Beszámolók


5.November

Csaba nagy focikedvelő (és betegségéig „fociművelő” is volt), így aligha csoda, hogy Dzsudzsák Balázzsal, példaképével szeretett volna találkozni. Csak hát Balázs külföldön focizik…

A Magyar Labdarúgó Szövetség sietett segítségünkre és szerveztük meg a nagy találkozást a magyar-izlandi válogatott meccs előestéjén.

Csabával és szüleivel a Csodalámpa irodájában találkoztunk, ahol átadtuk Csabának a Nissan Magyarország ajándékát, egy „igazi” profi futball labdát – hátha Balázs lesz olyan szíves és aláírja a labdát…

Utána együtt átsétáltunk a közeli Ritz-Carlton szálloda halljába, ahová hamarosan megérkezett Dzsudzsák Balázs is.

Balázs kedvességének köszönhetően Csaba pillanatok alatt feloldódott (az ember mégsem találkozik minden nap a példaképével…) és kiderült, Csaba „titkos” kérdésekkel készült a találkozóra – még szüleinek sem árulta el, hogy mi mindenre kíváncsi.

Pillanatok alatt egy „interjú szituáció” kellős közepén találta magát Balázs, pattogtak a kérdések, és egyebek mellett megtudtuk, hogy kedvenc játékosa Messi, hogy neki és családjának mennyi erőfeszítésébe került, hogy Nyírlugosról első osztályú külföldi csapatok és a magyar válogatott kulcsjátékosává váljon…

/ 8





A barátságos beszélgetés után Balázs elővarázsolta a magyar válogatott 7. számú mezét, dedikálta Csabának és természetesen a labdát is aláírta. (így legalább a kétkedő osztálytársak is elhiszik, tényleg találkoztak…). És hogy még teljesebb legyen Csaba öröme, a másnapi válogatott meccsre az MLSZ ajándékaként kapott a család három belépőjegyet is!

Hálásan köszönjük Csaba nevében is Dzsudzsák Balázs és a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatását és ajándékait, Szabó Gergő és Tömő Attila uraknak a találkozó megszervezéséhez nyújtott segítségét.

Köszönjük az Új Európa Alapítvány MOL Gyermekgyógyító Programjának, hogy 2017-es pályázati támogatásukkal egy újabb kisgyermek álmát váltották valóra!

http://www.ujeuropaalapitvany.hu/



Patzauer Gábor és Felkai Márta
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2017.10.09.

Archívum



Belépés