Beszámolók


13.November


Gergő Róma nevezetességeit szerette volna látni, betegsége miatt hosszú időt kellett várnia az utazásra, amire így emlékezik:


"Rómába mindig is szerettem volna elmenni. Látni akartam a saját szemeimmel mindazokat, amikről már lassan 8 éve tanulok. Látni, hogy a történelem nagyjai miket hagytak az utókorra. Az utamon elkísért a hasonló érzésekkel csurig töltött személy, a bátyám.

Két héttel az indulás előtt fogtam fel, hogy amire kisiskolás korom óta vágyok, az megvalósulni látszik. Onnantól kezdve minden egyes pillanatát vártam az útnak. Az első repülésemtől kezdve, Olaszország ételeit, az emberek öltözködését, szokásaikat és persze az ország nevezetességeit.

Láthattam végre azokat a dolgokat, amiket eddig csak a képeken nézhettem csillogó szemekkel. Olyan tárgyaknak örültem, hogy láthatom élőben, amiről addig nem tudtam, hogy szeretném. Egyetlen egy részt sem tudnék mondani a túrából, ami nem tetszett volna.

Azonban, a kirándulásunk csúcspontja a Colosseum volt. Hihetetlen látványt nyújtott az egész építmény. Amint beléptem, azt mondtam magamban; „Ez kipipálva!”. Akkor éreztem, hogy ez egy tétel volt a bakancslistámon. Az egész hely elvarázsolt. Napokat tudtam volna ott eltölteni.

Örök élményeket szereztem, amiket soha nem fogok elfeledni. Hála a Csodalámpa Alapítványnak! Köszönöm nekik ezt a lehetőséget! "


/ 5





Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2017.09.26.

Archívum



Belépés