Beszámolók


11.Február

Ezen a napon Judit Mezőtúron nagyon koránt kelt és várta a csodalámpásokat, akik Szegedről indultak érte, hogy együtt utazhassanak Budapestre. Judit ugyanis segítségünkkel meghívást kapott a TV2 Megasztár főpróbájára, ahol azt ígérték, találkozhat Fekete Dáviddal.

Már a stúdióba bejutni is izgalom volt, mivel oda is csak külön meghívóval lehetett belépni. Beültünk a sorok közé és szinte közvetlen közelről élvezhettük a verseny minden rezzenését. Csillogás, villogás vett körül bennünket, nagyszerű dalokat hallhattunk és még azt is sikerült megszervezni, hogy Judit az egyik dal előadása alatt énekesként a színpadon lehetett Fekete Dáviddal.

S azután következett a korábban lehetetlennek tűnő kérés: Judit személyesen beszélgessen kedvencével, Dáviddal. Az ifjú dalnok igazán kedvesen válaszolt Judit szűnni nem akaró kérdéseire, majd jó néhány kis papírra Fekete Dávid-aláírásokat gyűjtöttünk a mezőtúri barátoknak.

A két kamasz közötti kötetlen beszélgetést a szigorú rendező szava szakította félbe, és folytatódott a próba. Judit biztos, hogy aznap a színpaddal álmodott és reméljük egy életre szóló élményt gyűjtött.




Szeretnénk köszönetet mondani a TV2 munkatársainak, Magyar Rita szóvivőnek és
Lengyel Zsolt főrendezőnek, hogy segített a találkozó szervezésében.





Felkai Márta és Tatár Ágnes
Budapest, 2008. december 5.




/ 0



Archívum



Belépés