használata során mozgása koordináltabbá válik, egyensúlyérzéke fejlődik, szem – kéz, valamint kezek - lábak koordinációja is összerendezettebbé válik.

Ezúton szeretnénk megköszönni az udvari játszóteret a Csodalámpa Alapítványnak, a kivitelezőnek, a SZPONZORNAK, és valamennyi csodalámpás önkéntesnek, akik közreműködtek Annácska kívánságának teljesítésében.

Bár a szponzorral sajnos személyesen nem találkozhattunk, köszönjük szépen neki az önzetlen segítséget és hogy örömet szerzett egy különleges kislánynak és családjának.

Hálás köszönettel:……. Anna Sára és szülei"

Archívum



Belépés