Beszámolók


13.Február


Konor kérését a Tűzoltó utcai kórházban tudtuk teljesíteni, az ambulancián, ahová kontrollra jöttek fel. Nagy titokban szervezkedtünk a mamával, hogy Konor semmit se sejtsen.

Ez olyannyira sikerült, hogy mikor megérkeztem a hatalmas dobozzal, Konor épp a játszóházban volt a mászókán, és annyira belemelegedett a játékba, hogy alig lehetett rábeszélni, nézze már meg, mit is hozott a "Csodalámpás néni".

Ahogy a doboz előkerült, hatalmas izgalommal tépte le róla a csomagolást, és mit sem sejtve nyitotta ki azt anyukája segítségével. Amikor a hordozható DVD lejátszó előbukkant belőle, szétnyitotta és boldogan kiáltott fel: kaptam egy új kis TV-t!

A büfés bácsit kértük meg, hogy egy pillanatra bekapcsolhassuk a gépet, mert sehol nem volt konnektor a váróteremben. Sebaj, hazafelé a kocsiban már kedvenc DVD-jét nézhette nagy boldogan!



Flandera Tünde
kívánság-koordinátor
2009.02.11.


A kívánságot a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány támogatásával teljesítettük. Konor nevében is köszönjük.



Tisztelt Alapítvány!

Nagyon nagy köszönettel tartozunk önöknek, hogy Konornak ekkora örömet szereztek! A kisfiam azóta is csak a „kicsitévén”, ahogy ő hívja, hajlandó megnézni a meséket, amit szeret!

Még egyszer nagyon köszönjük, és további sok örömet kívánunk önöknek!

Tisztelettel: *****né, Konor édesanyja

Archívum



Belépés