Beszámolók


5.Május


A kis Tomi sajnos komoly szívbeteg és mióta kiderült, azóta nem sportolhatott intenzíven.
A műtéten szerencsésen túl van, az állapota folyamatosan javul, ezért a doktorbácsik már engedik neki, hogy fokozatosan elkezdjen sportolni.

Tomi sokáig titokban tartotta nagy álmát, de végül a Csodalámpa dzsinnjének megsúgta a kívánságát: rajong a futballért és régi vágya, hogy "menő" szabadidő felszerelésben rúghassa kedvenc csapattársaival a labdát.

A kamaszfiú kontrollvizsgálatra érkezett a kardiológiai intézetbe, majd a vizsgálatok után sportosan lépkedve elindultunk a belvárosi Váci utcai Adidas üzletbe, hogy végre valóra válhasson Tomi álma. Nagyon nehéz volt választani a sok szép, elegáns sportcipő közül, végül Tomi jó ízlését dicsérve megtaláltuk a komoly, fekete színű sportcipőt és a színben tökéletesen hozzá illő szabadidő együttest.

Mikor Tomi boldogságtól ragyogó arccal, a megvalósult álmot szorosan magához ölelve indult volna kifelé az üzletből, hozzá lépett a bolt kedves munkatársa és átadott Tominak egy ajándékcsomagot. A kisfiú tágra nyílt szemmel kezdte kicsomagolni az adidas Budapest Kft. külön ajándékát, egy komoly hátizsákot és egy szuper menő pólót.

Hűha... az örömtől csak ennyit tudott mondani a megszeppent fiúcska és annyira örült, hogy kérte, a készülő fotón legyen rajta a póló címkéje is, mert az is annyira dizájnos... súgta a fülembe boldogan mosolyogva..


Köszönjük Császári Attilának, az Adidas Budapest Kft. Sport Marketing Igazgatójának a támogatást, Kovács Ágnesnek a kapcsolatfelvételben, valamint magántámogatóinknak a kívánságteljesítéshez nyújtott segítséget.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017. április 24.

Archívum



Belépés