Beszámolók


1.Június



Helló Mindenkinek, jó reggelt – köszöntötte a Rádió1 hallgatóit Sebestyén Balázs, de május 10-én így folytatódott: Drága hallgatók… van egy negyedik műsorvezetőnk is Dominik, akinek az volt a kívánsága, hogy bejöhessen és megtapasztalhassa, hogy készül a kedvenc rádióműsora, aminek mi nagyon örültünk…

S ettől kezdve Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mellett 2 órán keresztül Dominik teljes mértékben, a legnagyobb természetességgel részt vett a műsorban. Elmondta, hogy bár ő a daganatos betegsége következtében sajnos nem lát, de ettől függetlenül biciklizik a kertjükben, focizik, terápiás lovaglás kapcsán különböző versenyekre jár, ahol díjakat is kapott már. Elmesélte azt is, hogy mivel magántanuló, nem jár iskolába, sokat rádiózik és már maga is készített műsorokat.

Mivel az adásmenetben több témáról is beszéltek, Dominik mindegyikhez hozzáfűzte a véleményét, a feladványokban játszott a betelefonálókkal, hihetetlen, sziporkázó humorával teljesen feldobott minket a stúdióban és persze a hallgatókat is, akik folyamatosan kommentjeikben gratuláltak neki és gyógyulást kívántak.

Búcsúzóul egy ajándékcsomag mellett Balázs, Feri és Jani felajánlották, ha Dominik és szülei Budapesten járnak, menjenek be hozzájuk.

Dominikban egy igazi, vidám kedélyű, őszinte fiút ismertünk meg. Egy hihetetlen jó hangulatú, kellemes kívánságteljesítésben lehetett részünk, nemcsak Dominiknek és szüleinek, de a Balázséknak is.

Az élő adásból kivett 33 perces rész ezen a linken hallható:

https://soundcloud.com/balazsek/dominik-a-csodalampa




Köszönjük Sebestyén Balázsnak, Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak, hogy maguk közé fogadták Dominikot.

Külön köszönjük a Hilton Budapest City segítségét, hogy Dominikot és szüleit a város szívében lévő szállodában egy éjszakára vendégül látták, így a kora reggeli stúdiólátogatás előtti nap már Budapestre érkezhettek.


Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/


Felkai Márta
Budapest, 2018. május 10.

Archívum



Belépés