Beszámolók


14.Június



Dominik élete nagy vágya teljesült, pár nappal 14. születésnapja előtt Párizsba utazhatott repülővel. Hamarosan indulhat ikertestvére is Velencébe, hogy kívánsága teljesüljön. A fivérek hasonló betegségben szenvednek. Életükben még soha sem voltak külföldön, de ami ennél érdekesebb, még soha sem voltak egymástól távol két óránál hosszabb időre.

Az elutazás előtt testvére megkérte őt, hogy mindent figyeljen meg jól, és fényképezzen szorgalmasan, hogy ő is átérezhesse a párizsi perceket.

A nagyfiú számára a francia fővárosban a legnagyobb élmény az Eiffel torony volt! Este sokáig gyönyörködve nézte a hatalmas építmény éjszakai fényjátékait.

A többnapos kiránduláson eljutott még a Notre Dame katedrálisba, hajókázott a Szajnán, bejárta az öreg, kikötött hajókkal szegélyezett rakpartokat, és nagy élményt jelentett számára a Champs Elysées sugárút számtalan autószalonja.

Hazaérvén nagycsalád várta és feltételezhetően éjszakába nyúló élménybeszámolót és fényképbemutatót hallhattak-láthattak Dominiktől.




Köszönjük a Sofitel Budapest közreműködését e csodálatos Párizsi kirándulás megvalósulásában!









Petri Sándor
kívánság-koordinátor
2013. június 7.

Archívum



Belépés