Beszámolók


29.Május


A 7 éves Tivadar egyéves családi állatkerti bérletet kért a Csodalámpától. Kívánsága május 5-kén teljesült, amikor találkoztunk az Állatkert főbejáratánál. Rögtön kiderült, hogy nem csak ő szereti nagyon az állatokat, hanem két bátyja is. Először az orángutánok játékos ugrálásában gyönyörködtünk, majd megnéztük édesanyja karjaiban Indigót, a négyhónapos gorilla bébit.

A zebracsikó és Arun, a kiselefánt megtekintése után indultunk a fóka- show-ra. Ekkor Leila, a fotós, is csatlakozott kis csapatunkhoz, aki remek képeket készített a látottakról. Tivadar kedvence a krokodil, ezért a vicces és látványos fóka-bemutató után elindultunk a krokodil-ház irányába. Útközben láttuk Szérijt és Bélijt,a jegesmedve testvérpárt és még sok érdekes és kedves állatot, amikre a fiúk kitörő örömmel reagáltak. Amikor megérkeztünk a krokodil-házhoz, Tivadar boldogsága határtalan volt.

A nagyszerű élmény után a Barlang Étteremben megebédeltünk és kifújtuk magunkat, hogy erőt merítsünk a további felfedezőúthoz. A kameruni kecskegidák nyugodtan tűrték a simogatást, a csíkos farkú makik boldogan ugráltak körülöttünk a faágakon. A délután végére mindenki elfáradt, de a kis Tivadar és fiútestvérei lelkesedése, kedvessége és öröme felejthetetlenné tette ezt a napfényes májusi szombatot.




Köszönjük magántámogatóink segítségét, ami lehetővé teszi, hogy Tivadar egy éven keresztül bármikor el tudjon menni kedvenc helyére, az Állatkertbe!


Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/


Ugrai Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.05.05.

Archívum



Belépés