Beszámolók


5.Június

/ 5



From: **********@freemail.hu
Sent: Sunday, May 20, 2007 11:09 AM
To: info@csodalampa.hu
Subject: Beszámoló

Az én kívánságom egy Londoni város látogatás volt. Ami nagyon hamar valóra vált. Izgatottan vártuk a repülő utat mivel még nem utaztunk repülőn, édesanyámmal . Érdekes volt számunkra a fel és a leszállás. A Londoni repülőtéren kalandos élményben volt részünk. A négy nap alatt nagyon sok szép csodálatos, gyönyőrű látnivaló akadt. Ezt az élményt leírni nem lehett ezt látni kell, és érezni.

Ezuton köszönetett szeretnénk mondani a Csodalámpa alapítvány segítőinek,a támogatoknak akik nélkül ez nem jöhetett volna létre.

Üdvözlettel: ******** Ivett , és édesanyja.

Köszönjük a MALÉVnek, a londoni Magyar Kulturális Intézet és a londoni Magyar Nagykövetség munkatársainak, a Budapest Taxinak és a British Toursnak, a Londoni Magyarok cég vezetésének, hogy lehetővé tették Ivett kívánságának teljesítését.

Külön köszönet illeti magántámogatóinkat, akik idejüket és fáradságukat nem kímélve szállást adtak itthon és Londonban Ivettnek és édesanyjának, szállították őket, sőt még külön emléktárgyról is gondoskodtak, így pl. a Gyöngyös Mézes cég vezetőinek.

2007.05.14

Archívum



Belépés