Beszámolók


31.Október



Jánoska sok-sok nehéz kezelésen van túl és bizony nehezen telik számára a kórházi időszak. Szereti a meséket, a természetfilmeket és az izgalmas autós-üldözős játékokat is. Így aztán szinte természetes volt, hogy a dzsinntől egy laptopot kért - hiszen az maga lenne a csoda számomra... mondta huncutul mosolyogva.
Csodák márpedig vannak, és szerencsére vannak olyan kedves, igazi csodatévő emberek is, akik a Csodalámpával együtt segítenek valóra váltani beteg gyermekek álmát.

Jánoska titkos álmát Gábriel Péter úr, régi kedves támogatónk segített megvalósítani. A kisfiút a kórházban leptük meg egy gyönyörű, hófehér laptoppal és a dzsinn még egy külön billentyűzettel is megajándékozta a boldogságtól szinte megszólalni sem tudó kiskamaszt. Aztán lassan oldódott a hangulat, Jánoska többször is megköszönte az ajándékot, de ha nem mondott volna semmit, örömtől csillogó szemei szavak nélkül is elárulták volna mérhetetlen boldogságát.

A kisfiút várta a doktor bácsi, így Gábriel úr és Jánoska hatalmas, igazi férfias kézfogással elbúcsúztak egymástól. Mikor támogatónk már elment, Jánoska még elárulta, hogy őt otthon egy igazi, élő őzike várja, akinek "véletlenül" Bambi a neve és amint hazaérnek anyával, azonnal meg fogja mutatni legkedvesebb barátjának, Bambinak a gyönyörű laptopot... és lehet, hogy majd levelet is írok neki - tette hozzá huncutul mosolyogva!

Jánoska, kívánunk Neked sok-sok örömteli időtöltést a laptop használatával.



Köszönjük Gábriel Péter úrnak, hogy ismét segített valóra váltani egy beteg gyermek álmát!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.október 17.

Archívum



Belépés