Beszámolók


29.Május


A kis Rolandnak két kedvenc időtöltése van, rajong az elegáns autókért és az internetes játékokért - természetesen az autós játékokért.

Sajnos sok időt kell kórházban töltenie a kis "autóversenyzőnek", de mikor haza mehet, igyekszik minél több időt tölteni "őrült száguldozással", a világ legjobb versenyautóival száll ringbe a képernyőn.

Régi, titkos álma volt Rolinak, hogy a már meglévő Playstation játékgépéhez legyen neki egy igazi kormánykereke - váltóval, kuplung-fék-gázpedállal együtt... mert akkor aztán nincs ember, aki legyőzhet a játékokban - magyarázta huncut mosollyal a leendő kis világbajnok!

Akkor leptük meg Rolit a komoly ajándékkal, amikor hazafelé készülődött apával néhány napra. Éppen lovagias búcsút vett a fiatalember egyik kis szobatársnőjétől, mikor a fülébe súgtam, hogy a folyosón valami komoly meglepetés várja.
Amikor a huncut kisfiú meglátta a hatalmas dobozt, kis kezét összecsapta és csak annyit tudott mondani: te jó ég, ezt nem hiszem el, ezt nem hiszem el-majd a nyakamba borult és többször megköszönte az ajándékot.
Természetesen azonnal kibontottuk a csomagot, a kormánykereket az asztalra tette és csak ámult - bámult a csodálkozástól. Aztán teljesen megfeledkezve az agyonszurkált, beborogatott kis karjáról, felkapta a kormányt és bevitte a kórterembe, hogy boldog mosollyal megmutassa kis szobatársainak, micsoda kincset kapott a dzsinntől.

Roli teljesen belefáradt a nagy izgalomba, de azért annyi ereje még maradt, hogy kis ujjacskáját "fenyegetően" apa felé fordítva annyit mondjon: ezt én kaptam és csak akkor játszhatsz majd vele Te is, ha én megengedem... és nagyot nevetve odabújt apához jelezve, hogy máris indulhatnak haza, hiszen nagyon sok dolog vár rájuk otthon... azonnal meg kell kezdeni a beüzemelést, és aztán indulhat a verseny!

Kicsi Roland, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a vezetésben, de azért arra kérünk, ha az őrült száguldás közben hirtelen utadba kerülne egy dzsinn, taposs azonnal a fékre!



Köszönjük az Egység Közösség támogatását, hiszen Roland álma az ő segítségükkel válhatott valóra ilyen gyorsan.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.május 09.

Archívum



Belépés