Beszámolók


2.Június

From: ***** Dávid *****@radnoti-szeged.sulinet.hu
Sent: Sunday, May 27, 2007 8:12 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: Londonról

Tisztelt magyarországi és londoni szervezők!! Nagyon szépen köszönöm ezt a feledhetetlen kirándulást és elnézést kérek, hogy ilyen későn írok. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy teljesül a kívánságom: kijuthatok Londonba.

London, illetve Anglia már azelőtt is megigézett, amikor élőben láthattam mindent, nagyon megtetszett a város: a London Eye, a British Múzeum, a Science és Natural History Múzeum, a londoni körút a Britishtours-sal -igaz az angol nyelvet kissé nehézkes volt megérteni, de a lényeget és a poénok többségét sikerült megértenem. A British Múzeumban megismerhettem az igazi angol büszkeséget a műkincseikkel szemben. A város gyönyörű az emberek udvariasak és kedvesek. A legmegmosolyogtatóbb helyzetek azok voltak, amikor itt-ott, ahol egyáltalán nem számítottunk rá, találkoztunk egy-egy magyarral. Mégegyszer köszönöm a szervezést és ezt a feledhetetlen élményt az összes felajánlónak és szervezőnek.

Köszönettel:
***** Dávid


Hálásan köszönjük a MALÉV-nek, a londoni Magyar Kulturális Központ és a londoni Magyar Nagykövetség munkatársainak, az Első Magyar Inner Wheel Klubnak, a British Toursnak és a Budapest Taxinak, hogy lehetővé tették Dávid kívánságának teljesítését.

Külön köszönet illeti magántámogatóinkat, akik idejüket és fáradságukat nem kímélve szállást adtak itthon és Londonban Dávidnak és testvérének, szállították őket, sőt még külön ajándék emléktárgyról is gondoskodtak, így pl. a Gyöngyös Mézes cég vezetőinek.

Patzauer Éva

Archívum



Belépés