Beszámolók


6.Június


A tolókocsihoz kötött Erik vágya egy igazi laptop volt. A laptoppal egyrészt tanulmányait szerette volna megkönnyíteni, másrészt általa nyitottabb lesz számára a világ, hiszen könnyen tud internetezni vele.

Erik kívánságát a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola jóvoltából tudtuk teljesíteni. Sajnos Ivett, Erik testvére is beteg. Ivett vágya egy londoni városnézés volt, amit alig pár héttel korábban sikerült teljesíteni.

Az utazás után kicsit tartottunk tőle, hogy Erik szomorú lesz és aggódik, hogy talán őt el is felejtettük...

Június 4-én az AISB idei utolsó "general assembly"-jére szüleivel és testvéreivel együtt Erik is hivatalos volt. Némi manőverezéssel a színpad előtt sikerült "leparkolnia" tolókocsijával. Onnét nézte csillogó szemmel a diákok táncát, hallgatta zenélésüket.

Egyszercsak a Csodalámpáról kezdtek el beszélni. Hirtelen a színpadra szaladt sok-sok gyermek, akik kezdettől fogva azon dolgoztak velünk, és tanáraikkal, hogy segítsenek teljesíteni ezt a kívánságot. Azután a nézőtér nagy része is felállva csatlakozott, mindeki, aki szintén "Sétáltak a Csodalámpáért" és gyűjtöttek anyagi fedezetet - nemcsak - a laptopra.

Erik egyszer csak saját nevét hallotta és némi manőverezés után két felsős diáklány kezéből jókora nagy doboz került az ölébe. Szóhoz sem tudott jutni a meglepetéstől...

Reméljük, hogy a diákok jóvoltából sok-sok boldog órát szereztünk Eriknek és családjának.

Hálásan köszönjük az Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola diákjainak, szüleiknek és tanárainak, hogy segítettek nekünk egy újabb "csoda" megvalósításában.

Szatmáry Eszter
Patzauer Éva
Marc Lavoie és az AISB sok-sok tanulója


From: ***** mailto :****@freemail.hu Sent: 2007. július 6. 13:38 To: info@csodalampa.hu Subject:

Kedves Évi!Köszönetett szeretnék mondani az összes segítönek akik nélkül nem jöhetet volna létre ez a gyönyörű kívánságok.Boldogság tölt el ha vissza gondolunk az elmúlt napokra. Nagyon nagy örömet okoztatok az egész családomnak a gyerekeim kívánságuk teljesítésével.Eriknek nagyon tetszik a notebook azóta is rajta log .Ezuton szeretnénk köszönetet mondani az Amerikai iskola diákjainak a segitségükért,és persze nem utolsosorban a pedagogusoknak,szülöknek is .Ivett is csak a Londoni utazásról mesél egy folytában.Csodálatos élményben volt részünk amit soha sem feledünk!!!!!!Puszi mindenkinek!!!Kívánjuk sok kis gyermeknek mosolyt tudjatok arcukra varázsolni!Üdv ***** család Baja!!!!!

Archívum



Belépés